Jeugdzorgwerker D
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Dit ga je doen:

Als jeugdzorgwerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren. Daarbij onderhoud je zowel interne als externe contacten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten ten behoeve van de jongeren en je woont teambesprekingen bij. Daarnaast kan je worden gevraagd om op de problematiek aangepaste leer-/trainingsmodules te helpen ontwikkelen, dan wel een bijdrage te leveren om bestaande modules/trainingen te verbeteren op basis van opgedane praktijkervaring.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Wij vragen:

Als jeugdzorgwerker ben je in het bezit van een MBO-SPW, HBO social work of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.
Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen een pré. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

Inschaling

Wij bieden:

Een zelfstandig functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer.Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform CAO Jeugdzorg, salarisschaal 7.

 

Bijzonderheden

Sollicitaties:

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk voor 2 november 2021 onder vermelding van vacaturenummer 054-2021 richten aan werken@triasjeugdhulp.nl t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Werkplein
Intern nummer 054-2021
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo+
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Interesse? Voor meer informatie kun je contact opnemen met Whitley Bos, jeugdzorgwerker C, bereikbaar via 06 - 21 38 96 85.
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 05-10-2021
Reageer voor 02-11-2021
Nummer 71608

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp