Klinisch neuropsycholoog
GGNet

Functieomschrijving

Ben je op zoek naar ruimte voor professionele ontwikkeling, collegiale samenwerking en innovatie? GGNet is voor het Diagnostiek Centrum in Warnsveld op zoek naar een enthousiaste Klinisch neuropsycholoog.

Dit ga je doen
Als Klinisch Neuropsycholoog binnen het Diagnostiek Centrum stuur je aan op het behouden en, waar nodig, verbeteren van de kwaliteit van psychodiagnostiek. Je hebt de eindverantwoordelijkheid voor (neuro)psychologische onderzoekstrajecten. Medewerkers vanuit de psychologen discipline kunnen bij je aankloppen voor advies over complexe diagnostische vraagstukken. Je werkt mee aan de beleidsontwikkeling van het Diagnostiek Centrum. Je levert input voor opleidingsactiviteiten en deskundigheidsbevordering. Er zijn tal van mogelijkheden binnen de organisatie om invloed te hebben op het gebied van psychodiagnostiek, beleid en kwaliteit.

Hier ga je werken
GGNet heeft een groot en divers zorgaanbod in de basis en specialistische ggz. Zo hebben we bijvoorbeeld specialistische afdelingen voor forensische psychiatrie, eetstoornissen, persoonlijkheidsstoornissen en ouderen, maar ook veel ambulante teams in de GGNet regio’s en High Intensive Care  Ook zetten we de toon als het gaat om het structureel uitvoeren van herdiagnostiek om chroniciteit te voorkomen. Samen werken we er hard aan om de GGZ steeds weer een stap verder te brengen. Het Diagnostiek Centrum is gevestigd in Warnsveld. Er wordt samengewerkt met alle GGNet afdelingen waar psychodiagnostische trajecten lopen. Binnen het D.C. is ook een Klinisch Psycholoog werkzaam, een PDW-er en een aantal GZ-psychologen in opleiding. Het Diagnostiek Centrum vormt een van de onderdelen van Specialisme. Het uitvoeren van psychodiagnostisch onderzoek is een van de hoofdtaken binnen het Diagnostiek Centrum. Daarnaast verzorgen we supervisie en deskundigheidsbevordering voor medewerkers van GGNet. We doen (neuro)psychologisch onderzoek, ondersteunen GZ-psychologen en klinisch psychologen bij de uitvoering daarvan en organiseren verbindende activiteiten ter bevordering van de kwaliteit, uniformiteit en kennisvermeerdering.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch neuropsycholoog
  • Actuele kennis van neuropsychologisch onderzoek en psychodiagnostiek zijn een vereiste en je hebt bij voorkeur meerdere jaren ervaring binnen de GGZ
  • Je bent een echte teamplayer waarbij je samenwerkt met collega’s binnen het Diagnostiek Centrum, maar ook binnen en buiten GGNet en management
  • Je bent ontwikkelingsgericht en wil in samenwerking met andere onderdelen van GGNet de psychodiagnostiek op een hoger plan brengen

Dit bieden we je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving samen met een klein maar betrokken kernteam. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 28 uur per week. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie van Klinisch Neuropsycholoog is conform de CAO-GGZ ingedeeld in salarisschaal FWG 70. Daarnaast ontvangt een Klinisch Neuropsycholoog ieder jaar een scholingsbudget van €1500,- naar rato.

Solliciteren

Solliciteren? Dan zien wij jouw sollicitatie en curriculum vitae graag tegemoet via onderstaand formulier.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met Yolanda Huijsmans, manager, of met Katinka Franken, programmaverantwoordelijke van het Diagnostiek Centrum, beiden bereikbaar via telefoonnummer 088-933-2670.

 

Type Vacature
Intern nummer 201849
Organisatie GGNet
Locatie GGNet Diverse locaties
Postcode 7231PA
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 28
Uren tot 28
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52136

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet