Junior Functioneel Beheerder domein Zorg en Bedrijfsondersteuning, Hengelo (32-36 uur)
Carintreggeland

Functieomschrijving

 • Ben jij bijna afgestudeerd in de richting van bedrijfskunde?
 • Zie jij het als een uitdaging om binnen een grote organisatie als Carintreggeland te pionieren?
 • Wil jij mooie uitdagende werkervaring opdoen, zodat jij jezelf professioneel kunt ontwikkelen?

Is jouw antwoord ja? Dan gaan wij heel graag met jou in gesprek!

Studenten opgelet! Carintreggeland is op zoek naar Junior Functioneel Beheerders.
Zit jij nu in de afrondende fase van jouw opleiding en wil jij jezelf ontwikkelen binnen een grote en professionele organisatie, waarbij je te maken krijgt met alle takken van sport in jouw rol als Functioneel Beheerder? Dat is precies wat wij jou kunnen bieden!
Doordat wij een grote organisatie zijn ligt hier voor jou als jong professional tal van ontwikkelmogelijkheden en kun jij jouw hart ophalen in deze functie. En ja, wij zijn groot, maar tegelijkertijd ook laagdrempelig. Wij waarderen de kennis en ervaringen die jij meeneemt en fouten maken is oké. Hier leer jij van en groei jij in jouw ontwikkelingsproces. Maar hey! Ook jouw collega’s leren hiervan en krijgen misschien wel inzichten die ze anders niet zouden zien. Binnen onze afdeling Informatie & Automatisering zijn collega’s en managers aanspreekbaar, je legt dus makkelijk contact. 
Durf jij snel te handelen en risico’s te nemen? Let’s go!

Onze afdeling I&A is nu al ruim twee jaar volop in ontwikkeling. De volledige automatisering is grotendeels doorgevoerd en de eerste hand is gelegd aan de optimalisering. Jij kan in deze functie dus volop meedenken en van invloed zijn! Kortom: je komt niet in een gespreid bedje terecht en hierdoor liggen er voor jou tal van fantastische uitdagingen!

Hoe ziet jouw team eruit?
Je werkt nauw samen met 20 collega’s: Servicemanager, Informatiemanager, Analisten, Projectleiders en Functioneel Beheerders. Ook werk je samen met het serviceteam om problemen vanuit de eindgebruiker op te kunnen lossen.

Als Functioneel Beheerder ben jij sterk in het uitvragen van informatie en het in kaart brengen van behoeften om vast te kunnen stellen wat de mogelijkheden zijn binnen de applicatie. Jij ondersteunt de eindgebruiker in de vertaling van proces naar applicatie. Daarnaast zal jij je verder ontwikkelen op het gebied van: - incidentbeheer
- probleembeheer
- gebruiksbeheer
- inrichting en kwaliteit van de systemen en applicaties
- vertalen van de functionele mogelijkheden en gebruikerswensen
- anticiperen op ontwikkelingen naar functionaliteiten in applicaties en systemen
- communicatie en overleg met leveranciers, collega's en neem jij deel aan projectgroepen.

Wie ben jij

 • Jij bent student en bijna afgestudeerd in de richting van bedrijfskunde en informatica
 • Je bent zelfstandig en hebt (stage)ervaring in planmatig en projectmatig werken
 • Jij bent een teamplayer en zoekt graag de samenwerking op
 • Je bent communicatief vaardig
 • Je bent proactief en staat te trappelen om bij ons te beginnen!

Wat vind je bij ons

 • Een enthousiast, collegiaal en professioneel werkend team die jou met veel plezier verwelkomt in een dynamische organisatie welke openstaat voor nieuwe ontwikkelingen
 • Een lekker salaris, namelijk inschaling in functieschaal 50, CAO VVT met een max. salaris van € 3.707,64 bruto o.b.v. een fulltime dienstverband
 • Structurele eindejaarsuitkering van 8,33% en jaarlijks 8% vakantiegeld
 • Flexibele start en stoptijden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en opleidingen
 • Opname in het pensioenfonds Zorg & Welzijn en goede secundaire arbeidsvoorwaarden

Waardevol leven, dát staat bij ons centraal. De cliënt houdt regie over zijn leven, wensen en behoeften. En wij als zorgprofessionals bieden ondersteuning op het gebied van zorg, wonen, welzijn en gezondheid. Hoe fijn is dat!   
Waardevol werken vinden wij voor jou als collega net zo belangrijk. Wanneer jij met plezier je werk doet, over de juiste vakkennis beschikt en een goede werk/privé balans hebt, is dat voor Carintreggeland, de cliënten en voor jou een goede basis. Daar gaan we samen voor.   

