Jeugdzorgwerker D
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Bij KanZ bieden we individuele, specialistische hulp aan dertien jongeren in de leeftijd van 16,5 jaar en ouder. De hulp is gericht op het verwerven van die vaardigheden, die nodig zijn om sociaal/maatschappelijk zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren. De jongeren hebben vaak een lange hulpverleningsgeschiedenis achter de rug. Daarnaast betreft het jongeren met een eigen problematiek waarvoor samenleven in groepsverband een ontwikkelings- belemmerende factor is of is geworden. Jongeren bij KANZ wonen in een appartement en hebben een eigen kamer. De hulpverlening is gericht op een individueel traject.

Dit ga je doen:
Als jeugdzorgwerker D ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren. Daarbij onderhoud je contacten met de ouders, de erkende verwijzer, de school en andere instanties die betrokken zijn bij de jongere (en het gezin). Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten ten behoeve van de jongeren en je woont teambesprekingen bij. Je bent mede verantwoordelijk voor het aanleren van vaardigheden ten behoeve van de zelfstandigheid van de jongeren in relatie tot hun problematiek.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Als jeugdzorgwerker D ben je in het bezit van een mbo SPW, SPH of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.
Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen een pré. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

Inschaling

Een zelfstandige functie in een aantrekkelijke en informele werksfeer. Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 7. Je krijgt een jaarcontract met de mogelijkheid tot verlenging naar een contract voor onbepaalde tijd bij goed functioneren en gelijkblijvende organisatie omstandigheden.

Een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon. Daarnaast word je opgenomen in het pensioenfonds Zorg en Welzijn. Aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden zoals mogelijkheden voor thuiswerken, bedrijfsfitness, fietsplan en een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering.

Bijzonderheden

Je schriftelijke reactie met cv kun je, uiterlijk voor 25 mei 2022. onder vermelding van vacaturenummer 037-2022 richten aan [email protected] t.a.v. Jelbrich van der Heide, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Vacature
Intern nummer 037-2022
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Marloes Blokhuis ([email protected])
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-05-2022
Reageer voor 25-05-2022
Nummer 110830

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp