Keukenhulp ZGR Angeli Custodes Raalte
ZGR

Functieomschrijving

Voor de locatie ZGR Angeli Custodes zijn wij met ingang van 1 februari 2020 op zoek naar een keukenhulp voor 16 uur per week. Je werkt tijdelijk op onze locatie Stevenskamp in verband met de renovatie van onze locatie Angeli Custodes. 

- Je voert assisterende werkzaamheden uit bij de voorbereiding van de maaltijden.
- Je verricht werkzaamheden aan de portioneerband
- Je zorgt voor transport van levensmiddelen naar de afdelingen.
- Je reinigt en verzorgt de centrale en afwaskeuken, apparatuur, machines en voedingswagens.
- Je reinigt dagelijks de eigen werkplek en de gebruikte materialen.

Functie eisen

Je hebt affiniteit met de ouderenzorg en hebt ervaring met assisterende werkzaamheden en schoonmaakwerkzaamheden in de keuken. Je hebt kennis van de HACCP en weet deze richtlijnen in je werk toe te passen. Je bent cliëntgericht, flexibel inzetbaar ook in de weekenden, stressbestendig en hygiënisch.

Inschaling

Wij bieden een afwisselende, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het betreft een contract voor bepaalde tijd voor 1 jaar.

Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.131,18 (functiegroep 15) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie ZGR Angeli Custodes in Raalte
Postcode 8101AP
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Lbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met de keukenmedewerkers via nummer 088 6564207.
Functie(s) Keukenassistent
Publicatiedatum 03-12-2019
Reageer voor 18-12-2019
Ingangsdatum 01-02-2020
Nummer 49930
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

“Je ziet aan mijn moeder dat ze zich thuis voelt. Wij worden als familie proactief betrokken bij de zorg voor onze moeder. Dat vind ik heel prettig. Wij weten precies wat mijn moeder bezighoudt.” Wie zijn wij? ZGR is een serviceorganisatie op het gebied van wonen, zorg en welzijn. Wij ondersteunen Sallandse senioren bij goed leven in eigen regie. Onze medewerkers bieden vanuit elke vraag aandacht, een luisterend oor, helpende handen en deskundige zorg. Ze zijn betrokken, deskundig, verantwoordelijk en ondernemend. Onze dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg is zo flexibel dat iedere cliënt die ervaart als maatwerk.

Meer over ZGR