Klinisch Psycholoog Acute Deeltijd
GGNet

Functieomschrijving

"De Acute Deeltijd slaat een brug tussen crisisinterventie en stabilisatie richting vervolgbehandeling. Het werk als programmaverantwoordelijke staat in het teken van de verbinding tussen afdelingen, collega's en ketenpartners gericht op het herstel van de patiënt. Je werkt samen met een ervaren en enthousiast multidisciplinair team, en ziet de patiënt opknappen vanuit crisis.
- Annemarie van Mourik, programmaverantwoordelijke (GZ-Psycholoog)

Dit ga je doen
Je verzorgt diagnostiek en behandeling van onze patiënten, levert een bijdrage aan ontwikkeling en innovatie en regisseert het zorgproces waarbij je zorgt voor een geïntegreerd behandelaanbod.
Als programmaverantwoordelijke draag je samen met het multidisciplinaire team de herstelgerichte benadering uit, gericht op het vergroten van autonomie en eigenwaarde van de patiënt in fasen van (dreigende) crisis en herstel hiervan. Diagnostiek, richtlijnconform behandelen en doelgericht toewerken naar herstel en resocialisatie zijn hierbij de leidende principes.

Verder lever je een actieve bijdrage aan het opleidingsprogramma binnen GGNet, in de vorm van werkbegeleiding en supervisie aan onder andere basispsychologen (Traineeship) en psychologen in opleiding tot GZ-psycholoog (PIOG).

Hier ga je werken
De Acute Deeltijd Apeldoorn maakt onderdeel uit van de zorgeenheid Behandeling en Verblijf in de regio Apeldoorn / Zutphen, die zorg biedt aan volwassenen (18 jaar en ouder). Binnen de kliniek voor crisis- en vervolgbehandeling bevinden zich meerdere op elkaar aansluitende en afgestemde afdelingen, te weten een High Intensive Care (HIC) en een Intensieve Vervolgbehandeling (IVB) High Care, Medium Care en Resocialisatie. Deze klinische afdelingen kunnen tevens een beroep doen op jouw expertise om ondersteunend te zijn aan diagnostische vraagstukken en in het kader van herdiagnostiek.

De Acute Deeltijd Apeldoorn biedt ondersteuning aan de patiënt tijdens een (dreigende) crisis en/of in de fase van herstel na een crisis met een opnamevoorkomend of -verkortend karakter. Daarnaast wordt ondersteuning geboden aan de betrokken behandelaar (met het oog op toeleiding naar verdere behandeling binnen de Poli of FACT-teams). De basis voor Acute Deeltijd Apeldoorn zijn stabilisatie, signalering en observatie, bezwering van crisis en klachtreductie samen met het aanleren van gezondere vaardigheden. De Acute Deeltijd Apeldoorn onderscheidt nu twee programma’s, een Structuurgroep en een Vaardighedengroep.

Dit ben jij

✔ Je bent in het bezit van een masterdiploma tot psycholoog en BIG-registratie tot Klinisch-Psycholoog.
✔ Je hecht veel waarde aan een prettig werkklimaat met volop ontwikkelmogelijkheden en stellen onderlinge samenwerking centraal, samen met kwaliteit van zorg en klantgerichtheid.
✔ Daarnaast vindt jij net als wij goede sociale vaardigheden, met nadruk op samenwerking, en het om kunnen gaan met weerstand bij patiënten een voorwaarde.

Ben je iemand die flexibel werkt en tevens de grote lijnen kan bewaken, openstaat voor het werken met een brede doelgroep en een goed onderscheid kan maken tussen kortdurende interventies en vervolgbehandeling, dan zoeken we jou!

Dit bieden wij jou

We bieden vooral een afwisselende en uitdagende baan binnen de specialistische zorg,  een veelzijdig en ervaren team, en tal van (individuele) ontwikkelingsmogelijkheden. Daarnaast kun je rekenen op:

  • Een dienstverband van 24-32 uur per week.
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato.
  • 21 vakantie dagen (+ 35 uur levensfasebudget uren)
  • Een pensioenvoorziening bij Pensioenfonds Zorg en Welzijn.
  • Een goed salaris (CAO FWG 70, inschaling afhankelijk van kennis en ervaring Max € 6.373,-).
  • Mogelijkheden tot ontwikkeling door opleiden, maar ook door betrokken te zijn bij het opleiden van anderen
  • Het betreft in eerste instantie een dienstverband voor een jaar met de intentie aansluitend een vast contract aan te bieden.

Daarnaast ontvangen onze Klinisch Psychologen ieder jaar een scholingsbudget van €1500,- naar rato.

Solliciteren

Solliciteren

Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier! Heb je nog vragen? Neem dan contact op met Remco Uenk (Manager Acute Zorg Apeldoorn) of met Annemarie van Mourik (Programmaverantwoordelijke, Acute Deeltijd Apeldoorn) bereikbaar via telefoonnummer 088-9332640.

Vragen over de werving-en selectieprocedure of benieuwd naar de mogelijkheden voor jou binnen GGNet? Neem contact op met onze recruiter, Giovanni Lie-A-Sak via 06 51 63 88 35 of via recruitment@ggnet.nl

Type Vacature
Intern nummer 202192
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, Apeldoorn
Postcode 7323 PT
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 23-06-2020
Ingangsdatum 23-06-2020
Reageer voor 24-08-2020
Nummer 53500

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet