Junior secretaresse Raad van Bestuur
Roessingh, centrum voor revalidatie

Functieomschrijving

Ben jij een proactieve en enthousiaste secretaresse die graag haar handen uit de mouwen steekt. Hou je van een breed takenpakket waarbij geen dag hetzelfde is? Lees dan snel verder!

Wegens pensionering ontstaat er bij Roessingh met ingang van 1 september 2020 een vacature voor de functie van

Junior secretaresse Raad van Bestuur

24 uur per week

De functie

De Raad van Bestuur van Roessingh bestaat uit twee leden en een secretaris. Als junior secretaresse ben je samen met een collega secretaresse verantwoordelijk voor het secretarieel ondersteunen van de bestuurders en de secretaris. Je verricht ondersteunend en secretarieel werk, beheert o.a. de agenda, handelt diverse correspondentie zelfstandig af, beantwoordt de telefoon, notuleert diverse vergaderingen en arrangeert bijeenkomsten. Tevens heb je een belangrijke signaalfunctie als het gaat om de diverse trajecten en aanhouden van tijdslijnen.

Functie eisen

Je bent een aanpakker en hebt recent je opleiding tot directiesecretaresse / personal assistant (bij voorkeur Schoevers) op HBO niveau afgerond. Je bent leergierig, oplossingsgericht en je bent in staat zelfstandig te werken, waarbij je een proactieve en dienstverlenende werkhouding toont. Daarnaast ben je accuraat, enthousiast en kan je goed samenwerken.

Je beschikt over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en goede vaardigheden met het MS Office pakket. Je bent opbouwend kritisch naar zowel anderen als jezelf en je beschikt over een flexibele werkinstelling, ook waar het gaat om het verrichten van werkzaamheden buiten kantooruren. Je hebt bij voorkeur 0 tot 2 jaar relevante werkervaring of stage ervaring.

Wij bieden

Wij bieden interessante functie op een goed draaiend secretariaat voor een startende en ambitieuze junior secretaresse met een contract voor 24 uren per week. De arbeidsovereenkomst wordt aangegaan voor de duur van in eerste instantie 1 jaar. Gedurende dit jaar krijg je de ruimte om je in je vak verder te ontwikkelen. Deze startfunctie wordt conform FWG 3.0 ingeschaald in functiegroep 45. De overige arbeidsvoorwaarden worden geregeld overeenkomstig de CAO Ziekenhuizen.

Sollicitatie

Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Jouw sollicitatiebrief en CV zien wij graag uiterlijk 12 juli 2020 tegemoet.

De vacature wordt gelijktijdig intern en extern uitgezet. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in de week van 3 augustus 2020.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Organisatie Roessingh, centrum voor revalidatie
Locatie Roessingh, Centrum voor Revalidatie in Enschede
Postcode 7522AH
Stad Enschede
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij L. (Liseth) Brockötter (Secretaresse Raad van Bestuur), telefoon (053) 4875200 of stuur een e-mail aan l.brockotter@roessingh.nl
Functie(s) Secretaresse
Secretaresse directie/managementassistent
Publicatiedatum 29-06-2020
Reageer voor 13-07-2020
Nummer 53569
Doorsturen Bekijk PDF

Roessingh, centrum voor revalidatie

Mensen kunnen door verschillende oorzaken gehandicapt raken. Ongevallen, ziekten of aangeboren afwijkingen kunnen het leven ingrijpend veranderen. In Roessingh, centrum voor revalidatie, worden volwassenen en kinderen met lichamelijke beperkingen behandeld en begeleid om daarna weer zo zelfstandig mogelijk te kunnen functioneren in de samenleving, niet alleen in fysiek maar ook in sociaal opzicht.

Meer over Roessingh, centrum voor revalidatie