KINDERVERPLEEGKUNDIGE IN OPLEIDING
Saxenburgh

Het Vrouw & Kind Centrum van Saxenburgh heeft een vacature voor een gedreven verpleegkundige die bij ons de OPLEIDING TOT KINDERVERPLEEGKUNDIGE wil volgen!

Hoe ziet het werken bij het Vrouw & Kind Centrum er uit?
Je werkt in een nieuw ziekenhuis met de nieuwste apparatuur! Als leerling kinderverpleegkundige werk je onder verantwoordelijkheid van een gediplomeerd kinderverpleegkundige en ga je steeds meer werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Denk daarbij aan het voorbereiden van patiënten voor onderzoek, behandeling en ontslag, het begeleiden van patiënten en het verrichten van verpleegtechnische handelingen. Als leerling ga je ook een bijdrage leveren aan kwaliteitszorg, beleid en organisatie van de afdeling.

Wat hebben onze cliënten nodig?
Je bent verpleegkundige (MBO of HBO gediplomeerd) met recente stage- of werkervaring in een ziekenhuis, bij voorkeur in dit specialisme.

Het is essentieel dat je in acute situaties snel en accuraat kunt handelen en onder tijdsdruk kunt presteren. Je bent iemand die initiatief toont en verantwoordelijkheid voor je eigen leerproces neemt en goed prioriteiten kan stellen. Uiteraard heb je interesse in de specialisatie kinderverpleegkunde. Je communiceert duidelijk en bent respectvol naar patiënten en hun naasten.

Hoe ziet de opleiding tot kinderverpleegkundige er uit?
Je start (bij voorkeur) 1 januari 2023 met een voorwerkperiode op de afdeling. Tijdens de voorwerkperiode verdiep je je met opdrachten en gesprekken met je werkbegeleiders in het vak en bereid je jezelf voor op de daadwerkelijke opleiding tot kinderverpleegkundige. Als dit voorwerktraject met goed gevolg is afgerond zal in maart 2023 de specialistische vervolgopleiding tot kinderverpleegkundige van start gaan. Als leerling kinderverpleegkundige combineer je werken en leren tegelijk. Tijdens de opleiding word je praktisch geschoold binnen het SMC te Hardenberg. Het theoretische gedeelte wordt verzorgd door Civo zorgopleidingen te Hengelo. De totale duur van de opleiding bedraagt 15 maanden.

Vrouw & Kind Centrum Saxenburgh
Binnen het VKC is alle medische zorg voor vrouw en kind verenigd. We streven er naar om moeder en kind zoveel mogelijk bij elkaar te houden en ook de partner zo veel mogelijk te betrekken. Een belangrijk kenmerk is de nauwe samenwerking tussen gynaecologen, kinderartsen, klinisch verloskundigen, gespecialiseerd verpleegkundigen en ondersteunende disciplines met één gemeenschappelijk doel: gezinsgerichte zorg. Door het werken op één afdeling is specifieke kennis voor vrouw én kind direct beschikbaar.

Wat kunnen wij jou bieden?
Een fijn werk- en leerklimaat in een toegewijd team met hardwerkende collega’s die elke dag het beste willen voor onze patiënten.

  • 32 uren per week, in eerste instantie voor de duur van de opleiding maar met uitzicht op een vast contract
  • Salaris tijdens de opleiding is minimaal € 2.554,- en maximaal € 3.468,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 45)
  • Salaris na diplomering is minimaal € 2.759,- en maximaal € 3.992,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50) 
    • Er komt nog onregelmatigheidstoeslag, vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Je krijgt een studie-overeenkomst voor de duur van de opleiding
  • Voor interne kandidaten blijft het dienstverband bij Saxenburgh bestaan

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Je kunt solliciteren tot uiterlijk 10 oktober 2022. Wil je eerst nog wat vragen stellen? Dat kan! Neem dan contact op met Agnes Kuiper, interim teammanager (0523) 27 68 44 of Monique Meijer, coördinator (0523) 27 61 82.

Tot snel!

Let op: 
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.145
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 32
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Agnes Kuiper, interim teammanager (0523) 27 68 44 of Monique Meijer, coördinator (0523) 27 61 82
Functie(s) Verpleegkundige
Publicatiedatum 23-09-2022
Ingangsdatum 01-01-2023
Reageer voor 10-10-2022
Nummer 114174
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh