Klinisch psycholoog / psychotherapeut
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Voor Ambulante Psychiatrie Emmen zijn wij op zoek naar een

Klinisch psycholoog / psychotherapeut
voor 24 tot 36 uur per week, voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vaste aanstelling.

Dit ga je doen
We hebben een interessante functie voor je!

Als klinisch psycholoog/ psychotherapeut geeft deze plek in Emmen je veel mogelijkheden om als professional je interesses en kunde in te zetten. Naast dat je met je kennis op het gebied van diagnostiek en behandeling een belangrijke rol binnen het multidisciplinaire team vervult, zijn er binnen de continue veranderingen binnen de zorg uitdagende kleinere en grotere ontwikkelvraagstukken voor de polikliniek op zichzelf én in samenwerking met de andere teams op locatie en organisaties in de regio. Afhankelijk van je eigen affiniteiten en mogelijkheden kan je hier in samenwerking met het team een coördinerende en inhoudelijk vormgevende taak in oppakken. De ontwikkelvraagstukken in Emmen sluiten aan bij de organisatorische ontwikkelingen van GGZ Drenthe waarbij de continuïteit in zorg tijdens de individueel hulpvraag gestuurde patiëntreis in samenwerking met teams binnen de organisatie en ketenpartners, centraal staat. Het belang van oog hebben voor elkaar als collega's wordt hierbij onderstreept.

Functie eisen

Hier herken jij jezelf in
Je hebt een positieve instelling, bent creatief, bent flexibel en hebt doorzettingsvermogen. Je bent begaan en betrokken met de cliënt en je collega's, en tegelijkertijd resultaatgericht. Je beschikt over prima diagnostische vaardigheden en kennis van tests en psychologisch onderzoek. Daarnaast draag je herstelgerichte zorg een warm hart toe.
Het kunnen uitvoeren van (complex) trauma-behandelingen en het kunnen superviseren van collega's is een pré

Inschaling

Ons aanbod
GGZ Drenthe biedt ruime mogelijkheden om te ontwikkelen, onderzoek te doen of door te groeien in de functie van behandelcoördinator of management en projectachtige functies. Graag kijken we met jou wat je vragen zijn en waar je uitdagingen en ambities liggen.
Salariëring volgens CAO GGZ, FWG indeling is afhankelijk van functie, opleiding en ervaring. Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

Informatie
Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wine Poeteray, behandelcoördinator, T 06-10719921 of Dave van Room, locatiemanager, T 06-46382795.

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan via de sollicitatiebutton bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief.

Bijzonderheden

Over het team
Vanuit Emmen biedt GGZ Zuidoost Drenthe specialistische en generalistische ambulante en klinische geestelijke gezondheidszorg aan ongeveer 165000 inwoners van de gemeenten Emmen, Coevorden en Borger-Odoorn. Het ambulante team biedt behandeling aan cliënten binnen de programma's persoonlijkheidsproblematiek, ontwikkelingsproblematiek, trauma, angst en stemming. Wij bieden specialistische zorg voor cliënten met complexe psychiatrische problematiek waarbij veelal sprake is van comorbiditeit zoals sociaal psychiatrische problematiek.

Zorg voor deze gevarieerde doelgroep bieden we vanuit het multidisciplinaire team bestaande uit de disciplines psychiater(s), psychiater in opleiding, (sociaal) psychiatrisch verpleegkundigen, psychotherapeut, GZ-psycholoog, GZ-psycholoog i.o. , psychodiagnostisch medewerker(s), psychomotore therapeut(en), systeemtherapeut en ervaringsdeskundige.
In dit specialistische team worden cliënten onderzocht en behandeld en wordt er samengewerkt met andere zorg- of behandelprogramma's en klinische voorzieningen organisatiebreed. Respect voor de client en kwaliteit in de behandeling zijn voor dit team kernbegrippen. We zijn gericht op verbetering en vernieuwing van onze zorg en de organisatie hiervan, waarbij we als team in zijn geheel betrokken zijn en samen willen optrekken. Daarnaast streven wij naar goede contacten met externe partijen zoals huisartsen en andere collega instellingen.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Type Vacature
Intern nummer #4943
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7824AA
Stad Emmen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Wine Poeteray, behandelcoördinator, T 06-10719921 of Dave van Room, locatiemanager, T 06-46382795.
Functie(s) Psycholoog klinisch
Psychotherapeut
Publicatiedatum 03-09-2021
Reageer voor 01-10-2021
Ingangsdatum 01-11-2021
Nummer 70840

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe