Kok | Flexpool |32 uur | nog in opleiding? ook mogelijkheden
Atlant

Functieomschrijving

Bereid jij graag de heerlijkste maaltijden samen voor onze bewoners, ben je flexibel? En  vind je het fijn om buiten horeca tijden te werken? Atlant zoekt een:
Kok | Flexpool

Kom jij ons team versterken
Met het keukenteam zorgen we voor een gastvrij onthaal en een heerlijke maaltijd, maar dat kunnen we niet zonder een ervaren kok. 

Wat ga je doen
Als kok ben je verantwoordelijk voor het bereiden of genereren van maaltijden en je houdt hierbij nauwkeurig rekening met de diëten van de individuele bewoners. Je werkt op verschillende locaties die allemaal op een andere manier werken. Je houdt rekening met allergieën en diëten.

Functie eisen

Wat neem jij mee 
Je bent sociaal, flexibel, creatief en je bent zeer geduldig. Het is belangrijk om goed in te kunnen schatten wat de wensen en behoefte van onze bewoners zijn, jij bent hier immers verantwoordelijk voor! Je staat sterk in je schoenen en weet met een dosis humor alles in goede banen te leiden. Daarnaast staat gastvrijheid bij jou hoog in het vaandel.
Je bezit een diploma restaurant kok/zelfstandig werkend kok (niveau 3) en hebt enige jaren werkervaring. 
Daarnaast heb je:
• Kennis van hygiëneregels (HACCP) en je kunt deze coördineren op de afdeling en uitdragen naar de medewerkers en bewoners;
• Affiniteit met de doelgroep;
• De bereidheid om de interne training “niet stikken, maar slikken” te volgen;
• De bereidheid om bestellingen te doen;
• De bereidheid om op meerdere locaties in onregelmatige diensten te werken, waaronder weekenden.
Spreekt bovenstaande jou aan, maar heb je geen diploma? Wij nodigen je alsnog van harte uit om te solliciteren als je al wel een deel van de koksopleiding hebt gevolgd én veel ervaring hebt opgedaan bij bijvoorbeeld stages. Ben je daarnaast ook bereid om je verder te ontwikkelen? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet.

Inschaling

Wat mag je van ons verwachten
Wij bieden jou een baan waar je jouw creativiteit en eigen ondernemerschap in kwijt kan. En verder: 
• Een aanstelling van de duur van een jaar voor 32 uur in de week;
• Een goed bruto maandsalaris van maximaal € 2.937,68 ( CAO VVT FWG 35);
• Ruimte om jezelf te ontplooien en jezelf te zijn;
• Aandacht voor persoonlijke ontwikkeling;
• Enthousiasme en betrokken collega’s;
• Werken bij een vitale werkgever die bewust inzet op kwalitatief goed personeel.

Bijzonderheden

Wil jij verder? 
Stuur dan je actuele cv en korte motivatie uiterlijk 31 augustus in via de knop “Solliciteren”. De gesprekken zijn op 2 september in Beekbergen.

Vast al nieuwsgierig geworden naar Atlant als organisatie? Kijk dan hier.

Heb je nog vragen? 
Bel of app dan  Willem Bongers op telefoonnummer 06 12 23 61 09.
We horen graag jouw verhaal!

Type Vacature
Intern nummer 49-22
Organisatie Atlant
Locatie Atlant
Postcode 7300AA
Stad Apeldoorn
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niet van toepassing
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 01-08-2022
Reageer voor 31-08-2022
Ingangsdatum 01-08-2022
Nummer 112984
Doorsturen Bekijk PDF

Atlant

Bij Atlant geven we ruimte, letterlijk en figuurlijk. Voor ons is de mens namelijk het allerbelangrijkste. Elk mens is prachtig. Kwetsbare mensen ondersteunen wij. Dat is ons bestaansrecht. Wij doen dit aandachtig, uit volle overtuiging, recht uit het hart! Onze medewerkers zijn daarin cruciaal, zij zijn goud waard. Zij hebben tijd voor de ander, doen waar ze goed in zijn, spreken elkaar aan en groeien.

Vanuit 9 locaties (5 woonzorgcentra en 4 verpleeghuizen in Apeldoorn en Beekbergen) bieden onze medewerkers zorg, wonen en welzijn aan oudere mensen, aan mensen met het syndroom van Korsakov, mensen met de ziekte van Huntington, mensen met dementie of mensen die Chronisch Psychiatrische Verpleeghuiszorg nodig hebben. Voor de specifieke doelgroepen Korsakov en Huntington heeft Atlant het predicaat Topcare. Dit staat voor topzorg aan mensen met complexe aandoeningen die langdurig zorg nodig hebben. We doen onderzoek naar de ziekte, geven onze kennis door en koppelen scholing voor onze medewerkers aan de bevindingen

Atlant is ambitieus, we willen die topzorg én welzijn voor iedereen. Daarom zoeken we betrokken mensen die samen met ons die ambitie willen waarmaken. Op verschillende plekken binnen onze organisatie. Als je bij Atlant komt werken, verbind je je aan een organisatie waarin (door)leren en eigenaarschap een grote rol spelen. We werken hard, maar we hebben ook plezier. We organiseren jaarlijks diverse evenementen, voor bewoners en familie, voor medewerkers en vrijwilligers. We doen het samen.

Meer over Atlant