Junior triagist huisartsenpost Apeldoorn
HOOG

Functieomschrijving

Spoedpost Huisartsen Apeldoorn maakt onderdeel uit van Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland.  De Spoedpost huisartsen is gevestigd in Gelre ziekenhuizen te Apeldoorn.  

Ben jij medisch student (master) en wil je opleid worden tot:

Junior triagist

Minimaal 24 uur per maand

Dan is een baan bij de Spoedpost Huisartsen Apeldoorn zeker iets voor jou. Samen met het team van huisartsen, triagisten en chauffeurs zorgen we ervoor dat patiënten die in de avonden, nachten, weekenden en feestdagen medische hulp nodig hebben, goed worden geholpen.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een medisch student (master) met goede contactuele vaardigheden die opgeleid wil worden tot junior triagist. Het is belangrijk dat je zelfstandig en flexibel kunt functioneren in wisselende situaties én dat je stressbestendig bent.

 

Functie eisen

Wat wordt er van je verwacht?

Als junior triagist ben je het eerste aanspreekpunt van de Spoedpost Huisartsen. Je staat patiënten telefonisch te woord op basis van protocollen. Je handelt uiteenlopende hulpvragen af door de juiste actie en urgentie te bepalen, hierbij maak je gebruik van de Nederlandse Triage Standaard (NTS). Je geeft zelfzorgadviezen en regelt consult- en visite afspraken voor de huisartsen. Je bent een belangrijke schakel in de communicatie en samenwerking met de huisarts. Je bent gewend om met geautomatiseerde systemen te werken. Bovendien beschik je over een vriendelijke, heldere stem en heb je een goede beheersing van de Nederlandse taal.

Je bent minimaal 9 maanden beschikbaar en in die periode in staat om minimaal 4 diensten per maand te werken. Verder moet je bereid zijn in vakantieperiodes extra te werken.

Inschaling

Wat bieden wij?

We bieden je een opleiding aan tot junior triagist. Met goed gevolg afleggen van deze opleiding is een voorwaarde voor aanname.

Salaris en secundaire arbeidsvoorwaarden zijn gebaseerd op de CAO Huisartsenzorg . Voor het werken buiten kantooruren ontvang je een toeslag conform CAO. Contracten worden aangegaan voor bepaalde tijd.

Bijzonderheden

Een sollicitatiebrief met CV kun je sturen naar HOOG, t.a.v. afdeling HRM, hrm@hoogzorg.nl o.v.v. junior triagist Apeldoorn. Informatie kun je inwinnen bij Maaike Brouwer of Marianne v.d. Hazel (leidinggevend triagist). Tel.: 055-5294900 (bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur).

Type Vacature
Organisatie HOOG
Locatie Huisartsenpost Apeldoorn
Postcode 7334 DZ
Stad Apeldoorn
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Maaike Brouwer of Marianne v.d. Hazel (leidinggevend triagist). Tel.: 055-5294900 (bereikbaar tussen 9.00-12.00 uur).
Functie(s) Doktersassistent
Publicatiedatum 08-05-2019
Reageer voor 08-05-2020
Nummer 45725
Doorsturen Bekijk PDF

HOOG

Hoog ( Huisartsen Organisatie Oost-Gelderland) is een professionele organisatie in de huisartsenzorg. Vanuit onze vier huisartsenposten in Apeldoorn, Deventer, Zutphen en Winterswijk wordt spoedeisende huisartsenzorg verleend buiten kantoortijden. Op de huisartsenpost werken doktersassistenten in teamverband samen met de huisartsen.

Meer over HOOG