Kok voor de flexpool - Noorderboog
Noorderboog

Ben jij die allround kok die wij zoeken voor onze flexpool?

Ben jij flexibel, gastvrij en heb je hart voor de horeca en vind je het leuk als gasten genieten van een heerlijke maaltijd in een gastvrije ambiance? Dan ben je van harte welkom om ons team als kok te versterken!

Wat ga je precies doen?
Als kok binnen de flex ben jij diegene die lekkere, gezonde en gevarieerde (dieet)maaltijden samenstelt en bereidt. Je houdt hierbij rekening met de wensen van de bewoners. Daarnaast houd je toezicht op de kwaliteit van de te bereiden producten en help je ook bij het ontvangen van gasten en alle voorkomende werkzaamheden in het restaurant. Aan het eind van jouw werkdag zorg je ervoor dat de keuken en het restaurant weer spik en span zijn.

Wat vragen we van je?

  • Je hebt een afgeronde opleiding tot kok op mbo niveau en bent in bezit van het diploma HACCP of bent bereid deze te behalen;
  • Je hebt enige ervaring, kunt goed zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer;
  • Je bent communicatief sterk en een sociale persoonlijkheid en bezit ondernemerschap;
  • Je kunt goed overzicht houden, werkt gestructureerd, bewaakt de kwaliteit en bent creatief.

Wat bieden we je?

Een fantastische baan waarin je al je ambities kunt verwezenlijken en je veel ruimte hebt voor persoonlijke ontwikkeling. Je komt te werken in een sector en bij een organisatie die volop in ontwikkeling is en waar jij ertoe doet.

Het betreft een functie voor onbepaalde tijd. De functie van kok is ingedeeld in functiewaarderingsgroep FWG 30 van de cao VVT. De overige arbeidsvoorwaarden van Noorderboog zijn op de functie van toepassing. Wij hebben daarnaast een pakket van secundaire arbeidsvoorwaarden zoals o.a. korting op je zorgverzekering en sportschoolabonnement of deelname aan het fietsenplan.

Bijzonderheden

Waar kom je te werken?
Vanuit verschillende locaties worden er diensten uitgezet naar het flexbureau. Via het programma SDB planning proberen we deze diensten op te lossen door middel van medewerkers die in de flexpool werkzaam zijn. Via het medewerkersportaal kun je thuis inzien welke diensten er voor de desbetreffende locaties openstaan. Via dit systeem kun je je dan inschrijven voor diensten.

Het voordeel van het werken in de flexpool is dat je je eigen agenda bepaalt en dus een goede balans tussen werk en privé kunt hebben. Je ontvangt een vast aantal contracturen per week; het aantal uren wordt in overleg met jou bepaald. Je wordt op verschillende locaties ingezet, maar natuurlijk gaan we eerst het gesprek aan zodat we jouw wensen en mogelijkheden kunnen bespreken.

Tijd voor een kennismaking?
Stuur dan jouw sollicitatie naar ons toe vóór 17-02-2022 a.s. via Kok voor de flex - Zorggroep Noorderboog. Vergeet niet het privacy reglement te accepteren.

Een belangrijke voorwaarde om bij ons in dienst te komen, is een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Ook het inwinnen van referenties behoort tot de aanstellingsprocedure.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en  extern geplaatst. Bij gelijke geschiktheid heeft de interne kandidaat voorrang.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer 123457079
Organisatie Noorderboog
Locatie Alle locaties van Zorggroep Noorderboog
Postcode 7944 AV
Stad Meppel
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Wil je aanvullende informatie over de vacature en de sollicitatieprocedure? Neem dan contact op met Ina Pekel, coördinator flexbureau, bereikbaar op telefoonnummer 06 - 13 05 07 37.
Functie(s) Kok
Publicatiedatum 06-01-2022
Reageer voor 17-02-2022
Ingangsdatum 23-01-2022
Nummer 107002
Doorsturen Bekijk PDF

Noorderboog

Noorderboog biedt professionele en persoonsgerichte zorg en ondersteuning voor alle ouderen en iedereen met ouderenproblematiek. Wij dragen bij op alle vlakken van gezondheid en welbevinden. Het accent ligt op het versterken van de eigen regie, wat het leven betekenis geeft.

Noorderboog is de totaalaanbieder van ouderenzorg in de regio. Bij Noorderboog werken ruim 1800 medewerkers en ongeveer 1100 vrijwilligers. Het werkgebied van Noorderboog ligt binnen Zuidwest-Drenthe en Noordwest-Overijssel, met als kerngemeenten Meppel, De Wolden, Westerveld, Steenwijkerland en Staphorst.

Meer over Noorderboog