Jeugdzorgwerker C | 30 uur
Stichting Pactum

Functieomschrijving

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving. www.pactum.org

Pactum zoekt een Jeugdzorgwerker C 30 uur Voor het Gezinshuis in Zutphen

Hier ga je werken

Ben jij op zoek naar een werkplek waar kinderen en jongeren voor een langere tijd verblijven? Dan is het werken in het Gezinshuis een mooie mogelijkheid voor jou.

Kinderen en jongeren die niet meer thuis kunnen wonen, moeten de mogelijkheid hebben om in een ‘georganiseerd thuis’ op te groeien. Een betrokken omgeving waar we aansluiten bij het kind, zijn talenten en gezonde ontwikkelingsmogelijkheden.

Het rekening houden met elkaars belangen, samenwerken in het dagelijks leven en het scheppen van betrouwbare relaties is een streven in het samenwonen. Er is betrokkenheid met elkaar, professionaliteit en wederkerigheid. We sluiten vooral aan bij de mogelijkheden en talenten van de jongere. De kracht ligt in het versterken van het gewone leven.

Als Jeugdzorgwerker werk je zowel met groepsdynamische processen als met individuele gerichte begeleiding.


Het Team
Het team bestaat uit ongeveer 4 collega’s. Er is een Gedragswetenschapper verbonden aan het team waarmee je (gezamenlijke) casuïstiek bespreekt en de trajecten inhoudelijk goed wegzet. We gaan voor een oplossing in het eigen netwerk, zijn snel beschikbaar en flexibel inzetbaar.

 

Functie eisen

Dit ben jij

Je bent iemand met een zelfstandige en stevige persoonlijkheid die accuraat is in rapportage en registratie. Je hebt affiniteit met de doelgroep met ernstige gedragsproblemen en van diverse culturele achtergronden. Je bent een stressbestendig, vasthoudend en relativerend persoon die gericht is op het bieden van hulpverlening. Tevens ben je in staat om te werken in een spanningsveld met meerdere partijen.

Jouw kennis en ervaring

  • Je hebt een HBO diploma (Social work, MWD, SPH, Toegepaste Psychologie of pedagogiek);
  • Je bent SKJ geregistreerd of je voldoet aan de voorwaarden zodat je je direct bij jouw indiensttreding kan inschrijven;
  • Jij bent bekend met oplossingsgericht- en competentiegericht werken;
  • Jij ben bereid om je te verdiepen in de problematiek van onze cliënten en op zoek te gaan naar passende oplossingen voor deze jongeren.

Inschaling

Wat wij bieden

Omdat jij goed voor jongeren zorgt, zorgen we ook goed voor jou! Dat blijkt ook uit onze arbeidsvoorwaarden, we bieden je:

  • Ons uitgangspunt is een langdurig samenwerkingsverband, dat binnen een jaarcontract start met een inwerkprogramma en later natuurlijk diverse scholingsmogelijkheden;
  • Binnen Pactum is de CAO Jeugdzorg van toepassing. Jeugdzorgwerker C in schaal 8 (€2601,- tot €3862,-) bij een voltijd dienstverband van 36 uur;
  • Natuurlijk komen daar vakantiegeld, ORT en een eindejaarsuitkering bovenop en maak je gebruik van de pensioenregeling van het pensioenfonds Zorg en Welzijn.

Bijzonderheden

Meer weten en solliciteren?

Spreekt de vacature jou aan en voldoe je aan het profiel? Wij maken graag kennis met je. Stuur ons je CV en motivatiebrief op via de website. Gebruik hiervoor de button ‘solliciteren’. Na verzending van gegevens ontvang je direct een ontvangstbevestiging per mail.

  • Voor meer informatie over de procedure kun je contact opnemen met de afdeling recruitment via [email protected]
  • Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Jennie Swart via [email protected]
  • Deze procedure blijft open staan tot er een geschikte kandidaat is gevonden.

Een dagdeel mee draaien maakt onderdeel uit van de procedure. 
Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.
Deze vacature wordt zowel intern als extern geplaatst.

Type Vacature
Organisatie Stichting Pactum
Locatie Zutphen
Postcode 7201 LM
Stad Zutphen
Werkveld Jeugdzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 30
Uren tot 30
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdzorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jennie Swart via [email protected]
Functie(s) Jeugdzorgwerker
Publicatiedatum 23-02-2023
Ingangsdatum z.s.m.
Reageer voor 06-04-2023
Nummer 118078

Stichting Pactum

Iedereen heeft het recht te kunnen opgroeien in een veilige omgeving en een eigen toekomst vorm te geven. Maar soms zijn er omstandigheden die dat moeilijk maken. Dan is Stichting Pactum er.

Wij helpen kinderen, jongeren en gezinnen met een passende behandeling om positieve groeistappen te zetten. Als het kan doen we dit bij de jongere of het kind thuis of in onze dagbehandeling. En als dat voor kortere of langere tijd niet lukt, zoeken we naar een passend thuis binnen onze pleegzorg of in één van onze huizen. Zodat iedereen, vanuit een veilige omgeving en met de juiste behandeling, kan toewerken naar een eigen plek in de samenleving.

Meer over Stichting Pactum