Klinisch Psycholoog VGGNet
GGNet

Functieomschrijving

Ben jij de klinisch psycholoog die zich wil inzetten voor de ontwikkeling van een Topklinische eenheid voor psychiatrische patiënten met een licht verstandelijke beperking? Dan hebben wij voor jou een aantrekkelijke functie.

Dit ga je doen
Onze ambitie voor een Topklinische functie maakt dat jij alle expertise van een Klinisch psycholoog volop kunt inzetten: gespecialiseerd psychodiagnostisch onderzoek en complexe behandelingen, het initiëren en/of uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek, het klinisch leiderschap bij het ontwikkelen en uitvoeren van het behandelbeleid en vervullen van de rol van regiebehandelaar. Ook risicotaxatie ten aanzien van suïcide, agressie, (huiselijk) geweld en delicten is onderdeel van de functie. Daarnaast heb je een consultatierol en opleidingstaken voor Klinisch psychologen en GZ-psychologen in opleiding. Deze functie biedt je alle mogelijkheden om vanuit jouw vakgebied bij te dragen aan de ontwikkeling van een Topklinische eenheid.

Hier ga je werken
GGNet is de grootste aanbieder van geestelijke gezondheidszorg in midden- en oost-Gelderland. We hebben een groot en divers behandelaanbod waarmee we onze verschillende doelgroepen bedienen, op meerdere locaties in de regio.

Je gaat aan de slag bij VGGNet, het derdelijns expertisecentrum van GGNet voor volwassenen met ernstige psychiatrische problemen en een licht verstandelijke beperking. We bieden verschillende vormen van behandeling: vanuit een poli, deeltijdbehandeling en kliniek. De verschillende vormen van behandeling zijn sterk verbonden met elkaar, met de keten binnen GGNet en met de externe zorgketen. VGGNet is vanaf 30 januari 2020 gehuisvest op de hoofdlocatie van GGNet in Warnsveld.
Meer informatie is te vinden op de website van VGGnet. 

Onze patiënten hebben vaak al meerdere psychiatrische behandelingen achter de rug, zonder voldoende resultaat. Omdat wij tijdens de behandeling nadrukkelijk rekening houden met de verstandelijke beperking en het sociaal-emotioneel ontwikkelingsniveau van de patiënt, durven wij af te wijken van de gebaande paden. Met creativiteit en in nauwe samenwerking samen met de omgeving geven wij onze behandelingen vorm. Door de ontwapenende uitspraken van onze doelgroep en het brede scala aan psychiatrische problematiek, leer jij ook nog eens veel over jezelf.

Dit ben jij

• Je hebt affiniteit met de doelgroep!
• Je bent Klinisch psycholoog (registratie art. 14 Wet BIG).
• Je zoekt een baan waarin een beroep wordt gedaan op alle expertise-gebieden van een Klinisch psycholoog 
• Je werkt graag binnen een multidisciplinair team
• Je hebt een toegankelijke houding
• Je kunt goed reflecteren op je eigen handelen
• Je bent creatief en je vindt het een uitdaging om te zoeken naar niet gangbare oplossingen voor niet gangbare problematiek
• Je durft samen met ons de lat hoog te leggen als het gaat over de kwaliteit van de behandeling

Dit bieden we je

Je kunt rekenen op een goed salaris (cao GGZ) en daarnaast ontvang je een eindejaarsuitkering van 8,33% naar rato. Ook kun je als werknemer bij GGNet deels zelf je eigen secundaire arbeidsvoorwaarden bepalen. We bieden je een vast dienstverband. Daarnaast ontvangen onze Klinisch Psychologen ieder jaar een scholingsbudget van €1500,- naar rato. 
Maar boven alles bieden we je een baan in een multidisciplinair team waar met passie vorm gegeven wordt aan de zorg voor een ontwapenende doelgroep. In deze baan krijg je veel vrijheid en autonomie om je functie, jezelf te ontwikkelen en natuurlijk ons behandelaanbod te ontwikkelen.

Solliciteren

Solliciteren
Ben je enthousiast over deze functie? Solliciteer dan direct!
Heb je nog vragen? Neem dan contact op met VGGNet manager Ester van Beek, via 088-9334216 of via ester.vanbeek@ggnet.nl.

Ben je benieuwd welke mogelijkheden er voor jou zijn binnen GGNet, neem dan contact op met recruitment@ggnet.nl.

Type Vacature
Intern nummer 202096
Organisatie GGNet
Locatie GGNet, VGGNet Warnsveld
Postcode 7230GC
Stad Warnsveld
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 24
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Externe url Bekijk
Functie(s) Psycholoog klinisch
Publicatiedatum 17-03-2020
Ingangsdatum 17-03-2020
Reageer voor 30-06-2020
Nummer 52132

GGNet

GGNet helpt en ondersteunt mensen met psychische, psychosociale of psychiatrische problemen in de regio Oost-Gelderland, Zutphen en Apeldoorn. Bovendien besteden wij zeer veel aandacht aan preventie. Wij bieden met ongeveer 2400 professionals onze cliënten een groot aantal specialistische vormen van hulpverlening. Veel van onze behandelvoorzieningen worden gehuisvest in nieuwe behandel- en therapiegebouwen in de belangrijkste steden in onze regio. Zo staan wij met onze geestelijke gezondheidszorg midden in de samenleving en komt de zorg voor iedere burger binnen handbereik. Aan onze geheel vernieuwde organisatie hebben cliënten en medewerkers enthousiast meegebouwd. Ons werk draait immers om hen. Wij geloven in de talenten en mogelijkheden van vakmensen die hun belangrijkste drijfveer vinden in de kwaliteit van hun eigen werk.

Meer over GGNet