Keukenassistent | 12 uur
Stichting Rosengaerde

De functie

De restauratieve dienst van Rosengaerde zorgt zeven dag per week voor een verse, verantwoorde, warme maaltijd voor bewoners en cliënten van Tafeltje Dekje. In het ontmoetingscentrum bemannen zij samen met vrijwilligers de winkel en het delen van de maaltijden tussen de middag. 

Als keukenassistent in de portioneerkeuken bieden wij jou bij Rosengaerde een afwisselende baan. Jij zorgt er mede voor dat de warme maaltijden en soep in de juiste hoeveelheid en samenstelling geportioneerd worden. Dit doe je voor zowel de cliënten die binnen Rosengaerde wonen, als voor de cliënten die hun warme of koelverse maaltijd ontvangen via Tafeltje Dekje. Je ondersteunt de koks bij verschillende werkzaamheden. In het ontmoetingscentrum help je bij het uitserveren van de maaltijden of springt in als er diensten van collega’s of vrijwilligers in het ontmoetingscentrum uitvallen. 

Vervolgens help je met het opruimen en voer je alle voorkomende schoonmaakwerkzaamheden uit zoals de afwas.

Waarom Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken in zelfsturende teams. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Wat bieden wij?

Wij bieden jou een leuke baan, waar jij aan de slag kunt in een ruime, unieke keuken met ontmoetingscentrum, binnen een kleinschalig, warm woonzorgcentrum. Je hebt in jouw werk contact met verschillende personen zoals collega’s, cliënten, vrijwilligers of klanten. Het is daarom van belang dat je het leuk vindt om samen te werken. We bieden jou een collegiale en afwisselende baan waar geen dag hetzelfde is. Het salaris is marktconform volgens CAO VVT 2019-2021 (minimaal €1.697,25 en maximaal €2.271,94) FWG 15.

Wie ben jij?

Jij bent gastvrij, flexibel en kunt zelfstandig te werk gaan naar aanleiding van gegeven instructies en richtlijnen. Daarnaast neem je initiatief en kun je je gemakkelijk aanpassen. Je kunt onder tijdsdruk werken en bent iemand die voor kwaliteit gaat. Enige horeca- en/of keuken-ervaring is gewenst voor het vervullen van deze functie. Je bent zowel door de week als in het weekend beschikbaar voor gemiddeld 12 uur per week. Een gemiddelde dienst start vroeg in de ochtend rond 07.30 uur en duurt ongeveer 6 uur.

Ben je enthousiast geworden door deze vacature? Reageer dan voor 20 mei 2022. Voor meer informatie of vragen kun je contact opnemen met Henny Goos via [email protected] of telefonisch via 06-30971696. 

Type Vacature
Organisatie Stichting Rosengaerde
Locatie Rosengaerde
Postcode 7721CT
Stad Dalfsen
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 2
Arbeidstijd Part time
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Keukenassistent
Publicatiedatum 03-05-2022
Ingangsdatum In overleg
Reageer voor 20-05-2022
Nummer 110579
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting Rosengaerde

Stichting Rosengaerde maakt met haar belofte ‘Zorgen voor mogelijkheden’ graag het verschil. Het is aan ons om toekomstgerichte voorzieningen te realiseren op het gebied van wonen, welzijn en zorg in samenwerking met gemeente en lokale partijen. Onze medewerkers werken vanuit eigen regie. Deze werkwijze vraagt om eigenaarschap en eigen verantwoordelijkheid; dit zijn belangrijke kernwaarden voor ons.

 

Onze kernwaarden zijn:

Verbindend: We zorgen met elkaar voor mogelijkheden

Eigen(heid): We denken en handelen op onze ‘eigen wijze’

Passie: We zijn bevlogen en trots

Ondernemend: We zijn initiatiefrijk en vertalen dit naar mogelijkheden

Meer over Stichting Rosengaerde