KLINISCH (NEURO-)PSYCHOLOOG
Saxenburgh

Wil je graag werken als KLINISCH (NEURO-)PSYCHOLOOG op een pek waarbij er veel ruimte is om je vak naar eigen inzicht uit te oefenen? Bij het Saxenburgh Medisch Centrum is dat mogelijk! 

Hoe ziet het werken in het Saxenburgh Medisch Centrum eruit?
Als klinisch (neuro-)psycholoog kom je te werken bij de vakgroep medische psychologie. We zijn een bevlogen en prettig samenwerkend team. Wij behandelen op verwijzing vanuit het ziekenhuis in aanvulling op de medische zorg. Hierbij kijken we niet uitsluitend naar wat iemand heeft maar wie de aandoening heeft. Het welzijn van de patiënt staat voorop. We gaan informeel met elkaar om en de lijnen met onze verwijzers zijn kort. Je hebt bij ons de mogelijkheid de zorg te leveren zoals jij vindt dat die nodig is vanuit jouw expertise. Vanzelfsprekend binnen de kaders van professionaliteit en kwaliteit.

Wat hebben onze collega’s nodig?
We zoeken een klinisch (neuro-)psycholoog, maar we staan ook zeker open voor een GZ-psycholoog of een klinisch psycholoog in opleiding. Je werkt graag in een informele organisatie waar een gemoedelijke sfeer hangt en er veel ruimte is voor eigen inbreng. Je werk omvat aanvragen van veel verschillende specialismen.

Saxenburgh Medisch Centrum
Saxenburgh is een regionale zorgorganisatie met ziekenhuiszorg vanuit een modern Medisch Centrum en veel locaties in het mooie Vechtdal waar ouderenzorg en revalidatiezorg worden aangeboden. Dat betekent een prachtige omgeving met veel ruimte om te werken, wonen en leven. Ons ziekenhuis straalt de sfeer van gezamenlijk uit hetgeen zich onder andere uit in een collegiale werksfeer. Je werkt samen met twee psychologisch assistenten, een GZ-psycholoog/psychotherapeut, een GZ psycholoog werkzaam voor de kindergeneeskunde en een basispsycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.  

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Lees hier meer over Saxenburgh.

Wat kunnen wij jou bieden?
Veel zelfstandigheid, professionele autonomie in een modern ziekenhuis.

  • Uren zijn in overleg, met een minimum van 24 uur per week
  • Salaris is minimaal € 5.454,- en maximaal € 8.291,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 75)
    • Er komt nog vakantiegeld en eindejaarsuitkering bij
  • Dankzij functiedifferentiatie op de afdeling worden loopbaanmogelijkheden actief ingezet
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan, een computer en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je eerst nog wat vragen stellen of eerst een keer informeel kennismaken? Dat kan! Neem dan contact op met Wytze van der Zwaag via (0523) 27 63 95 of mail naar [email protected] of Martine Budding ([email protected]).

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres [email protected] op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.22.075
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Wytze van der Zwaag via (0523) 27 63 95 of mail naar [email protected] of Martine Budding ([email protected])
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 29-04-2022
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2023
Nummer 110479
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh