Kok Schuilenburg Raalte
ZGR

Functieomschrijving

Op de begane grond van het gebouw bevindt zich de Noaber. Dit is het café/restaurant en is dé ontmoetingsplek voor bewoners van Schuilenburg en uit de wijk. Er wordt iedere dag vers gekookt.

In verband met het pensioen van onze collega zijn wij voor de Noaber op zoek naar een kok die ons team komt versterken. Je verricht alle voorkomende werkzaamheden, zoals bereiden van lunches en warme maaltijden voor de bewoners en gasten. Uiteraard conform HACCP richtlijnen. Daarnaast ben je ook gastheer/gastvrouw.

Je profiel

  • Je bent een enthousiaste, representatieve, gastvrije en klantvriendelijke kok;
  • Je hebt een koksdiploma en een diploma sociale hygiëne;
  • Je bent kostenbewust en weet creatief met beschikbare middelen om te gaan;
  • Je kunt zowel zelfstandig als in groepsverband werken;
  • Je bent flexibel qua werkzaamheden, werkdagen en uren;

Je bent zorggroepbreed inzetbaar.

Ons aanbod

Wij bieden jou een afwisselend, leuke en uitdagende baan in een plezierige, informele en ondernemende organisatie met korte lijnen. Het gaat om een functie waarin je flexibel inzetbaar bent op de verschillende locaties.

 Het salaris is conform CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Het salaris bedraagt, afhankelijk van leeftijd en ervaring, maximaal € 2.468,58 (functiegroep 30) bruto per maand bij een volledige werkweek, aangevuld met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een eindejaarsuitkering, pensioenopbouw en korting op diverse verzekeringen. Ook betalen wij de premie van een collectieve arbeidsongeschiktheidsverzekering voor jou.

Het aanleveren van een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) is onderdeel van de procedure.

 

Solliciteren kan uitsluitend via de button “solliciteren”. Reacties ontvangen via e-mail zullen wij niet in behandeling nemen.

Type Vacature
Organisatie ZGR
Locatie Schuilenburg in Raalte
Postcode 8103RB
Stad Raalte
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Uren van 20
Uren tot 20
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Sandra Gerritsen, coördinerend kok, s.gerritsen@zgr.nl, telefoonnummer: 0572-760101
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 21-01-2020
Reageer voor 11-02-2020
Ingangsdatum 01-03-2020
Nummer 50429
Doorsturen Bekijk PDF

ZGR

Schuilenburg staat voor wonen, zorgen en leven, zo gewoon als mogelijk. Stichting de Parabool, ZGR (Zorggroep Raalte) en ouderinitiatief WI- RA werken binnen Schuilenburg met elkaar samen om bewoners te ondersteunen bij goed leven in eigen regie. Stichting Parabool biedt zorg en begeleiding voor mensen met een verstandelijke beperking. ZGR biedt zorg en ondersteuning voor ouderen met een somatische of psychogeriatrische achtergrond. De WI-RA begeleidt jong volwassene met autisme en andere co morbiditeit.

Meer over ZGR