Jeugdzorgwerker D
Trias Jeugdhulp

Functieomschrijving

Wat ga je doen?

‘Gouwe 9’ is een behandelgroep voor jongeren van ongeveer 12 tot ongeveer 18 jaar. Als jeugdzorgwerker D ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse begeleiding en zorg voor de jongeren. Daarbij onderhoud je zowel interne als externe contacten. Je bent verantwoordelijk voor het verzorgen van rapportages, het organiseren van activiteiten ten behoeve van de jongeren en je woont teambesprekingen bij. Daarnaast kan je worden gevraagd om op de problematiek aangepaste leer-/trainingsmodules te helpen ontwikkelen, dan wel een bijdrage te leveren om bestaande modules/trainingen te verbeteren op basis van opgedane praktijkervaring.

Functie eisen

Wat maakt jou de ideale kandidaat?

Als jeugdzorgwerker D ben je in het bezit van een mbo SPW, hbo social work of een daarmee gelijkgesteld diploma. Je hebt ruime ervaring in het werken met jongeren en hun ouders.
Je hebt het vermogen om vaardigheidsgericht, zowel in (multidisciplinair) teamverband als zelfstandig te werken. Je hebt kennis van verschillende doelgroepen. Daarnaast is bekendheid met de methodiek competentiegericht hulpverlenen een pre. Onregelmatige werktijden zijn voor jou geen bezwaar.

Inschaling

Wat bieden wij jou?

Uiteraard fijne collega’s, een informele werksfeer en een zelfstandige functie. Maar dat is niet het enige. Wij bieden:

 

  • goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden conform cao Jeugdzorg, salarisschaal 7;
  • een eindejaarsuitkering van 8,3% en vakantiegeld van 8% van je jaarloon;
  • pensioenfonds Zorg en Welzijn;
  • aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals bedrijfsfitness, fietsplan en een tegemoetkoming in de kosten van de zorgverzekering.

Bijzonderheden

Wil je solliciteren?

Heb je interesse? Dan kun jij je motivatiebrief en cv voor 8 augustus 2022 onder vermelding van vacaturenummer 056-2022 sturen naar [email protected] t.a.v. Marie van der Vegte, personeelszaken. Je ontvangt een automatisch bericht van ontvangst. Als je dit bericht niet ontvangen hebt, is de sollicitatie niet bij ons binnengekomen.

Type Werkplein
Intern nummer 056-2022
Organisatie Trias Jeugdhulp
Locatie Trias te Zwolle
Postcode 8011CM
Stad Zwolle
Werkveld Jeugdhulpverlening
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Jeugdhulpverlening
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wil je meer weten? Voor meer informatie kun je contact opnemen met het team van Gouwe 9, per mail bereikbaar via [email protected]
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 25-07-2022
Reageer voor 25-08-2022
Nummer 112809

Trias Jeugdhulp

Trias Jeugdhulp biedt met zo'n 300 professionals én 500 pleegouders ondersteuning bij opgroeien en opvoeden in Overijssel. Wij bieden onder andere hulp-aan-huis, crisisopvang, 24-uurs zorg, pleegzorg en hulp bij echtscheiding. Wij bieden onze hulp bij voorkeur thuis, of in de directe omgeving van de cliënt. Voor meer informatie: www.triasjeugdhulp.nl

Meer over Trias Jeugdhulp