(Junior) wijkverpleegkundige
KleinGeluk

Functieomschrijving

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardig zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en (specialistische) zorg. Bij KleinGeluk werk je kleinschalig met enthousiaste en betrokken collega’s. Onze cliënten in de thuiszorg waarderen KleinGeluk gemiddeld met een 8,5. Hier zijn we best trots op! Ook blijven we onze locaties ontwikkelen en investeren we in toekomstbestendigheid en duurzaamheid.

In het thuiszorgteam locatie De Arkel in Apeldoorn is een vacature ontstaan voor een proactieve en daadkrachtige (Junior) wijkverpleegkundige (uren in overleg bespreekbaar).

Ben je net afgestudeerd als Hbo-V verpleegkundige of je al enige ervaring? KleinGeluk bied je de kans met goede begeleiding je verder te ontwikkelen in het mooie vak van wijkverpleegkundige. Wij vinden het erg leuk om met je in contact te komen om de mogelijkheden met je te bespreken.

Wat ga je doen?

Locatie De Arkel is gevestigd aan de Gemzenstraat in Apeldoorn-Noord. Het team werkt in de nabijgelegen zorgwoningen en in de wijk.

In de functie van (junior) wijkverpleegkundige vervul je een spilfunctie bij het indiceren, de coördinatie, regie en begeleiding van behoeften van ouderen. Ook richt je je samen met het wijkteam continue op het verbeteren van de kwaliteit van zorg. Daarnaast onderhoud je intensieve contacten met gespecialiseerde disciplines.

Als (junior) wijkverpleegkundige stuur je inhoudelijke zorg(processen) aan binnen en buiten de eigen locatie in de thuiszorg. Ook lever je een bijdrage aan de organisatie van multidisciplinaire samenwerkingsverbanden rondom de cliënt en op het gebied van preventie, wonen, welzijn en zorg.

Voor het goed uitvoeren van deze functie is het belangrijk dat je een positieve, opbouwende inbreng hebt. Je coacht en adviseert medewerkers bij zorgvragen en beroepshouding. Daarnaast draag je bij aan zelfstandigheid en optimale samenwerking binnen het wijkteam.

Wij gaan als team ook voor kleine geluksmomenten met elkaar. Daarom werken we vanuit ons kantoor welke midden in de wijk en wooncomplex De Arkel is gesitueerd. Gezelligheid, humor en een fijne samenwerking vinden we belangrijk, waarbij iedereen zijn eigen kwaliteiten meebrengt.

Functie eisen

Om de functie goed te kunnen vervullen, breng je kennis en ervaring mee:

 • Bijna (afgeronde) Hbo-opleiding verpleegkundige niveau 5/6 en BIG-geregistreerd;
 • Ervaring in het verrichten en coördineren van complexe zorg is een pré (geen vereiste);
 • Je beschikt over goede coachende vaardigheden;
 • Kennis van de sociale kaart en van wet- en regelgeving;
 • Je bent een goede organisator en kwaliteitsbevorderaar met aandacht voor zelfregie en preventie;
 • Beschikt over een helicopterview en heb je goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden;
 • Je bent in het bezit van rijbewijs B.

Inschaling

 • Een dienstverband voor onbepaalde tijd (uren in overleg); mocht je bepaalde wensen hebben dan bespreken we deze graag met jou;
 • Een salaris conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen & Thuiszorg (CAO VVT), FWG schaal 50 (max. € 4.061,27 o.b.v. een 36-urige werkweek);
 • Je werkt voornamelijk dagdiensten, maar kan incidenteel ook in de weekenden ingezet worden;
 • Een goede balans werk-privé vinden wij erg belangrijk;
 • Een prettige werksfeer in een team met enthousiaste en betrokken collega’s;

Daarnaast bieden wij verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een pensioen via PFZW, fietsplan en collectieve kortingen bij (ziektekosten) verzekeringen.

Het opvragen van een verklaring omtrent gedrag (VOG) en het inwinnen van referenties maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.

Bijzonderheden

Heb je net je hbo diploma verpleegkunde behaald of ben je bijna afgestudeerd en wil je graag, onder begeleiding het vak van wijkverpleegkundige leren, dan kijken we uit naar jouw reactie en gaan wij graag met je in gesprek!

Je kunt je cv met begeleidende brief versturen via de button ‘solliciteren’.
Voor meer informatie kan je contact opnemen met Annette van den Berg (Manager thuiszorg), bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604.

Wij vinden jouw privacy erg belangrijk en zorgen er daarom ook voor dat de persoonsgegevens die je met ons deelt zorgvuldig worden behandeld. Door te solliciteren ga je ermee akkoord dat jouw persoonsgegevens worden verwerkt en worden doorgestuurd.

Type Vacature
Organisatie KleinGeluk
Locatie Thuiszorg
Postcode 7323 AM
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleeg- & Verzorgingshuizen
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling P&O - bereikbaar via de Zorglijn 0800-0604
Functie(s) Verpleegkundige
Verpleegkundige BIG-geregistreerd
Verpleegkundige in de wijk
Verpleegkundige niveau 5
Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 15-03-2023
Reageer voor 30-04-2023
Ingangsdatum 01-05-2023
Nummer 118592

KleinGeluk

KleinGeluk richt zich op ouderenzorg in Apeldoorn, met een compleet aanbod van kwalitatief hoogwaardige zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn, en (specialistische) zorg. KleinGeluk biedt persoonlijke en kleinschalige zorg- en dienstverlening op maat. Persoonlijk welzijn staat hierbij voorop, vanuit onze missie: zowel voor cliënten als medewerkers vanuit aandacht, keuzevrijheid en persoonlijke geluksmomenten iedere dag de moeite waard maken.

Meer over KleinGeluk