Jeugdverpleegkundige - Taak-herschikt
Verian

In de eerste vier jaar van hun leven ontwikkelen kinderen zich ontzettend snel. Juist dat maakt het werk van een jeugdverpleegkundige zo leuk en afwisselend. Ben jij zo’n enthousiaste verpleegkundige die gelukkig wordt van het leveren van preventieve gezondheidszorg aan deze jonge kinderen en hun ouders? Dan biedt Vérian je de volgende vacature aan:

Voor de B.V. Jeugd & Gezin, afdeling jeugdgezondheidszorg (JGZ) zijn wij per 1 juni 2021 voor de gemeente Brummen/ locatie Eerbeek op zoek naar een betrokken:

Jeugdverpleegkundige – Taak-herschikt

Hbo | FWG 50 I 25 uur per week

Over jouw nieuwe functie

Als jeugdverpleegkundige geef je samen met de jeugdarts en de consultatiebureau assistente invulling aan de uitvoering van het consultatiebureau.

De wereld van “zorg voor jeugd” verandert: het speelveld is breder geworden dan alleen de jeugdgezondheidszorg. De jeugdverpleegkundigen krijgen steeds meer een rol aan de voorkant. Om daarop in te spelen heeft Vérian de keuze gemaakt om in 2020 en in 2021 alle jeugdverpleegkundige taak herschikt op te leiden waardoor zij aanvullende vaardigheden en taken kregen om meer consulten uit te voeren bij gezonde kinderen, inclusief delen van het lichamelijk onderzoek. Daarnaast blijft de jeugdverpleegkundige de spin in het web betreft externe contacten en natuurlijk horen ook de huisbezoeken bij de uitvoering van het consultatiebureau.

Per 1 juni 2021 werkt de JGZ volledig taak herschikt. Daarom gaat de voorkeur uit naar een ervaren jeugdverpleegkundige die bekend is met het taak herschikt werken.

Plaats in de organisatie

De jeugdverpleegkundige werkt zelfstandig onder de directe verantwoordelijkheid van de manager Jeugd & Gezin.

Voornaamste taken en verantwoordelijkheden:

 • Het zelfstandig verrichten van alle taken binnen het verpleegkundige proces.
 • Invulling geven aan het consultatiebureau in samenwerking met de jeugdarts en CB-assistente.
 • Taak herschikt uitvoeren van verpleegkundige contactmomenten JGZ.
 • Het afleggen van huisbezoeken.
 • Onderhouden van externe contacten met ketenpartners.
 • Actieve opstelling in het team voor elkaar van de gemeente Brummen.
 • Het werken in het digitale dossier KD+.
 • Verrichten van administratieve werkzaamheden.

Over jouw team

JGZ Vérian werkt in verschillende gemeenten (Hattem, Heerde, Epe, Brummen en Voorst) met daarbinnen verschillende teams. Deze vacature is voor de locatie Eerbeek in de Gemeente Brummen. Vérian heeft in de gemeente twee locaties, 1 in Eerbeek en 1 in Brummen. Met je collega’s vorm je één team Brummen en werk je intensief samen.

Het JGZ-team is samen sturend, dynamisch en verantwoordelijk voor de dienstverlening in het eigen werkgebied. Enthousiasme, een proactieve houding en betrokkenheid vinden wij erg belangrijk binnen de teams.

Wat vragen wij van jou?

 • Een hbo-diploma Verpleegkunde of A-verpleegkunde met MGZ.
 • Aangevuld met de opleiding “Pluis – niet Pluis van de NSPOH of iets soortgelijks.
 • Eventueel een afgeronde introductiecursus JGZ.
 • Interesse en relevante werkervaring in de JGZ 0-4.
 • Flexibele houding.
 • Initiatiefrijk en stimulerend.
 • In het bezit van rijbewijs en auto.

Wat bieden wij jou?

 • Een afwisselende baan in een inspireerde, innovatieve organisatie die jou de mogelijkheid biedt om op een verantwoorde manier zorg te leveren.
 • Een dienstverband in eerste instantie voor de duur van 1 jaar met de intentie het contract na dat eerste jaar te verlengen voor onbepaalde tijd.
 • Een prettige werksfeer met leuke collega’s.
 • Salariëring volgens FWG-50.
 • Overige arbeidsvoorwaarden conform de cao-VVT.

Heb je interesse?
Stuur je motivatie en cv zo spoedig mogelijk naar ons toe. Direct solliciteren kan via de knop 'solliciteren' onderaan deze pagina.

Wil je meer weten over deze functie dan kun je contact opnemen Roswitha Heitbrink, Manager a.i. Jeugd & Gezin op telefoonnummer 06 - 52745006. Zij is aanwezig op maandag, dinsdag en woensdag.

 

Sluitingsdatum : zondag 16 mei 2021 24.00 uur
 

Internetsearch kan deel uitmaken van de selectieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Verian
Locatie Eerbeek
Postcode 6961 DP
Stad Eerbeek
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige kinderen
Verpleegkundige niveau 6
Publicatiedatum 29-04-2021
Reageer voor 22-05-2021
Ingangsdatum 29-04-2021
Nummer 67829
Doorsturen Bekijk PDF

Verian

Bij Vérian leveren we dagelijks met 1500 collega’s een waardevolle bijdrage aan het welzijn van onze cliënten. Daarbij maakt het niet uit welke functie je vervult of in welk team je zit. Met elkaar leveren we de beste zorg bij onze cliënten thuis. Met als uitgangspunt dat onze cliënten zoveel mogelijk hun eigen leven kunnen leiden en de zorg en ondersteuning krijgen die bij hen past.

Vérian is een van de grootste thuiszorgorganisaties in de regio en biedt alle vormen van thuiszorg, van huishoudelijke ondersteuning tot thuisbegeleiding tot (specialistische) verpleging en verzorging. Werken in de thuiszorg betekent solistisch en flexibel werken in wisselende diensten.

Meer over Verian