Invalkracht Dagcentrum Nunspeterweg
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

Begrijp jij dat ik me het veiligst voel in een gestructureerde omgeving? Weet jij hoe je mij kan ondersteunen als ik het overzicht verlies?  Zorg jij ervoor dat ik me thuis voel? Dan zoeken wij jou!                     

Samen met je collega’s zoek je naar zinvolle activiteiten en geeft daarbij de ruimte aan de cliënt om trots op zichzelf te zijn. Je ondersteunt ze bij het behalen van hun doelen, waarbij je uitgaat van de zelfredzaamheid van de cliënt. Je denkt ontwikkelingsgericht en biedt vanuit de hulpvraag begeleiding.

Wij vragen een enthousiaste invalkracht met minimaal een diploma MBO-3 op het gebied van zorg en welzijn. Je staat naast de cliënt, bent assertief, proactief en kan overstijgend denken. Hij of zij heeft bij voorkeur kennis  van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag of een ernstig meervoudige beperking.

Over Dagcentrum Nunspeterweg 
Dagcentrum Nunspeterweg biedt dagbesteding aan o.a. mensen met een intensieve gedragsmatige vraag. Vanuit gezamenlijke waarden willen we een omgeving bieden die uitdaagt en ruimte bied aan zelfontplooiing. Dit doen we vanuit o.a. Active Support en LACCS principes. Er zijn twaalf groepen voor mensen met een ernstige verstandelijke of meervoudige beperking. Door allerlei activiteiten met te doen, stimuleren ze jontwikkeling en zelfverwerkelijking. Elke groep heeft een eigen kernactiviteit en specialisme. En uiteraard heeft elke groep eigen begeleiders.

Functie eisen

Je hebt kennis van methodisch werken en ervaring met het begeleiden van mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Ervaring met belevingsgerichte zorg is een pré.

Niveau 
Minimaal MBO niveau 3

Uren per week 
Uren in overleg, invalbasis

Inschaling

Dit krijg je van ons 
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
  • Faciliteiten om gezond en fit te blijven. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit.
  • Een prima salaris, volgens de CAO gehandicaptenzorg, schaal 35. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag.
  • Een contract voor bepaalde tijd, na gebleken geschiktheid onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit voor dinsdag 19 november via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1944. Heb je nog vragen? Bel dan Locatiemanager Ryan Schouten. Je kunt hem bereiken op nummer 06 - 11 49 83 71. Als kandidaten gelijk zijn, geven wij de voorkeur aan interne kandidaten.
Type Vacature
Intern nummer 1944
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Dagcentrum Nunspeterweg Vierhouten
Postcode 8076 PD
Stad Vierhouten
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Onregelmatig
Arbeidsovereenkomst in eerste instantie voor één jaar, bij gebleken geschiktheid mogelijkheid tot omzetting naar onbep. tijd
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Basisbegeleider
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider/Werkbegeleider
Publicatiedatum 07-11-2019
Reageer voor 19-11-2019
Nummer 49179

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg