(Junior) Wijkverpleegkundige Thuiszorg Regio Winterswijk
Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Functieomschrijving

Over ons 

Wij zijn Marga Klompé en samen met onze medewerkers, vrijwilligers, mantelzorgers en partners zetten wij ons elke dag in om het beste uit elk moment te halen. Voor cliënten. En voor elkaar. De speciale momenten, de moeilijke momenten, maar juist ook die ‘gewone’ werkmomenten die voor een beetje geluk zorgen. Dat doen we met een nuchtere aanpak, zoals we dat in onze regio gewend zijn. Zonder fratsen, maar mét een glimlach. Binnen Marga Klompé werken wij met taakvolwassen teams. Onder een taakvolwassen team verstaan wij een team, dat weet waar zij verantwoordelijk voor is, samen met elkaar die verantwoordelijkheid neemt en laat zien én tijdig hulp vraagt als dat nodig is. Binnen onze organisatie streven wij de volgende kernwaarden na: gelijkwaardigheid, veiligheid, betrouwbaarheid en solidariteit.

Functie eisen

Over jou 

Op zoek naar afwisseling en autonomie tijdens je werkdag? Lees dan verder
Diploma’s op orde? Check! Je bent minimaal in het bezit van een HBO- V diploma verpleegkundige met BIG registratie. Thuiszorg vraagt om een zelfstandige houding. JIJ bent verantwoordelijk voor de dagelijkse verpleging, verzorging en begeleiding van cliënten in de thuiszorg conform de zorgleefplannen. Je hebt een spilfunctie in de coördinatie van wonen, zorg en welzijn en het stellen van indicaties. Daarnaast heb je een toegevoegde waarde als het gaat om preventieve activiteiten ten behoeve van gezondheidsbevordering en het stimuleren van zelfredzaamheid en zelfmanagement bij cliënten Je hebt veelvuldig contact met de coördinator van jouw team.

Inschaling

Wijkverpleegkundige thuiszorg in de regio Winterswijk en inzetbaar in meerdere teams
Schaal FWG 50 van de CAO VVT
28-32 uur per week (n.t.b.) en contract voor bepaalde tijd
8% vakantiegeld, en 8,3% eindejaarsuitkering
fijne extra’s, zoals:
- een fietsplan en/of digitale middelen
- korting bij sportscholen
- collectieve zorgverzekering
- arrangementen voor schadeverzekeringen

Bijzonderheden

Heb je vragen? 

Voor inhoudelijke vragen over de functie kun je terecht bij Monique Kerkhof (regiomanager), 06-51298753 of [email protected] Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je contact opnemen met afdeling recruitment, bereikbaar op het nummer 06-82005970 (telefonisch of via de app) of per mail [email protected]

Heb je een momentje? 

Stuur je sollicitatie direct in in via onderstaande sollicitatiebutton voor 31 augustus. Dan gaan we graag het gesprek met je aan.

Type Werkplein
Intern nummer 342
Organisatie Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)
Locatie Marga Klompé regio Achterhoek
Postcode 7141 AN
Stad Groenlo
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
Externe url Bekijk
Functie(s) Wijkverpleegkundige
Publicatiedatum 06-07-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 06-07-2022
Nummer 112285

Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)

Marga Klompé is met wooncomplexen, zorgcentra, thuiszorg en meerdere dagactiviteiten- en ontmoetingscentra een toonaangevende zorgorganisatie in de regio Oost-Acherhoek. Meer informatie op www.szmk.nl.

Meer over Stichting Zorgcombinatie Marga Klompé (SZMK)