Doordat we de grootste zorgorganisatie zijn van Twente hebben we veel te bieden; je kunt je bij ons voortdurend ontwikkelen en werken met de nieuwste zorginnovaties. Verandert er iets in jouw leven? Dan is er altijd wel weer een baan te vinden die past bij jouw wensen en behoeftes voor dat moment. Je hebt bij ons tenslotte geen baan, maar een loopbaan!  Waar we ook trots op zijn; we zijn lokaal aanwezig! Dat maakt dat we kleine teams hebben, we zelf organiserend zijn, we elkaar kennen en klaar staan voor elkaar.  

Bijzonderheden

Interesse

Wil jij graag onderdeel zijn van ons team én onze mooie organisatie? Solliciteer dan via de sollicitatieknop! 

Heb je vragen over je sollicitatie of de procedure neem dan contact op met de recruiters van Carintreggeland door te mailen naar vacature@carintreggeland.nl 

Benieuwd naar de visie van Carintreggeland? Kijk hier.

Wil je meer weten over Carintreggeland en het werken binnen onze organisatie? Je vindt ons op Instagram, hierop posten onze medewerkers regelmatig berichten over hun werk! En check ook eens onze Facebookpagina.

Wij zijn verplicht een Verklaring omtrent gedrag (VOG) in het personeelsdossier op te nemen.

Type Werkplein
Intern nummer 21-033
Organisatie Carintreggeland
Locatie Hengelo, De Boortoren
Postcode 7554RS
Stad Hengelo
Werkveld Overig
Opleidingsniveau Niveau 5
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Erna ten Hoeve, 06-41301316.
Functie(s) Applicatie-/Systeembeheerder
Medewerker ICT
Publicatiedatum 07-05-2021
Reageer voor 15-12-2021
Ingangsdatum 01-06-2021
Nummer 72759

Carintreggeland

Ieder mens is uniek en waardevol. Vanuit die overtuiging bieden wij (gezondheids)zorg, wonen en welzijn op maat. Met oprechte aandacht en oog voor onze cliënten. Zodat zij zoveel mogelijk kunnen leven zoals zij dat gewend zijn. Mantelzorgers en vrijwilligers zijn daarbij onmisbaar en onze partners in de zorg. Een van onze pijlers is ons brede aanbod. Een aanbod dat we blijven aanpassen en uitbreiden. Persoonlijke zorg, waarin mensen centraal staan. We bieden wijkverpleging, verpleeghuiszorg en geriatrische revalidatiezorg, maar ook dagvoorzieningen, fysiotherapie en dagactiviteiten voor ouderen. En nog zoveel méér. Vernieuwing zit in ons DNA. Elke dag werken we aan steeds betere zorg. Dat doen we zelf maar ook met andere organisaties, betrokken burgers en partners. Anticiperen op de vraag van onze cliënt, levert prachtige ideeën op. We zijn een grote organisatie, maar we hebben onze zorg kleinschalig ingedeeld. Onze medewerkers zijn zorgprofessionals, die ook na hun opleiding doorleren en zich blijven ontwikkelen. Maar wat hen echt onderscheidt is niet aangeleerd. Hun wens om te zorgen voor een ander. Genieten van het contact met mensen, luisteren en alles willen doen voor een glimlach. Dat is waardevol leven volgens Carintreggeland. Carintreggeland heeft zo’n 4.000 medewerkers en 3.000 vrijwilligers en is werkzaam in Twente.

Meer over Carintreggeland