Klinisch psycholoog
Mediant geestelijke gezondheidszorg

Functieomschrijving

Binnen het circuit Sociaal Psychiatrisch Behandelcentrum (SPB), is een vacature voor de functie van:

KLINISCH PSYCHOLOOG
Uren in overleg, onbepaalde tijd 

Wat doen we binnen het SPB?
Het SPB verleent zorg aan cliënten met psychotische stoornissen die volgens de FACT methodiek een ambulante behandeling ontvangen.
Wanneer de ambulante behandeling stagneert of er ontstaat een zorgvraag die enkel klinisch kan worden beantwoord; dan gaan we over tot opname. De opname binnen de klinische setting is dan ook een intermezzo tijdens de ambulante behandeling.
Op aanvraag verlenen we ook klinische zorg aan cliënten met overige zorgvragen zoals bijvoorbeeld op het gebied van stemming-, ontwikkel – en persoonlijkheidsstoornissen.
De zorg tijdens de klinische opname bestaat uit een combinatie van medisch psychiatrische behandeling en herstelgerichte zorg. Door middel van een zorgvuldig opgesteld behandelplan, multidisciplinaire inzet, dagbesteding, rehabilitatieprogramma en vaardigheidstrainingen proberen we de cliënt zo snel mogelijk voldoende handvatten te bieden zodat de ambulante behandeling kan worden hervat.

Wat ga jij daar doen?
Je gaat je vak uitoefenen! Door jouw inzet, in samenwerking met de andere collega’s uit het circuit, behandel je cliënten, zodat zij weer stabieler in het leven kunnen staan.
Je behandelt met name cliënten met een psychotische kwetsbaarheid en andere complexe problematiek waarbij sprake is van beperkingen op meerdere levensgebieden.
Diagnostiek is onderdeel van je functie, evenals het verhelderen van hulpvragen van cliënten. Daarbij heb en houd je oog voor het onderscheiden van co-morbide psychiatrische beelden. Je voert psychologische behandelingen uit, zowel individueel als in een groep.
Je vindt het interessant en vanzelfsprekend om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van de inhoudelijke zorg en het team.
Als persoon ben je een prettige gesprekspartner, waarbij cliënten, verwijzers en collega’s zich op hun gemak voelen. Hierdoor kun je alles bespreekbaar maken en toelichting geven op uitkomsten van onderzoeken en/of behandelprogramma.
Daarnaast ben je regiebehandelaar van toegewezen cliënten en coach en begeleid je collega (GZ) psychologen, maar ook je overige collega’s bij het professioneel handelen.

Functie eisen

Wat vragen we?
Eigenlijk overbodig, maar vanzelfsprekend beschik je over een BIG-registratie als GZ-psycholoog met specialisatie klinische psychologie.
We werken de hele dag met mensen. Dit zijn natuurlijk allereerst de cliënten. En de cliënten van het SPB vragen soms een bijzonder creatieve en ‘out of the box’ behandeling. Creativiteit, flexibiliteit en zelfstandigheid zijn om die reden enkele kernkwaliteiten die wij van je vragen. 

Daarnaast werk je ook samen met verwijzers, familie van cliënten en collega’s.
En als je werkt vanuit een klantgerichte en professionele houding, je daarbij gebruik maakt van jouw communicatieve vaardigheden en dan ook nog eens ‘evidence based’ werkt, kan het niet anders dan dat de samenwerking met alle partijen succesvol is en de beste resultaten behaald worden. En daar doen we het uiteindelijk allemaal voor!

Inschaling

Wat bieden we?
Natuurlijk bieden wij je een arbeidsovereenkomst aan voor onbepaalde tijd. De arbeidsvoorwaarden en rechtspositie zijn conform de CAO-GGZ. De functie van klinisch psycholoog is ingedeeld in FWG 70, met een minimumsalaris van € 3.965 en een maximumsalaris van € 6.188 bij een fulltime dienstverband.
De uren en werkdagen zijn in overleg in te vullen.

Bijzonderheden

Wij willen graag kennis met je maken!
Wil jij ook weten wie wij zijn en meer weten over wat we doen, bel dan met Melissa Vehof, teammanager. Zij is bereikbaar op telnr. 06-53290462 of per email m.vehof@mediant.nl. Zij vertelt je graag meer en een oriënterend gesprek is zo gepland! 

Als je liever gelijk wilt solliciteren kan dat natuurlijk ook. Stuur dan je reactie uiterlijk 31 mei aanstaande via www.zorgselect.nl of per email via vacatures@mediant.nl

Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je ook bellen met de stafafdeling P&O, tel.nr. 053-4755525. 

Als je nieuwsgierig bent geworden naar Mediant en haar medewerkers kun je ook eens kijken op www.mediant.nl of www.youtube.com/mediantggz

Wij zien er naar uit!

Type Werkplein
Intern nummer 07.34/1.40-0264 NZE/jbr
Organisatie Mediant geestelijke gezondheidszorg
Locatie Mediant GGZ, Gewoon Goede Zorg in Twente
Postcode 7546 TA
Stad Enschede
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Melissa Vehof, teammanager. Zij is bereikbaar op telnr. 06-53290462.
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 11-02-2019
Ingangsdatum Zo spoedig mogelijk
Reageer voor 01-07-2019
Nummer 43627
Doorsturen Bekijk PDF

Mediant geestelijke gezondheidszorg

Mediant is een organisatie voor geestelijke gezondheidszorg in de regio Twente die hulp, advies en begeleiding biedt aan mensen met psychische en psychiatrische problemen. Waar dat nodig is, bieden wij tevens hulp aan familie en mensen in de omgeving zodat problemen beter en sneller worden opgelost. Binnen Mediant werken professionals die deskundig zijn op het gebied van diverse stoornissen en leeftijdsfasen waarin deze kunnen optreden. Mediant beschikt over afdelingen voor kinderen en jongeren, volwassenen en ouderen en enkele specialistische centra. Mediant werkt intensief samen met andere organisaties om de beste geestelijke gezondheidzorg te bieden en de drempel naar zorg te verlagen. Bij Mediant werken ca. 900 medewerkers.

Meer over Mediant geestelijke gezondheidszorg