Intern Begeleider De Bolster
Pluryn

Gezocht:

Een inspirerende, vindingrijke en doelgerichte intern begeleider die ruimte pakt om een band op te bouwen met leerlingen en hart heeft voor kinderen met speciale behoeften (1,0 wtf).

Waar doe jij het voor?

VSO De Bolster is per direct op zoek naar een nieuwe collega. Jouw functie is gericht op het bieden van ondersteuning aan de leerkrachten in het speciaal onderwijs en voortgezet speciaal onderwijs van de Bolster, als lid van de commissie voor de begeleiding en ondersteunen aan het management op beleidsmatig gebied.

Misschien ben jij dat wel! Dan is het fijn om wat meer te weten over de school. We geven je een kort inkijkje. 

Word jij intern begeleider op De Bolster?

Expertise en enthousiasme voor het vak zit iedere Onderwijsspecialist in de genen: wij willen elke leerling laten groeien. Is dat ook jouw ambitie? Check dan onderstaande punten en oordeel zelf: is er een match of niet? 

Dit is waar je het voor doet

 • Laten groeien van kinderen met speciale behoeften.
 • Samen onderwijs geven:  samen met je collega’s, samen met leerlingen, samen met ouders en samen met andere betrokkenen.
 • Volop ruimte voor eigen regie over je loopbaan: jij kiest en professionaliseert, De Onderwijsspecialisten denkt mee en faciliteert.
 • Waardering voor jouw inbreng over drijfveren, doelen en manieren om de ambitieuze toekomst waar te maken.

Wat breng je mee?

 • Een PABO diploma, aangevuld met een vervolgstudie intern begeleider of de opleiding Master Sen (pre).
 • Je hebt ervaring met onze doelgroep en hebt affiniteit met de praktijkgerichte vakken.
 • Je bent gemotiveerd om aan de slag te gaan met onze leerlingen en je beschikt over goede pedagogische en didactische kwaliteiten.
 • Je hebt zichtbaar plezier in werken met jongeren bij wie het leren niet vanzelf gaat.
 • Je bent zelfstandig, proactief, flexibel, oplossingsgericht en durft te experimenteren.
 • Je staat stevig in je schoenen: klaar om de uitdaging samen met je leerlingen aan te gaan.
 • Je werkt graag samen met je collega’s: samen sterk om het beste in leerlingen naar boven te halen.

Doelgroep en locatie

De school

De Bolster (www.debolster.nl) is een school voor Voortgezet Speciaal Onderwijs aan jongeren met een licht verstandelijke beperking (12-20 jaar) en complexe problematiek. De Bolster heeft drie locaties in Voorst en 1 locatie in Apeldoorn.

De Bolster heeft vanwege de ligging een directe samenwerking met De Beele (https://www.pluryn.nl/over-pluryn/locaties/de-beele-voorst) De school maakt deel uit SWV2505 Apeldoorn, In SWV2505 werken 12 scholen samen.

Arbeidsvoorwaarden

 • Een tijdelijke aanstelling van 1,0 wtf.  
 • We bieden je een uitdagende functie in een gedreven team met enthousiaste collega’s, die het vanzelfsprekend vinden een nieuwe collega in te werken en te ondersteunen.

Stap je aan boord?

 • Dan bieden we je een salaris in schaal 11, afhankelijk van je kennis en ervaring. Je werkt volgens de cao po. Je krijgt bovendien alle ruimte om verder te leren: we bieden ontwikkelmogelijkheden en opleidingsprogramma’s, zowel inhoudelijk als verbredend. Je bent regisseur van je eigen loopbaan.

Meer weten?

Ben jij de collega die we zoeken? Verras ons dan vandaag nog met je sollicitatiebrief en cv. Je kunt je brief richten aan Steven Jans, directeur. Heb je nog vragen? Steven beantwoordt ze graag. Je kunt hem bereiken op telefoonnummer 06-21390342.

Wij werven graag onze eigen kandidaat. Uitzend- of wervingsbureaus hoeven niet op deze vacature te reageren. De sollicitatiegesprekken vinden plaats conform de richtlijnen van het RIVM.

Type Vacature
Organisatie Pluryn
Locatie De Beele
Postcode 7383BH
Stad Voorst
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 40
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 23-12-2021
Ingangsdatum 23-12-2021
Reageer voor 31-01-2022
Nummer 74059
Doorsturen Bekijk PDF

Pluryn

Pluryn ondersteunt mensen met een handicap en jongeren met gedragsproblemen. Dat doen we vanuit meer dan 140 locaties in Gelderland, Noord- en Midden-Limburg en Noordoost-Brabant, met diensten op het gebied van wonen, werken, leren, dagbesteding en vrije tijd.Voor iedereen apart kijkt Pluryn welke vorm van ondersteuning het best past bij de problematiek en vraag. De eigen kracht van mensen en hun toekomstwensen zijn het uitgangspunt. Dat is onze visie.

Meer over Pluryn