Klinisch psycholoog of psychotherapeut
GGZ Drenthe

Functieomschrijving

Naast het behandelen van je eigen caseload als regie- en/of medebehandelaar verricht je specialistisch onderzoek en zet je behandeltrajecten uit waarbij je nauw samenwerkt met de andere leden van het multidisciplinaire team. Je levert aandeel in teamvorming, innovatie en ondersteunt medewerkers bij het toepassen en verder ontwikkelen van een cognitief gedragsmatige aanpak en bejegening van patiënten. Je neemt deel aan vakgroepoverleg en je onderhoudt je netwerken.

Functie eisen

We zijn in Emmen op zoek naar een enthousiaste en bij voorkeur ervaren psychotherapeut of klinisch psycholoog. Je hebt affiniteit met patiënten met ernstige psychiatrische aandoeningen, persoonlijkheidsproblematiek en je bent geïnteresseerd in innovatie. Je bent begaan en betrokken met de cliënt, en tegelijkertijd gedreven en resultaatgericht. Je beschikt over prima diagnostische vaardigheden en kennis van tests en psychologisch onderzoek. Daarnaast draag je herstelgerichte zorg een warm hart toe. Je beschikt over doorzettingsvermogen, bent flexibel, creatief en hebt een positieve instelling. Je ziet samenwerken met de patiënt en collega's als voorwaarde voor het behalen van resultaten.

Het kunnen uitvoeren van EMDR-behandelingen en het kunnen superviseren van collega's  is een pré.

Inschaling

Wij bieden je een aantrekkelijke functie binnen de Ambulante Psychiatrie (poli volwassenen) te Emmen. Salariëring volgens CAO GGZ, FWG 70 / salaris max. 6564,-- bruto per maand op fulltime basis (36 uur). Een referentenonderzoek en het verstrekken van een verklaring omtrent gedrag (VOG) maakt onderdeel uit van de indiensttredingsprocedure.

De aanstelling is voor 24 tot 36 en voor onbepaalde tijd.

Bijzonderheden

Enthousiast?
Mogen we jou verwelkomen als nieuwe collega? Reageer dan vóór 26 oktober a.s. via de sollicitatieknop bij deze vacature. Wij ontvangen graag je CV en motivatiebrief. Is brieven schrijven niet jouw ding? Voeg dan een kort filmpje toe waarin je jezelf voorstelt.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst. 

Type Vacature
Intern nummer #140
Organisatie GGZ Drenthe
Locatie Emmen
Postcode 7811GH
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd Full time
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Voor meer informatie kun je contact opnemen met Wine Poeteray, behandelcoördinator, T 06-10719921 of Jurgen Gunnink, Locatiemanager, T 06-15589847.
Functie(s) Psycholoog klinisch
Psychotherapeut
Publicatiedatum 26-08-2020
Ingangsdatum zo spoedig mogelijk
Reageer voor 26-10-2020
Nummer 54434
Doorsturen Bekijk PDF

GGZ Drenthe

GGZ Drenthe biedt hulp bij psychische problemen aan ouderen, volwassenen, kinderen en jongeren. Samen met onze cliënten werken wij aan herstel en kwaliteit van leven. Onze hulp is eenvoudig en kort als het kan, intensief of langdurig als het nodig is. Maar altijd toegankelijk en dichtbij: meestal op de poli, in de wijk of online, soms thuis of in de kliniek. GGZ Drenthe biedt daarnaast specialistische behandelingen als het gaat om complexe trauma’s, psychose, gezinspsychiatrie, psychiatrische problemen én verslaving, transculturele psychiatrie, mensen met een verstandelijke beperking en psychische problemen en forensische psychiatrie.

Meer over GGZ Drenthe