Klaar voor de volgende stap? Welkom op Gravenallee in Denekamp
Aveleijn

Droom jij ervan om onderdeel uit te maken van een multidisciplinair team met vakbekwame professionals die elke dag klaar staan voor bewoners met bijzondere en zeer uiteenlopende hulpvragen? Wil jij het team verrijken met jou vakmanschap en daarmee een waardevolle bijdrage leveren aan een betekenisvol leven?

Welkom op de Gravenallee!

De prachtige, in het groen gelegen Gravenallee is een unieke locatie waarbij wonen en werken gecombineerd wordt aangeboden. Er zijn ongeveer 30 appartementen en 35 werk plekken. Beleving en werken staan centraal op de boerderij, creatief en hout/tuin- en huishoudelijk team. De bewoners van de Gravenallee hebben een bijzondere hulpvraag waarbij onderlinge teamsamenwerking en afstemming is van groot belang om de woon- en werkomgeving een zo gewoon mogelijk thuis te laten zijn.

Als onderdeel van een vakbekwaam team van professionals weet jij als begeleider een bijdrage te leveren een betekenisvol leven van bewoners. Dit doe je in nauwe afstemming met de bewoner, zijn netwerk en met een multidisciplinair team van begeleiders, gedagswetenschappers, artsen en therapeuten. Met elkaar kunnen wij de specialistische zorg bieden die deze mensen nodig zijn en weten we altijd het beste uit onszelf en uit de ander te halen. Dit doen wij vanuit Twentse nuchterheid, waarbij humor, reflectie en collegialiteit voor ons erg belangrijk zijn.

Wil jij jouw vakmanschap als begeleider delen met ons en jouw kennis en expertise verder uitbreiden op deze unieke werkplek? Neem dan contact op met Marlies Deijk (manager io) voor nadere informatie en het inplannen van een oriënterend gesprek!Waar ga je werken?
De mooie, in het groen gelegen, locatie op het terrein van de Sint Nicolaas Stichting is een geïntegreerde woon- en werkvoorziening.
Gravenallee is een intensieve begeleiding en behandeling locatie, waar ongeveer 30 appartementen en 35 dagbestedingsplekken zijn.

De doelgroep
De volwassen cliënten bij Gravenallee hebben een geïndiceerde complexe zorgvraag (VG 7) vanwege gedragsproblematiek of psychiatrische problematiek. 
De cliënten ontvangen (intensieve) begeleiding en behandeling waarbij meerdere disciplines zijn betrokken. Cliënten zijn over het algemeen intensief qua begeleidingsstijl. 

Samenwerking
Onderlinge teamsamenwerking en afstemming is van groot belang om de woon- en werkomgeving van cliënten een zo gewoon mogelijk thuis te laten zijn. 

Beleving en werken staan centraal op de boerderij, creatief en hout/tuin- en huishoudelijk team. 

Gravenallee_221

Wat vragen wij?

 • Je hebt minimaal een afgeronde zorgopleiding MBO 3 of 4; richting maatschappelijke zorg of vergelijkbaar. 
 • Je hebt kennis van en ervaring in de gehandicaptenzorg, aangevuld met aantoonbare vakkennis van deze intensieve doelgroep 
 • Je vindt het leuk om afwisseling te hebben binnen je werk; zowel werken op de woonlocatie als binnen de dagbesteding
 • Onregelmatig werken vind je geen probleem; je draait immers alle diensten
 • Je hebt inzicht in je eigen handelen en bent in staat te relativeren
 • Je bent reflectief, inventief, mentaal en fysiek stabiel en je hebt een gezonde dosis humor.

Inschaling

Wat bieden wij?

 • Mogen werken op de leukste en mooiste plek in Twente!
 • Veel ontwikkelmogelijkheden door interne en externe scholing, en doorontwikkeling (specialisatie, hbo-opleidingen, leerwerktrajecten)
 • Ruimte en regie om samen met jouw team de werktijden af te stemmen.
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO Gehandicaptenzorg. De functie persoonlijk begeleider is ingedeeld in functiegroep 45.
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals collectieve ziektekostenverzekering, het meerkeuzesysteem en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Onze digicoaches bieden jou de kans om je verder te ontwikkelen in digitale vaardigheden. Vanzelfsprekend verwachten we bij aanvang een basis beheersing.
 • Breng jij als medewerker straks zelf iemand aan voor Aveleijn? Dan ontvang je van ons, na indiensttreding van deze nieuwe collega, als beloning een financiële attentie.

Bijzonderheden

Heb jij interesse in deze uitdagende baan in Denekamp?
Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. 

Dit kan door te bellen, appen of mailen naar Marlies Deijk
via [email protected] of 06-51659721. 

 

Type Vacature
Organisatie Aveleijn
Locatie Aveleijn, Gravenallee in Denekamp
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Uren van 20
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij Marlies Deijk via [email protected] of 06-51659721
Functie(s) Activiteitenbegeleider
Begeleider assistent
Begeleider niveau 3
Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 6
Begeleider wonen
Maatschappelijk werker (HBO-MWD)
Publicatiedatum 17-09-2022
Ingangsdatum in overleg
Reageer voor 08-10-2022
Nummer 114049
Doorsturen Bekijk PDF

Aveleijn

Al meer dan 50 jaar biedt Aveleijn ondersteuning aan kinderen, jongeren, volwassenen en senioren met een verstandelijke beperking of een lage sociale redzaamheid. We werken vanuit kleinschalige locaties in heel Twente en de gemeente Berkelland. Met ca. 80 locaties in de gemeente Berkelland en de 14 Twentse gemeenten zijn we regionaal sterk verankerd. We maken integraal onderdeel uit van de lokale samenleving en helpen onze cliënten de maatschappij zoveel mogelijk te begrijpen, zodat ze er positief deel van uit kunnen maken. Vanuit de missie ‘leven vol betekenis’ en de kernwaarden ‘ontmoeten’, ‘ontwikkelen’ en ‘ondersteunen’ creëren we ruimte voor de ontwikkeling van een eigen identiteit. We helpen onze cliënten doelen te vinden én te realiseren. Want als je weet wie je bent kun je groeien, vernieuwen en grenzen verleggen. Voor jezelf en in je relatie met anderen. Via begeleiding, trainingen en evenementen investeren we in talenten, vaardigheden, creativiteit, vriendschappen en positieve energie. Binnen de woon- en zorgomgeving staan gezondheid, geborgenheid, veiligheid en respect centraal. We werken vanuit de • kwaliteit van bestaan van Schalock; • driehoek cliënt, verwant en begeleider; • positieve psychologie (oplossingsgericht). Gemeenten en ketenpartners willen we stimuleren en inspireren op weg naar de invulling van het nieuwe zorgstelsel, waarbij we een actieve samenwerkingspartner zijn met een duurzame bijdrage voor de samenleving.

Meer over Aveleijn