(Junior) Onderzoeker
Tactus Verslavingszorg

Over de functie

Ben jij een onderzoeker en draag jij graag bij aan het verbeteren van de zorg? Dan is de specialist in de verslavingszorg op zoek naar jou!

Tactus is op zoek naar een:

(Junior) Onderzoeker | Deventer

(32 tot 36 uur)

Als junior onderzoeker ga je onder supervisie en begeleiding van de Senior onderzoeker aan de slag met een grote database met meer dan 10 jaar aan informatie en help je mee aan het verder ontsluiten van deze database.

Ook help je mee aan de ontwikkeling van een dashboard waardoor je teams helpt systematische behandelingen te optimaliseren in het licht van cliëntprofielen en behandelresultaten. De combinatie tussen wetenschap en praktijk maakt deze functie echt compleet en dat geeft je de kans om de zorg te verbeteren. Door jouw kennis van (of affiniteit met) de klinische praktijk, snap je dat deze informatie niet altijd eenduidig wordt aangeleverd. Tevens behoort Promotieonderzoek in deze functie tot de mogelijkheden.

Verdere werkzaamheden:

 • Uitvoeren van onderzoek, o.a. op gebied van Routine Outcome Monitoring (ROM) en cliënttevredenheid (CQI);
 • Schrijven en evalueren van beleidsstukken en opstellen van instructies ter ondersteuning van behandelaren;
 • Het uitzetten van vragenlijsten;
 • In samenwerking met de afdeling IM de data export testen en optimaliseren;
 • Het verzamelen, organiseren en analyseren van de onderzoeksgegevens;  
 • Het verwerken van de resultaten in een rapport.

Dit neem je mee

 • Kennis van en ervaring met kwalitatieve en kwantitatieve onderzoeksmethoden en statistische analyseprogramma’s zoals SPSS, R, Atlas-Ti;
 • Zelfstandigheid bij het uitvoeren van onderzoek;
 • Enige ervaring met het schrijven van (inter)nationale publicaties (in peer-reviewed journals);
 • Onderzoeksresultaten op heldere, bondige manier kunnen presenteren in vorm van rapportages, factsheets en middels voordrachten;
 • Sterk analytisch, snel overstijgend kunnen denken, accuraat, proactief, flexibel en daadkrachtig.

Dit bieden wij

Je krijgt een mooi salaris, zoals dat is afgesproken in de cao GGZ De functie is ingedeeld in FWG functiegroep 60. Het maximale, bruto salaris bedraagt € 4.486,- bruto per maand bij een werkweek van 36 uur. Het aantal jaren relevante werkervaring bepaalt je salaris.

Daarnaast, kun je rekenen op:

 • Flexibele werktijden.
 • Een cao-salarisstijging van 5,1% in de periode tot en met 01 juni 2021
 • Een fijne eindejaarsuitkering (8,33%. Dat is een volledige 13e maand!).
 • Korting op bijvoorbeeld sporten bij je sportschool, een nieuwe fiets, telefoon of bon van bol.com.
 • Een digitale omgeving waar je onbeperkt, gratis e-learningmodules kunt volgen. Ook bieden we interne scholingen aan en staan we stil bij jouw ontwikkeling.
 • Nog veel meer: een compleet overzicht van onze arbeidsvoorwaarden vind je hier

Ben jij onze nieuwe collega?

Dat zouden we leuk vinden! Heb je interesse in deze boeiende functie bij Tactus en voldoe je aan het profiel? Dan zien we je reactie graag tegemoet.

Even goed om te weten:

Een referentiecheck en een assessment kunnen deel uit maken van de selectieprocedure. Ook kan, wanneer de functie hierom vraagt, een online screening op sociale media plaatsvinden. Het kunnen overleggen van een actuele Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) zal onderdeel zijn van een uiteindelijke aanstelling. Tactus vergoedt de kosten die de VOG-aanvraag met zich meebrengt.

We proberen de vacature zelf in te vullen. Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt daarom niet op prijs gesteld.

 

Type Vacature
Intern nummer 2020-020
Organisatie Tactus Verslavingszorg
Locatie Deventer, locatie Keulenstraat - Hoofdkantoor
Postcode 7418ET
Stad Deventer
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 32
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Marloes Postel, senior onderzoeker, telefoonnummer 06-51482790
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 13-02-2020
Ingangsdatum 2020-020
Reageer voor 03-03-2020
Nummer 51366
Doorsturen Bekijk PDF

Tactus Verslavingszorg

De 1.100 professionals van Tactus bieden hulp en advies aan jongeren en volwassenen voor elke vorm van verslaving. Van alcohol en drugs, tot eten, gokken, gamen, internet en seks. We zoeken naar de best passende begeleiding voor iedere cliënt. Dat kan online, ambulant, klinisch en/of met zelfhulp. Ook bieden we reclassering en forensische verslavingszorg. Werken bij Tactus betekent werken binnen een dynamische, veelzijdige verslavingszorginstelling met een open, informele en creatieve werksfeer. Door de variatie aan cliënten en hulp- en dienstverlening is Tactus een veelzijdige werkgever. Wil je weten waarom medewerkers het bijzonder vinden om te werken bij Tactus? Lees dan eens de blogs op www.wijzijntactus.nl. Hier vind je ook verhalen van cliënten van Tactus. Meer weten over Tactus Verslavingszorg? Kijk op www.tactus.nl en op onze Facebookpagina.

Meer over Tactus Verslavingszorg