Keukenhulp (tijdelijk tot eind 2019)
Careaz

Functieomschrijving

Voor de productiekeuken van Antoniushove in Lichtenvoorde zijn wij tot eind 2019 op zoek naar een keukenhulp.In de functie van keukenhulp verricht je ondersteunende werkzaamheden op het gebied van de maaltijdbereiding en maaltijddistributie. Dit doe je op basis van instructies en richtlijnen en overeenkomstig vastgestelde normen en planning.

Wat wil jij?
Als keukenhulp houd je je bezig met het voorbereiden en portioneren van maaltijden. Wanneer je de maaltijd hebt voorbereid, zorg je ervoor dat de maaltijden / maaltijdcomponenten naar de cliënten worden gedistribueerd.

Als iedereen lekker gegeten heeft, hou je je uiteraard ook bezig met het schoonmaken. Je maakt de keuken schoon, alsmede apparatuur, materialen en middelen. Jij zorgt ervoor dat de bewoners van een schoon bord kunnen eten, omdat jij zorg draagt voor een schone vaat

Functie eisen

  • Je hebt affiniteit met voeding
  • Je kunt zelfstandig werken binnen gegeven instructies en vastgestelde richtlijnen, procedures en voorschriften.
  • Je kunt werken in een in teamverband, waarbij je kunt communiceren met je collega’s. En richting de cliënten ben je hulpvaardig en servicegericht.
  • Je hebt aandacht bij je werkzaamheden en je bent nauwkeurigheid.
  • Je bent ordelijk en hebt gevoel voor hygiëne.

Inschaling

  • Een tijdelijke arbeidsovereenkomst voor gemiddeld 14 uur per week;
  • Een bruto maandsalaris gebaseerd op de CAO VVT – schaal 15.
  • Het maandsalaris wordt aangevuld met een vakantietoelage van 8%, een eindejaarsuitkering van 7,4% en een onregelmatigheidstoeslag;
  • Reiskostenvergoeding;

Bijzonderheden

Wie zijn wij?

Wij zijn een relatief kleine zorgorganisatie in het oosten van de Achterhoek, bestaande uit circa 800 medewerkers. We leveren thuiszorg in de gemeentes Aalten, Berkelland, Oost Gelre en Winterswijk. De woonzorgcentra en verpleeghuiszorg zijn gevestigd in Borculo, Dinxperlo en Lichtenvoorde. Binnen onze organisatie heerst een open en prettige sfeer. Kenmerkend: persoonlijk, dichtbij en vertrouwd. Wij kennen elkaar.

De organisatie beschikt over twee productiekeukens (Dinxperlo en Lichtenvoorde) en een satellietkeuken (Borculo). In een productiekeuken worden per dag ongeveer 500 maaltijden bereid. In de productiekeuken in Antoniushove werken koks, keukenhulpen en weekendhulpen.

 

Voor meer informatie over de functie kan contact op worden genomen met de afdeling HR, via 0544-745201.

Wat leuk dat je ons team wilt komen versterken!

Type Vacature
Intern nummer v19.0019
Organisatie Careaz
Locatie Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde
Postcode 7131CW
Stad Lichtenvoorde
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Afdeling HR
Functie(s) Keukenassistent
Publicatiedatum 01-03-2019
Reageer voor 31-03-2019
Ingangsdatum 01-03-2019
Nummer 44112

Careaz

Careaz is een Oost-Achterhoekse zorgorganisatie die vanuit kleinschaligheid en lokale betrokkenheid bij de cliënt thuis of zo dicht mogelijk bij huis ondersteuning biedt op de terreinen wonen, zorg, welzijn en dienstverlening. Careaz Thuiszorg in de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Winterswijk en Berkelland en de drie locaties Careaz Antoniushove in Lichtenvoorde, Careaz Dr. Jenny in Dinxperlo en Careaz J.W. Andriessen in Borculo hebben topscores behaald in het zorgonderzoek ‘Benchmark in de Zorg 2011’. Uit dit onderzoek kwam onder meer naar voren dat de tevredenheid onder onze medewerkers en klanten heel hoog gewaardeerd wordt. Careaz Thuiszorg werd daarnaast nog beloond met de titel beste zorgteam 2011! Ook werd Careaz door FNV jong al uitgeroepen tot beste vakantiewerkgever 2011.

Meer over Careaz