Kinder- en jeugdpsychiater
Accare

Functieomschrijving

Kinder- en Jeugdpsychiaters kom kennismaken!

Waar kom je te werken als psychiater?

Werken met diverse specialismen? Eetstoornissen, autisme, kinderen en jongeren met (een vermoeden van) een psychiatrische problematiek, soms gecombineerd met een verstandelijke beperking (LVB) of in een team FJP (Forensische Jeugd en Orthopsychiatrie). In Hengelo, Deventer, Hardenberg. Wij hebben genoeg mogelijkheden, je kunt zelf de keuze maken waar jij wil werken.

Wat houdt de functie in?

Je verricht psychiatrisch onderzoek in een multidisciplinair team en je voert behandelingen uit bij kinderen en jongeren. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers.

Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. psychiatrie, klinisch psycholoog, GZ-opleiding en verpleegkundig specialist) je kunt hier bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistisch kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertise groepen waarbij jij je kan aansluiten.

 

Functie eisen

Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater.

De uren en de standplaats bepalen wij graag in overleg met jou!

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de werkdruk van alledag te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van deze organisatie.

Inschaling

  • Salaris is ingedeeld in de salarisschaal Medisch Specialisten, conform de CAO GGZ
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd
  • Reiskostenvergoeding
  • Eindejaarsuitkering
  • Parttime mogelijkheden (jij bepaalt de uren)
  • Werken in een multidisciplinair team
  • Aansluiten bij verschillende expertise groepen
  • Bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding
  • Wij bieden een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping
  • Samenwerking met scholen, wijkteams, jeugdconsulenten, ziekenhuizen en zorgboerderijen

Bijzonderheden

Solliciteren Wil je meer informatie over de sollicitatieprocedure, neem dan contact op met Floor Grimberg (HR adviseur werving en selectie), telefoonnummer 06-86848479.

Je kunt solliciteren tot en met 21 maart 2019 via www.zorgpleinnoord.nl of www.accare.nl. Gebruik hiervoor uitsluitend onderaan de vacaturetekst de knop ‘solliciteren’. Je krijgt een ontvangstbevestiging per mail.

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Accare Overijssel Oost en West
Postcode 8025BW
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Nienke Keizers, 06-31951877
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 21-02-2019
Reageer voor 21-03-2019
Ingangsdatum 21-02-2019
Nummer 43933
Doorsturen Bekijk PDF

Accare

Accare biedt jeugdhulp aan kinderen en jongeren in Noord-Nederland. Behandeling vindt vooral ambulant plaats bij onze eigen (poli)klinieken, bij gezondheidscentra, op scholen en bij cliënten thuis. Met haar afdeling voor wetenschappelijk onderzoek draagt Accare bij aan steeds betere en minder dure zorg voor jeugd. Accare wil haar medewerkers stimuleren in het nemen van verantwoordelijkheid, het tonen van initiatief en het zoeken naar vernieuwing en ontwikkeling

Meer over Accare

Meer vacatures van deze werkgever

Bekijk alle vacatures