Klinisch Psycholoog Poli en FACT Zevenaar
GGNet

Functieomschrijving

Binnen GGNet Ambulant wordt er gewerkt met Poli, FACT en VIP-teams. In de regio Zevenaar hebben we 3 geïntegreerde Poli en FACT-teams die SGGZ zorg leveren. In het kader van uitbreiding binnen de SGGZ zijn wij nu op zoek naar een enthousiaste Klinisch Psycholoog voor de geïntegreerde teams in Zevenaar.

Dit ga je doen
De klinisch psycholoog is binnen GGNet een leading professional. Als Klinisch psycholoog help je mee aan het verder ontwikkelen en innoveren van een geïntegreerd behandelaanbod, waarbij je als regiebehandelaar behandeling indiceert en psychodiagnostisch onderzoek verricht. Daarnaast voer je specialistische en intensieve psychotherapeutische behandelingen uit. Je bent lid van het multidisciplinaire kernteam.  Verder ben je als klinisch psycholoog beschikbaar voor consultatievragen van collega’s bij hoog-complexe casuïstiek.

Hier ga je werken
Binnen Ambulant Zevenaar zijn wij gespecialiseerd in de psychiatrische zorg voor de cliënten in de regio Zevenaar, Montferland en Doesburg.  Wij doen dit door middel van een passend groepsaanbod en gespecialiseerde behandel methodieken. Vooral geven we deze zorg vorm met gemotiveerde en betrokken medewerkers die binnen de kaders zoeken welke mogelijkheden voorhanden zijn. Er wordt gewerkt vanuit geïntegreerde teams, (Fact- en poli-teams samengevoegd!) waarbinnen ook preventie medewerkers en de BGGZ een plek hebben. Het ambulante team bestaat uit diverse disciplines.

Dit ben jij

• Jij bent gediplomeerd klinisch psycholoog, inclusief BIG-registratie en hebt bijvoorkeur meerdere jaren ervaring
• Je hebt kennis van en inzicht in de problematiek van de doelgroep
• Je bent een echte teamplayer, een leading professional in het zelfsturende team
• Kennis van en ervaring met de behandeling van (complexe) traumagerelateerde problematiek is een pré
• Wij stellen de kwaliteit van zorg en klantgerichtheid voorop.

Dit bieden wij jou

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een aangename werkomgeving. Werken bij GGNet betekent een uitdagende en afwisselende functie; binnen een organisatie die ruimte biedt en stimulerend is ten aanzien van vernieuwing, professionele ontwikkeling en wetenschappelijk onderzoek. Je kunt rekenen op een goed salaris (afhankelijk van kennis en ervaring Max €6.373,- met daarnaast een eindejaarsuitkering van 8,33%, een goed pakket aan secundaire voorwaarden en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling. Er is ruimte om jouw persoonlijke wensen te bespreken.

Ons uitgangspunt is dat professionals het best floreren als er naast professionele autonomie en onderlinge verbondenheid gelegenheid is de dingen te doen waar je goed in bent en de mogelijkheid bestaat je hierin te ontwikkelen. Zowel in de theorie als in de praktijksituatie. Daarom hebben onze klinisch psychologen een scholingsbudget van €1.500,- (op basis van een fulltime dienstverband). Daarnaast bestaat de mogelijkheid om, gekoppeld aan thema’s of opdrachten uit ons meerjarenbeleidsplan, specifieke opdrachten of rollen te vervullen. Voor dat laatste hebben we een aanvullend salarisbeleid voor klinisch psychologen.

Solliciteren

Solliciteren

Ben je enthousiast geworden na het lezen van deze vacature? Solliciteer dan direct via onderstaand formulier.

Wil jij meer weten over de functie? Neem dan contact op met Hans de Klein, manager, via 088-9334523.

Heb je algemene vragen? Bel of stuur een WhatsApp naar Judith van Duijn, Recruiter, via 06-51143678.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202183
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, RGC Zevenaar
Postcode 6903 ZN
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 08-06-2020
Ingangsdatum 08-06-2020
Reageer voor 30-09-2020
Nummer 53237

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet