Junior Triagist
Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)

Functieomschrijving

Spoedzorg Huisartsen Twente heeft tot doel het verlenen van spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren. Wij doen dit vanuit onze Spoedposten in Enschede en Hengelo. Heb jij ervaring als Junior Triagist en de landelijke kennistoets of de e learning e-Xpert Triage: NTS behaald? Dan zijn wij op zoek naar jou! 

Heb jij nog geen ervaring opgedaan als junior triagist maar wel interesse in deze functie, ook dan zoeken wij jou en gaan we je hiervoor opleiden!

Als junior triagist beantwoord je voornamelijk telefonische spoedeisende hulpvragen van patiënten buiten kantooruren. Je bepaalt, op geprotocolleerde wijze, de urgentie van de klachten en onderneemt de daarbij behorende acties. Daarnaast voer je zelfstandig de voorkomende medisch-technische handelingen uit en assisteert de huisarts bij de medische dienstverlening. Wij bieden een leuke afwisselende functie met verantwoordelijkheid in een enthousiast team op een prettige werkplek

Functie eisen

Wij zoeken geneeskunde studenten of technisch geneeskunde studenten met een afgeronde bachelor die opgeleid willen worden tot junior triagist. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden en het is belangrijk dat je zelfstandig en flexibel kunt functioneren in wisselende situaties én dat je stressbestendig bent.

Inschaling

  • Inschaling conform cao Huisartsenzorg in schaal 4.
  • Wij vragen flexibiliteit van jou om in de avonden, nachten en weekenden te werken. Wij bieden jou hiervoor een zeer aantrekkelijke onregelmatigheidstoeslag. Doordeweekse avonden ontvang je na 18:00 uur 30% ORT, in de nacht vanaf 24:00 uur en in het weekend ontvang je zelfs 50% ORT. Op landelijke erkende feestdagen ontvang je naast je reguliere salaris en de ORT nog 100% Feestdagcompensatie. 
Type Vacature
Organisatie Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)
Locatie SHT, Spoedposten Enschede en Hengelo
Postcode 7512 AA
Stad Enschede
Werkveld Huisartsenzorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Huisartsenzorg
Informatie verkrijgen bij Foke Dijkstra (06-46031051)
Functie(s) Arts
Publicatiedatum 03-06-2021
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 30-06-2021
Nummer 68714
Doorsturen Bekijk PDF

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)

Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT) is een zorginstelling die tot doel heeft spoedeisende huisartsenzorg buiten kantooruren te verlenen.

Meer over Spoedzorg Huisartsen Twente (SHT)