(Kinder- en Jeugd)psychiater regio Overijssel
Accare

Over de functie

Wil jij als psychiater:
• kinderen en jongeren weer in ontwikkeling brengen?
• samen met je collega’s blijven groeien in je werk?
• actief bijdragen aan behandelbeleid en wetenschappelijk onderzoek?
• werken bij een vooruitstrevende organisatie met lef?
Dan komen we graag in contact met je!
 
Wij staan altijd open voor een persoonlijk gesprek en vertellen graag meer over deze functie of over je toekomstmogelijkheden bij Accare.

Maak direct kennis met ons via:
Jolanda Kool (regiodirecteur algemene zaken Overijssel+), bereikbaar op 06-46203088 of Ellis ter Beek (regiodirecteur behandelzaken Overijssel+), bereikbaar op 06-86826404.

Wat ga je doen?

Je verricht psychiatrisch onderzoek in een multidisciplinair team en je voert behandelingen uit bij kinderen en jongeren. Je maakt gebruik van de best bewezen behandelmethoden en je levert maatwerk door aan te sluiten bij de specifieke vraag van kind en ouders/verzorgers.

Accare biedt veel opleidingen aan (o.a. psychiatrie, klinisch psycholoog, GZ-opleiding en verpleegkundig specialist) je kunt hier bijdragen aan onderwijs en supervisie/werkbegeleiding. Tegelijkertijd heb je elke dag de mogelijkheid om met jouw specialistische kennis je collega’s te inspireren en daardoor de kwaliteit van de behandeling nog krachtiger te maken. Daarnaast bieden wij een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping. Wij hebben verschillende expertise groepen waarbij jij je kan aansluiten.

Hier kun je nog meer lezen over wat Accare jou kan bieden als psychiater. 

We stellen ons graag aan je voor:

Accare is een professionele en ambitieuze organisatie voor jeugd ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht ook in complexe situaties. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en zijn ouders. We luisteren en nemen niet over. Elk kind kan dus meekijken in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op; alleen als het niet anders kan  is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject. We kunnen zo werken, omdat we een academisch centrum zijn en buiten de kaders durven denken. Onze afdeling opleiding en research doet continu onderzoek naar de effectiviteit van behandelingen. De kennis die we opdoen delen we via opleidingen of refereeravonden die we samen organiseren met andere zorgorganisaties. Op die wijze innoveren we voortdurend naar de best bewezen werkzame zorg. 

Regio Overijssel+ heeft acht locaties daarom zijn er voldoende mogelijkheden te bespreken, echter de voorkeur gaat uit naar standplaats Steenwijk, Zwolle of Harderwijk.

Wie ben jij?

Je voelt je als een vis in het water bij een organisatie met lef. Je bent toonaangevend in het vakgebied en deelt je kennis graag met collega's. Je hebt plezier om naast de werkdruk van alledag te investeren in vernieuwing, netwerkontwikkeling en deskundigheidsontwikkeling bij de partners van deze organisatie. Vanzelfsprekend ben je een BIG-geregistreerd als (kinder- en jeugd) psychiater. De uren en de standplaats bepalen wij graag in overleg met jou.

Wat bieden wij?

Accare biedt een uitdagende en professioneel ontwikkelrijke werkomgeving. Het is de plek waar je je op je eigen vakgebied gedegen kunt ontwikkelen en waar je de vrijheid krijgt om nieuwe ideeën in de praktijk te brengen. Naast onze secundaire arbeidsvoorwaarden zoals het fietsplan, korting op fitness en een pensioenregeling, bieden wij jou:

  • Afhankelijk van opleiding en ervaring een salaris tussen de €5.538 en €9.679, o.b.v. 36 uur, volgens CAO GGZ AMS 5;
  • Direct een contract voor onbepaalde tijd;
  • Persoonlijke ontwikkeling in je functie; je krijgt ruimte voor eigen initiatief en vernieuwing, jouw visie wordt gewaardeerd. Jouw ontwikkeling is een gedeelde verantwoordelijkheid, jij hebt een idee over het te volgen pad, Accare faciliteert en financiert op maat en naar mogelijkheden;
  • Een jaarlijks balansbudget van € 500,- (o.b.v. 36u of naar rato) dat kan worden ingezet voor opleidingen, verlof of als extra salaris kan worden uitgekeerd;
  • De mogelijkheid om, afhankelijk van je functie, hybride te werken. Je ontvangt hierbij een passende vergoeding om je thuiswerkplek in te richten;
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%;
  • Per kalenderjaar 166 verlofuren en 35 verlofuren in de vorm van een levensfasebudget (op basis van 36 uur per week);
  • Een inspirerende en academische werkomgeving met veel specialistische kennis, aandacht voor opleiding en onderzoek en mogelijk tot nascholing en verdieping;
  • Samenwerking met scholen, wijkteams, jeugdconsulenten, ziekenhuizen en zorgboerderijen;
  • Parttime mogelijkheden (jij bepaalt de uren).

Wij vinden het belangrijk dat je direct persoonlijk kennis kunt maken. Je kunt dan ook zonder te solliciteren direct contact opnemen met: 

Jolanda Kool (regiodirecteur algemene zaken Overijssel+) via 06-46203088 of Ellis ter Beek (regiodirecteur behandelzaken Overijssel+) via 06-86826404.

Er kan ook meteen een afspraak gemaakt worden via het regio directiesecretariaat per mail: [email protected] of telefonisch met Marie Reinderink via 06-86879815. Bij aanstelling wordt een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) gevraagd en er worden referenties ingewonnen. 

Type Vacature
Organisatie Accare
Locatie Accare Overijssel Oost en West
Postcode 8025BW
Stad Zwolle
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
Functie(s) Psychiater
Publicatiedatum 11-03-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 11-03-2022
Nummer 108919
Doorsturen Bekijk PDF

Accare

Accare is een academische en ambitieuze organisatie voor jeugd-ggz, die haar medewerkers veel ruimte biedt voor eigen initiatief en vernieuwing. We werken vanuit 27 locaties in Noord-, Midden- en Oost-Nederland. Elk kind kan bij ons terecht, ook in complexe situaties of bij een zeldzame aandoening. We behandelen een kind bij voorkeur in zijn of haar vertrouwde omgeving, zodat het gewoon naar zijn of haar eigen school kan gaan, kan sporten of afspreken met vrienden. Dat doen we in nauwe samenwerking met huisartsen, wijkteams, ziekenhuizen en scholen. Onze aanpak sluit altijd aan bij de vraag van het kind en de ouders. We luisteren en nemen niet over. Het kind kijkt dus ook mee in zijn eigen dossier. We nemen zelden een kind op, alleen als het niet anders kan, maar dan is opname een geïntegreerd onderdeel van een totaaltraject.

Meer over Accare