Junior Locatiemanager Kampen
Stichting Philadelphia Zorg

Functieomschrijving

 “Je mag er zijn en ontwikkelen op een manier die bij jou past”

Dat geldt voor alle kinderen en jongeren die een beroep op ons doen én voor onze medewerkers. Een visie die jou op het lijf is geschreven, want jij haalt graag het beste uit jezelf.

 •  Je inspireert en motiveert. Maar bovenal ben jij een echte bouwer.
 • Je stimuleert de  professionele ontwikkeling en stuurt op persoonlijk leiderschap, ondernemerschap, leren en reflecteren.
 • Je werkt  nauw samen met collega’s  binnen Kind & Jeugd en daarbuiten. Uiteraard altijd met aandacht voor de behoeften van de jeugdige doelgroep, hun ouders/verzorgers en iedereen om hen heen.

Wat vragen we nog meer:

 • Optimaliseren van onze zorg- en dienstverlening.
 • Ruime ervaring met de doelgroep
 • Volgen van ontwikkelingen in je vakgebied, die je vertaalt naar onze dienstverlening, bedrijfsvoering en manier van werken.
 • Delen van je kennis met diverse professionals binnen en buiten Philadelphia 
 • Als locatiemanager draag je zorg voor de continuïteit en kwaliteit van de zorg en geef je leiding aan de teams van de locaties. De locaties werken met zelforganiserende teams waarbij dienend leiderschap als leiderschapsstijl wordt gehanteerd.
 • Je bent binnen deze locaties verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering, waaronder huisvesting, financiën en optimale cliëntbezetting.
Over de locaties
De Korte Rille is een woonlocatie voor jongeren t/m 23 jaar, bestaande uit drie woningen waar 18 cliënten woonachtig zijn. Daarnaast is er bij sommige cliënten sprake van een lichamelijke beperking en wordt er gebruik gemaakt van een plafondtilliftsysteem.

De Klim-op is een expertisecentrum voor kind, jeugd en gezin in Kampen. Het is voor kinderen met een verstandelijke beperking (VB) en/of een lichamelijke beperking. 

Functie eisen

Over jou
Het betreft een ontwikkeltraject voor een periode van 2 jaar met als doel om daarna mogelijk door te stromen in een vaste functie van locatiemanager. Je hebt HBO werk- en denkniveau en minimaal drie jaar relevante werkervaring met genoemde doelgroep. Bij voorkeur een opleiding HBO management in de zorg of de capaciteiten en de bereidheid om deze te gaan volgen. De functie-specifieke competenties zijn: Besluitvaardig, Communicatief, Leiderschap, Ondernemend en Resultaatgericht. Vanuit Intensieve Zorg  vertalen we dat vooral in: Lef, Enthousiasme, Ondernemerschap en Gedrevenheid.

Niveau
hbo

Uren per week
32 uren per week regelmatig

Inschaling

Salaris
CAO gehandicaptenzorg FWG, schaal 50

Dit krijg je van ons  
 • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak.
 • Faciliteiten om gezond en fit te blijven.
 • Een managementteam dat volop in ontwikkeling is naar zelforganisatie met dienend leiderschap.
 • Een uitgebreid inwerkprogramma met ondersteuning van een collega uit het managementteam.

Bijzonderheden

Echt iets voor jou?
Vertel ons dan waarom jij denkt dat je bij ons past. Je kan je sollicitatie insturen tot donderdag 21 november, via de sollicitatieknop op deze pagina of met een e-mail aan info@werkenvoorphiladelphia.nl onder vermelding van vacaturenummer 1975. Heb je nog vragen? Bel dan Directeur cluster IZ Albert Hilvers. Je kunt hem bereiken op nummer 033-7602000. We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant. Goed om te weten: de kennismakingsgesprekken zijn gepland op dinsdag 10 december.

Wij stellen reacties van werving- en selectiebureaus of headhunters op deze vacature niet op prijs.

Type Vacature
Intern nummer 1975
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Korte Rille Kampen
Postcode 8266JG
Stad Kampen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Full time
Uren van 32
Uren tot 34
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Gehandicaptenzorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 6
Manager zorggebonden midden kader
Overig
Publicatiedatum 07-11-2019
Reageer voor 21-11-2019
Nummer 49422

Stichting Philadelphia Zorg

Het beste uit jezelf, voor het beste uit de ander

Elke dag het beste uit onszelf

Wij zijn bevlogen professionals die zich dag in, dag uit inzetten voor een goede kwaliteit van zorg voor onze cliënten. Die regels niet leidend laten zijn. Stevig in hun schoenen staan en hun vak verstaan. Ons doel is om elke dag het beste te halen uit onszelf, zodat we het beste kunnen halen uit de cliënt.

Onze medewerkers werken met diverse doelgroepen zoals (Licht) Verstandelijk beperkt (LVB/VB), Ernstig Meervoudig beperkt (EMB), Moeilijk Verstaanbaar gedrag (MVG) en Kind en Jeugd. Naast Zorg&Wonen bieden we ook thuis Ambulante Zorg aan en Werk&Begeleiding op dagbestedingsplekken en in werkplaatsen. De één heeft genoeg aan enkele uren begeleiding per week, de ander heeft dagelijkse, intensieve zorg nodig. We vinden het belangrijk om ons te richten op de hele mens, niet alleen op de beperkingen.

Je vindt onze locaties door het hele land. Zie www.philadelphia.nl.

Toonaangevend en innovatief

Philadelphia hecht grote waarde aan het houden van eigen regie (zowel van cliënten als medewerkers). Daarom zijn Zeggenschap en Zelforganisatie bij ons belangrijke thema’s. Ook werken we graag met nieuwe innovaties die ons ondersteunen in ons werk/. Ze helpen ons het werk steeds beter te doen. Zo hebben wij op steeds meer locaties Belevingscabines staan en reist onze robot Phi regelmatig het land door.

Waarom werken bij Philadelphia?

Als je bij ons komt werken, ben je zeker van leuk, uitdagend en zinvol werk tegen aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. Wij vinden het belangrijk om je faciliteiten te bieden waarmee je gezond en fit blijft. Van mindfulness tot coaching, nét wat je nodig hebt. Want dit werk vraagt veel van je. En dat kun je alleen maar goed doen, als je zelf ook lekker in je vel zit. Kijk voor meer info op www.werkenvoorphiladelphia.nl.

Stages en leer-werkplekken

Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer-werkplekken. https://werkenvoorphiladelphia.nl/stages-en-leer-werkplekken.

Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op https://www.philadelphia.nl/vrijwilligers.

 

 

Meer over Stichting Philadelphia Zorg