Jeugdzorg toppers gezocht voor nieuw op te zetten woongroep
Aveleijn

Ga jij geen uitdaging uit de weg?

Ga jij geen uitdaging uit de weg?

Is het opbouwen van een nieuwe woongroep met een nieuw team iets waar je blij van wordt?

Kom dan werken bij het Bernadettebos in Neede om bij te dragen en te bouwen aan een jongerengroep waar we een fijn begeleidingsklimaat willen bieden en waar jongeren met een licht verstandelijke beperking een veilige plek ervaren.

De nieuw op te starten woongroep is onderdeel van de 24 uurs kind en jeugdlocatie van het Bernadettebos in Neede, onderdeel van Aveleijn.

Hoe ziet dat er in de praktijk uit?

Samen met het multidisciplinaire team ga je ervoor zorgen dat de vijf kinderen die op deze afdeling gaan wonen een begeleidinsklimaat met warmte en structuur ervaren. Waarbij de beperking en kwetsbaarheid niet uit het oog verloren wordt. Waar signalen van boosheid, frustratie of verdriet vertaald worden naar de onderliggende hulpvraag. Waarin je durft te kiezen voor de stap naar voren of de gelegenheid kunt bieden om het even te laten. Om vanuit contact en relatie de verbinding maakt, samen 100%!

Wat is belangrijk om te weten?

Voor deze functie is het belangrijk dat je stevig in je schoenen staat, creatief bent in je denken en oplossingsgericht durft te werken. Als het niet linksom lukt bedenk jij wel iets waardoor het rechtsom kan. Je bent een teamplayer want deze klus gaan jullie samen met elkaar klaren.

Je bent in het bezit van minimaal een niveau 4 diploma maatschappelijke zorg of een vergelijkbare agogische opleiding. Je hebt kennis en ervaring in het werken met kinderen met complexe (gedrags) problematiek.

Aantal uren
Doordat een nieuw team wordt gevormd is het aantal uren is in overleg te bespreken.

Salaris
Het salaris voor deze functie is ingeschaald op functiegroep 40 van de cao gehandicaptenzorg. In de praktijk komt dit neer op maximaal € 3.154, - bij een 36-urige werkweek.

Solliciteren?

Solliciteren?

Ja graag! Wij nemen jouw sollicitatie z.s.m. in behandeling.

Word je enthousiast en wil je meer weten?

Dat kan ook!

Neem dan contact op met onze recruiters en vraag een vrijblijvende kennismaking en introductie aan op de locatie, dan vertellen we je graag meer!

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Bernadettebos in Neede
Postcode 7161RJ
Stad Neede
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Jan de Ruiter via [email protected] of via 06-57357871
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 14-03-2023
Reageer voor 31-03-2023
Nummer 118547
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn