Jeugdzorgwerker C
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Sta jij sterk in je schoenen? Wil je werken met jongeren met complexe problematiek? En maak je graag onderdeel uit van een nieuw te starten Kleinschalig Verblijf Jz/GGZ? Leuk! Voor een locatie in Zwolle zoekt Trias Jeugdhulp

Jeugdzorgwerkers C (24 - 36 uur per week)

Kleinschalig Verblijf Jz/GGZ is een samenwerking van Trias Jeugdhulp en Karakter. Het gaat om een verblijf- en zorgvorm voor jongeren die vanwege complexe problematiek langdurig zorgafhankelijk zijn. De behoefte aan Kleinschalig Verblijf GGZ is groeiende en daarom start in begin 2023 een nieuwe groep in Zwolle. Hiervoor zijn we op zoek naar een volledig nieuw te starten team!

Wat ga je doen?

Binnen Kleinschalig Verblijf GGZ ga je werken met jongeren met complexe problematiek. Je bent verantwoordelijk voor de behandeling en het veilig pedagogisch klimaat op de groep.  

Als jeugdzorgwerker zorg je voor een stabiel, voorspelbaar en veilige dagstructuur. Daarnaast begeleid en ondersteun je de jongeren in hun individuele behandeltraject en ontwikkeldoelen. Voor de jongeren op de groep ben jij het eerste aanspreekpunt. Maar ook hun mentor en voorbeeld. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de behandeling van de jongeren. Daarnaast werk je aan perspectief voor de jongeren na uitstroom na KSV GGZ. Ook onderhoud je contacten met het netwerk en ketenpartners.

Functie eisen

Wat maakt jou de geschikte kandidaat?

Wij zijn op zoek naar een functiemix van professionals met een achtergrond in de Jeugdhulp en/of GGZ die samen een team gaan vormen om deze nieuwe groep te draaien. Hierbij vinden we diversiteit in ervaring, leeftijd, sekse maar ook levenservaring en/of ervaringsdeskundigheid erg belangrijk. Verder vragen we van jou dat je: 

 • sterk in je schoenen staat;
 • goed zelfinzicht en reflectie op eigen handelen hebt; 
 • affiniteit hebt om bij te dragen en onderdeel te zijn van de opbouw van een nieuw product;
 • kunt samenwerken met verschillende partners en externe partijen;
 • complexe problematiek kunt verdragen en autonomie blijft bevorderen;
 • aandacht hebt voor veiligheid, de-escalerend werken en structuur;
 • kennis hebt van en ervaring met systemisch werken, outreachend werken en omgevingsbegleiding;
 • kunt aansturen op handelingsverandering;
 • kunt werken vanuit de presentiebenadering met inachtneming van trauma, negatieve ervaringen binnen de hulpverlening en wantrouwen richting hulpverleners;
 • hoop creëert op een zinvol bestaan en/of passend perspectief en je hier voor langere tijd aan wil committeren samen met een jongere; 

Beschik je nog niet over het volledige wensenlijstje? Geen zorgen: we zoeken naar een mix van professionals. Denk je hier bij aan te kunnen sluiten, dan zien we alsnog graag je motivatie in onze mailbox verschijnen.

Inschaling

Wat bieden wij jou? 

Wij bieden als organisatie uiteraard fijne collega’s, een informele werksfeer en een zelfstandige functie. Daarnaast de mogelijkheid om binnen dit startende team met elkaar te pionieren en door te ontwikkelen.

 • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 8;
 • Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon;
 • Pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals bedrijfsfitness, fietsplan en een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering;
 • Gerichte scholing op complexe GGZ problematiek vanuit GGZ & jeugdhulp;
 • Begeleiding bij deskundigheidsbevordering, intervisie en casuïstiek vanuit GGZ & jeugdhulp;
 • Aandacht voor reflectie en zelfzorg voor het team door middel van teamcoaching;
 • Steun vanuit de organisaties zodat de randvoorwaarden aanwezig zijn om met deze doelgroep te werken vanuit GGZ & jeugdhulp.

Bijzonderheden

Wil je meer weten? 

Neem gerust contact op met onze collega's Daniël ([email protected]) of Esther (e.v[email protected]). Zij vertellen je als betrokkenen bij dit project graag meer over de inhoud van de functie.

Wil je solliciteren?

Wil jij graag  onderdeel van dit nieuwe startende team worden? Stuur dan je cv en korte motivatie uiterlijk onder vermelding van vacaturenummer 064-2022 aan [email protected] t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Ontvang je dit bericht niet? Dan is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Trias Jeugdhulp biedt met ruim 325 medewerkers én ruim 550 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel, maar ook in de regio Twente en Midden-IJssel/Oost Veluwe. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Deze vacature wordt gelijktijdig intern en extern geplaatst. Indien je wordt aangenomen dan moet je een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kunnen overleggen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 063-2022
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor een jaar met mogelijkheden voor verlenging
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 22-09-2022
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 114143
Doorsturen Bekijk PDF

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp