Junior systeembeheerder ICT
TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Wat wil jij?

Wil jij aan de slag als junior systeembeheerder en ben je op zoek naar je volgende uitdaging? Zou je willen groeien naar de functie van systeembeheerder waarbij je ook projecten kan oppakken? Wil jij een afwisselende baan met klantcontact en vind je de allernieuwste techniek leuk? Dan kan dit je nieuwe werkplek zijn!

TMZ bekijkt graag samen met jou wat wij kunnen bieden. Het is ons veel waard dat jij je direct thuis voelt. Wij zijn er trots op dat onze medewerkers meer dan tevreden zijn. Niet stilstaan in je vak en je ontwikkeling speelt daarbij een grote rol. Zodra jij merkt dat jij nóg meer deskundigheid nodig hebt, kijken wij samen hoe jij je verder kunt ontwikkelen.

Waar?

Vanwege vertrek van een van onze collega’s zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Het huidige team bestaat uit 3 medewerkers met een scheiding tussen systeem- en netwerkbeheer. Het doel is dat dit team op termijn multidisciplinair inzetbaar zal zijn.

Locatie:            Regio Almelo
Aantal uur:      fulltime, 36 uur per week

Zie jij het voor je?

Als junior systeembeheerder ben jij vooral bezig met 1e en 2e lijns-taken. Deze zijn gericht op het onderhouden, beheren en vervangen van IT componenten zoals Mobiele Devices; bijvoorbeeld Android telefoons en iPads voor de verschillende locaties van Trivium Meulenbelt Zorg. Daarnaast draai je mee in het team Systeembeheer en help je bij de proactieve ondersteuning van de netwerkomgeving. Je taken zijn divers en dus uitdagend.
Ontwikkeling en doorgroei horen bij een junior functie. Om die reden bieden wij de mogelijkheid om naast het leren on-the-job ook trainingen te volgen of certificaten te behalen. Je directe collega’s zijn altijd vlakbij en zullen je meenemen en opleiden. Zodoende krijg je veel mee van de diverse netwerk uitdagingen.

Zelfstandig en samen
Jij maakt deel uit van een team dat van aanpakken houdt en waar zelfstandigheid en samenwerking hand in hand gaan. We hebben korte lijnen en schakelen snel in een collegiale sfeer. Binnen TMZ en de ICT afdeling wordt een creatieve bijdrage vanuit jou als medewerker gewaardeerd en actief meegenomen.

Samenwerken en communiceren
Als persoon en collega ben jij positief en sociaal ingesteld. Jij handelt proactief, bent betrouwbaar en werkt ook zelfstandig. Daarnaast heb jij verantwoordelijkheidsgevoel en een open en eerlijke werkmentaliteit. Samenwerken kost jou geen moeite en door jouw goede communicatieve vaardigheden en servicegerichte karakter boek jij snel positieve resultaten. Jij bent gemotiveerd voor het op de juiste wijze ondersteunen van de eindgebruikers.

Wat staat er tegenover?

 • Marktconform salaris in overeenstemming met ervaring en de inhoud van de functie;
 • Goede pensioenregeling (PFZW);
 • Arbeidsvoorwaarden volgens de CAO VVT;
 • Volop doorgroeimogelijkheden en de beschikking over mobiele telefoon en laptop;
 • Een werkomgeving met een informele en open no–nonsense cultuur, waar samenwerking en ontwikkeling centraal staat;
 • Prettige overige secundaire arbeidsvoorwaarden zoals; een aantrekkelijk fietsplan, volop opleidingsmogelijkheden, online trainingen via GoodHabitz en een bijdrage in sport en beweging, coaching en cursussen;
 • Kortingen op verzekeringen bij verschillende verzekeraars;

Jij hebt nodig:

 • Diploma MBO ICT op niveau 4 (richting Netwerk / Systeembeheer);

Kennis van:

 • WAN/LAN en WLAN omgevingen;
 • Microsoft besturingssystemen en de Office applicaties ;
 • DHCP, DNS, LDAP;
 • en ervaring met IPads, Android smartphones en laptops;
 • Praktische IT-security;
 • VMware- en Citrix omgeving, is een pré;
 • Workspace One VMware (MDM), is een pré.

Ervaring met:

 • IPads, Android smartphones en laptops;

Nu jij!

Systeembeheerders zijn deskundig en zorgvuldig. Daarom wacht jij vast niet lang met reageren.

 • Heb jij nog vragen over de werkzaamheden of de afdeling? Neem contact op met Jaap van der Schoor (Hoofd ICT) via 06-55367783;
 • Weet jij al zeker dat jij TMZ wilt komen versterken? Solliciteer direct op deze vacature via onderstaande button. Wij reageren zo snel mogelijk.
 • Zodra wij een nieuwe collega hebben gevonden zullen we de vacature online verwijderen.

Vanwege de Corona maatregelen zal de procedure anders verlopen dan gebruikelijk. Wij vragen om begrip. 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 020.033
Organisatie TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)
Locatie Locatie Almelo
Postcode 7602 PV
Stad Almelo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, met mogelijkheid tot verlenging
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Jaap van der Schoor
Functie(s) Medewerker ICT
Publicatiedatum 05-11-2020
Reageer voor 31-12-2020
Ingangsdatum 05-11-2020
Nummer 55822

TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)

Binnen TriviumMeulenbeltZorg (TMZ) zetten ruim 2100 medewerkers en 1500 vrijwilligers zich dagelijks in om ouderen en chronisch zieken goede en persoonlijke zorg te bieden. In haar moderne en duurzame woonzorgcentra en bij mensen thuis biedt TMZ onder andere verpleging, verzorging, begeleiding en personenalarmering. TMZ is actief in de gemeenten Almelo, Borne, Enschede, Hengelo, Tubbergen en Twenterand. De relatie tussen cliënten, medewerkers en andere betrokkenen staat centraal. Samen maken wij de zorg persoonlijk.

Meer over TriviumMeulenbeltZorg (TMZ)