Klinisch psycholoog/psychotherapeut/GZ-psycholoog (liefst met ambities voor praktijkopleider)
GGZON

Functieomschrijving

Zowel wegens vervanging als wegens uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar Klinisch Psychologen, psychotherapeuten en (ervaren) GZ-psychologen met ambities. Tevens is de functie van Praktijkopleider  vacant.

GGZON is een instelling voor ambulante psychiatrie en psychotherapie in Oldenzaal, bestaande uit een afdeling Kind & Jeugd en een afdeling Volwassenen/Ouderen.

We zijn een jonge  en dynamische organisatie, nog volop in ontwikkeling. De instelling bestaat sinds 1 januari 2012 en is een voortzetting van een vrijgevestigde praktijk. Er werken  ± 30 medewerkers.

Daarnaast zijn we praktijkinstelling voor de opleiding tot GZ-psycholoog. GGZON biedt PIOG’s een uitstekende en leerzame plaats waar PIOG’s zowel qua diagnostiek als behandeling de nodige ervaring kunnen opdoen.

Wij zoeken psychologen voor de afdeling Volwassenen. We werken in een klein en enthousiast team, waar iedere behandelaar ingezet kan worden bij alle zorgprogramma’s.  De lijnen binnen de instelling zijn kort. De meeste behandelingen zijn multidisciplinair, waarbij cognitieve gedragstherapie of psychotherapie, sociaal psychiatrische begeleiding , vaktherapie en evt. farmacotherapie  kunnen worden ingezet, vanuit de visie dat voor iedere cliënt een passend individueel behandelplan gemaakt wordt. Psychodiagnostiek maakt een wezenlijk onderdeel uit van het behandeltraject.

Functie eisen

We zijn  op zoek naar enthousiaste psychologen. Als hoofdbehandelaar en regievoerder ben je verantwoordelijk voor de diagnostiek, behandeling en begeleiding van onze cliënten zowel binnen de basis-GGZ als gespecialiseerde GGZ.  Je maakt deel uit van een multidisciplinair team. Je levert  een bijdrage aan de kwaliteits- en beleidsontwikkeling binnen onze groeiende organisatie. Je bent commercieel ingesteld.

We zoeken kandidaten die:

  • BIG geregistreerd zijn;
  • relevante werkervaring hebben;
  • deskundig zijn op het gebied van psychiatrische diagnostiek, behandeling en advisering bij cliënten met verschillende aandoeningen;
  • zelfstandig kunnen werken, innovatief zijn, een visie hebben en in staat is om deze met het team verder te ontwikkelen;
  • ambities hebben om een belangrijke bijdrage te leveren in de scholing en ontwikkeling van onze PIOG’s, dan wel de rol van P-opleider willen vervullen;
  • ambities hebben/ervaring hebben met beleidstaken;
  • met enthousiasme, tact en overtuigingskracht met cliënten , familieleden en het team kunnen werken; beschikken over uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden;
  • flexibel en stressbestendig zijn;
  • zakelijk zijn ingesteld.

Inschaling

De GZ-psycholoog is ingeschaald in FWG 65, de psychotherapeut in 70 en de Klinisch psycholoog in FWG 75. Voor de laatste bieden wij extra arbeidsvoorwaarden, gelijk de AMS regeling voor psychiaters. Als praktijkopleider ontvang je extra faciliteiten en een toeslag.

Bijzonderheden

Kijk ook op onze website: www.ggzon.nl

Type Vacature
Organisatie GGZON
Locatie GGZON, in Oldenzaal
Postcode 7572ZV
Stad Oldenzaal
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Berdy van der Meer e/o Tanja de Jong, teamcoordinator
Functie(s) Praktijkopleider
Psycholoog GZ
Psycholoog klinisch
Psychotherapeut
Publicatiedatum 20-02-2019
Reageer voor 01-08-2019
Ingangsdatum 01-04-2019
Nummer 43883
Doorsturen Bekijk PDF

GGZON

GGZON is een instelling voor psychiatrie en psychotherapie in Oldenzaal. Wij kunnen kortdurende behandelingen bieden, maar ook langdurige zorg en begeleiding. De enige beperking is dat we alleen ambulante zorg bieden. Wij behandelen vooral mensen uit de regio Twente, maar ook verwijzingen van buiten Twente zijn mogelijk. Diagnostiek en behandelingen worden gedaan door een multidisciplinair team. Binnen de instelling werken psychiaters, een klinisch psycholoog, psychotherapeuten, GZ-psychologen, sociaal psychiatrisch verpleegkundigen, een gezondheidswetenschapper en een orthopedagoog. Wij behandelen kinderen en volwassenen.

Meer over GGZON