Klinisch Psycholoog Amarum Zutphen
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij op zoek naar ruimte voor professionele ontwikkeling, collegiale samenwerking en innovatie? GGNet is binnen de zorgeenheid Amarum, expertisecentrum voor eetstoornissen, op zoek naar een enthousiaste, onderzoekende en resultaatgerichte klinisch psycholoog.

Dit ga je doen
We willen doen wat werkt! Daarom is de behandeling stevig geworteld in cognitieve gedragstherapie en evalueren we tijdig. En waar het niet werkt, zoeken we naar wat wél werkt met oog voor de patiënt als persoon en diens omgeving. We ontwikkelen en evalueren nieuwe interventies en dragen onze expertise actief uit binnen onderwijs en supervisies. Je hebt je eigen caseload, u indiceert, verzorgt intakes en verricht psychodiagnostisch onderzoek. Je rapporteert je bevindingen en adviseert behandelaars binnen het multidisciplinaire kernteam.

Verder ben je als klinisch psycholoog, in samenspraak met de psychiater, beschikbaar voor consultatievragen bij hoog complexe casuïstiek. Als regiebehandelaar heb je een belangrijke rol in het monitoren van de verschillende behandelingen.

Daarnaast help je mee aan het verder ontwikkelen en innoveren van een geïntegreerd behandelaanbod, gericht op de behandeling van eetstoornissen, initieer je onderzoek en voer je dit uit in afstemming met collega’s. Naast dat je actief participeert in onderzoek en beleidsontwikkeling, neem je ook een voortrekkersrol in bij de aansturing van het team.

Hier ga je werken
Je werkplek is bij Amarum, in het RGC, locatie Zutphen. Amarum is expertisecentrum voor eetstoornissen, met vestigingen in Zutphen (TOPGGz erkend) en Nijmegen. Patiënten vanuit heel Nederland kunnen zich bij ons aanmelden. We behandelen (intensief) ambulant en klinisch, individueel en groepsgericht en onderzoeken vrijwel alle vormen van eetstoornissen (Anorexia Nervosa, Boulimia Nervosa, eetbuistoornis) vanaf 12 jaar, met het zwaartepunt bij volwassenen. Je werkt in een multidisciplinair behandelteam met onder andere psychotherapeuten, GZ-psychologen, sociotherapeuten en psychomotorische therapeuten.

Dit ben jij

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot klinisch psycholoog (BIG registratie)
  • Je bent geregistreerd cognitief gedragstherapeut (VCGT) of bent bereid deze registratie te behalen
  • Je hebt bij voorkeur kennis van eetstoornissen en ervaring met groepstherapie
  • Je hebt verscheidene jaren ervaring binnen de geestelijke gezondheidszorg is vereist
  • Je volgt de ontwikkelingen binnen je vakgebied op actieve wijze en beschikt over goede mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden
  • Je bent een echte teamplayer in de samenwerking met het team en het management, maar schuwt het niet de inhoudelijke aansturing binnen het team op je te nemen
  • Een Verklaring omtrent het gedrag (VOG) is vereist

Dit bieden wij je

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een prettige werkomgeving. Het betreft een arbeidsovereenkomst voor 24 uur per week. Wij bieden je een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd. Verder kun je rekenen op goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De functie van Klinisch Psycholoog is conform de CAO-GGZ ingedeeld in de salarisschaal FWG 70. Daarnaast ontvangen onze Klinisch Psychologen ieder jaar een scholingsbudget van €1500,- naar rato.

Solliciteren

Solliciteren
Geïnteresseerd? Solliciteer dan direct

Mocht je meer inhoudelijke informatie over de functie willen dan kun je contact opnemen met mevrouw Yolanda Huijsmans, manager, via telefoonnummer 088-933-2670 of Mirjam Lammers, klinisch psycholoog en hoofd behandeling van Amarum, via telefoon 088-933-1250.

Type Vacature
Intern nummer 201829
Organisatie GGNet
Locatie GGNet in Zutphen
Postcode 7201DE
Stad Zutphen
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Nummer 52121

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet