Intercedent P&O
Frion

Functieomschrijving

Ter vervanging van zwangerschapsverlof zijn wij op zoek naar een collega die ons team komt versterken!

Je houdt je in de eerste plaats bezig met Werving & Selectie van nieuwe collega’s (kan variëren, maar we schatten ongeveer 80% van de tijd). Jouw functie is geen standaard recruitment rol. Het zwaartepunt van de functie ligt namelijk op de relatie en de kwaliteit. We hebben binnen Frion ruim 80 teams die gericht op de cliënt, kwalitatief goede en passende zorg verlenen. Dit brengt diversiteit met zich mee en aan jou de kunst om zorgvuldig op te halen wat teams nodig hebben. Jouw doel is om vraag en aanbod zo goed mogelijk bij elkaar te brengen.

Hiernaast ondersteun je voor de overige 20% onze Casemanager verzuim. Je houdt je onder andere bezig met de bewaking van de verzuimdossiers in het kader van Wet Verbetering Poortwachter en verder kan je bijvoorbeeld denken aan verzuimregistratie.

Kortom een veelzijdige functie waarbij jij je zowel op het gebied van Werving & Selectie als op Verzuim verder kan ontwikkelen!

Welkom in team P&O
Als Intercedent P&O kom je te werken op ons Service Bureau in Zwolle bij het team Personeel & Ontwikkeling. Wij zijn een enthousiast team bestaande uit het roosterbureau, werving & selectie, personeelsadministratie, een casemanager verzuim en P&O Advies. Je werkt direct samen met de coördinator werving & selectie en hiernaast verricht je ook werkzaamheden voor de Casemanager verzuim. Wij werken hard om ons team op de kaart te zetten en daaraan kan jij jouw steentje bijdragen!

Functie eisen

 • Je bent per direct of uiterlijk 1 januari 2021 beschikbaar;
 • Je hebt ervaring met Werving & Selectie en bent een echte matchmaker voor kandidaten en teams;
 • Je bent bekend met de Wet Verbetering Poortwachter en met verzuimregistratie;
 • Je kan goed zelfstandig werken en behoudt het overzicht;
 • Je bent ondernemend en energiek en weet jouw enthousiasme over te brengen op anderen;
 • Je bent een aanpakker en beschikt over goede ICT-vaardigheden;
 • Je hebt een opleiding op minimaal HBO niveau afgerond, bij voorkeur in de richting van HRM.

Inschaling

 • Een leuk en enthousiast team wat volop in ontwikkeling is!
 • Salaris conform de CAO Gehandicaptenzorg FWG, minimaal € 2.058,- en maximaal € 3.189,- (FWG 45, loonpeil 1 juni 2020);
 • Een contract voor bepaalde tijd ter vervanging van zwangerschapsverlof (NB: Mogelijk ontstaat na afloop van de vervanging structurele ruimte op onze afdeling P&O);
 • 8% vakantiegeld én 8,33% eindejaarsuitkering;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibel arbeidsvoorwaardenpakket (met onder andere een fietsplan, fiscale uitruil reiskosten, korting op verzekeringen).

Bijzonderheden

Over Frion
Frion biedt ondersteuning aan kinderen, volwassen en ouderen met een lichte, matige en ernstige verstandelijke beperking in de regio Noordwest Overijssel. Frion heeft ruim 80 locaties en er werken meer dan 1000 professionals die ongeveer 1000 cliënten ondersteunen.

Heb je vragen over de vacature?
Neem dan contact op met Hetty Knauff (Adviseur P&O) via 06 3090 6115 of hknauff@frionzorg.nl.

Ben je geïnteresseerd?
Daar zijn we blij mee! Reageer dan uiterlijk 2 december 2020 via de ‘direct solliciteren’ button. De gesprekken worden gepland op vrijdag 4 en dinsdag 8 december 2020, houd hiermee alvast rekening in je agenda.


De vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Medewerkers die al werken bij Frion hebben voorrang in de procedure

Type Vacature
Organisatie Frion
Locatie Frion, groep HR
Postcode 8021ET
Stad Zwolle
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 36
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Functie(s) Medewerker P&O
Publicatiedatum 17-11-2020
Reageer voor 02-12-2020
Ingangsdatum 17-11-2020
Nummer 56008
Doorsturen Bekijk PDF

Frion

Frion richt zich op een breed pakket aan zorg en dienstverlening ter ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking.Het werkgebied van Frion is Zwolle en Noordwest-Overijssel. Naast een omvangrijk aanbod van wonen en dagbesteding in alle leeftijdsgroepen is er ondersteuning bij crisisopvang en ambulante zorg. In totaal maken circa 950 cliënten gebruik van deze diensten. Er werken 1050 medewerkers bij Frion. Frion heeft als missie: je eigen leven leven, samen met Frion je mogelijkheden en kansen benutten, ondernemen in mens en werk. Frion wil samen met de cliënt zijn mogelijkheden en kansen optimaal benutten in relatie tot de mogelijkheden van de organisatie. Dit betekent dat Frion keuzes biedt. Frion is een partner in zowel het wonen als werken van mensen met een verstandelijke beperking. Op beide gebieden gebeurt er veel. Frion onderneemt. Op website www.frionzorg.nl kunt u lezen wat Frion zoal doet en hoe Frion werkt.

Meer over Frion