KLINISCH PSYCHOLOOG / NEUROPSYCHOLOOG
Saxenburgh

Werken als KLINISCH (NEURO-)PSYCHOLOOG waarbij veel ruimte is om je vak naar eigen inzicht uit te oefenen. Bij Saxenburgh Medisch Centrum is het mogelijk, want we zoeken twee nieuwe collega’s!

Hoe ziet het werken in het Saxenburgh Medisch Centrum er uit?
Als klinisch (neuro-)psycholoog kom je te werken bij de vakgroep medische psychologie. We zijn een bevlogen, prettig samenwerkend team. Wij behandelen op verwijzing vanuit het ziekenhuis in aanvulling op de medische zorg. Hierbij kijken we niet uitsluitend naar wat iemand heeft maar wie de aandoening heeft. Het welzijn van de patiënt staat voorop. We gaan informeel met elkaar om en de lijnen met onze verwijzers zijn kort. Je hebt bij ons de mogelijkheid de zorg te leveren zoals jij vindt dat die nodig is vanuit jouw vakgebied. Vanzelfsprekend binnen de kaders van professionaliteit en kwaliteit.

Wat zoeken wij?
We zoeken een klinisch (neuro-)psycholoog, maar we staan ook zeker open voor een GZ-psycholoog. Ben je werkzaam als GZ-psycholoog dan nodigen we je dus ook uit om te reageren!

Je werkt graag in een informele organisatie waar een gemoedelijke sfeer hangt en er veel ruimte is voor eigen inbreng. Je werk omvat aanvragen van veel verschillende specialismen.

Saxenburgh Medisch Centrum
Saxenburgh is een regionale zorgorganisatie met ziekenhuiszorg vanuit een gloednieuw Medisch Centrum en veel locaties in het mooie Vechtdal waar ouderenzorg en revalidatiezorg worden aangeboden. Dat betekent een prachtige omgeving met veel ruimte om te werken, wonen en leven. De huidige klinisch psychologen gaan met pensioen, dus er is plek voor twee nieuwe collega’s. Daarnaast werk je samen met twee psychologisch assistenten, een GZ-psycholoog/psychotherapeut, een GZ psycholoog werkzaam voor de kinderafdeling en een basispsycholoog in opleiding tot GZ-psycholoog.

Wat kunnen wij jou bieden?
Veel zelfstandigheid, professionele autonomie in een gloednieuw ziekenhuis.

  • De beschikbare vacatureruimte is in totaal 40 uur, de verdeling is in overleg.
  • Dankzij functiedifferentiatie op de afdeling worden loopbaanmogelijkheden actief ingezet.
  • Salaris is maximaal € 6.752,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 70)
    • Er komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds PFZW
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, een fietsplan en nog een aantal opties.
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis.

Word jij blij van de vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Twijfel je en wil je eerst nog wat vragen stellen? Of wil je eerst een keer informeel kennismaken? Dat kan! Neem dan contact op via (0523) 27 6395 met Niels Farenhorst n.farenhorst@sxb.nl of Lita Jousma l.jousma@sxb.nl.

Deze vacature heeft geen sluitingsdatum. Zodra we de geschikte kandidaat hebben gevonden sluiten we de vacature. Staat de vacature nog open? Dan hebben we de geschikte kandidaat nog niet gevonden.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.21.051
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 40
Uren tot 40
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Neem contact op via (0523) 27 6395 met Niels Farenhorst n.farenhorst@sxb.nl of Lita Jousma l.jousma@sxb.nl
Functie(s) Psycholoog
Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 11-06-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 68974
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh