Kom werken bij Gaza!
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Kun jij niet wachten om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf en een ander te halen? Dan zit je bij onze locatie Gaza op de juiste plek! We bieden je:

 • een uitdagende baan in een charmant klein woonzorg huis vol enthousiaste collega’s;
 • een fijne werkplek waar je gezien wordt;
 • werktijden die balans tussen werk en privé ondersteunt;
 • de kans om het verschil te maken in het leven van anderen
 • volop mogelijkheden om je talent in te zetten
 • een kans om alle vormen van zorg te ervaren, van thuiszorg tot verpleging

Deel jij het enthousiasme van je collega's? 

Met een enthousiaste club doorzetters proberen we voortdurend het verschil te maken in het leven van onze bewoners. Om onze bewoners te ondersteunen tijdens het wonen in ons woonzorgcentrum, zijn wij op zoek naar diverse collega’s. Van medewerker zorgondersteuning tot HBO verpleegkundige: iedereen kan aan de slag binnen ons gemoedelijke huis. Je speelt een belangrijke rol in het leven van onze bewoners. Je krijgt elke dag opnieuw de kans om persoonlijke en mensgerichte zorg te verlenen, waarbij de eigen regie van onze bewoners centraal staat. Tevens krijg je de kans om mee te werken aan nieuwbouw en met ons een passende zorgvisie te ontwikkelen die recht doet aan een toekomstbestendige woonomgeving voor onze bewoners.

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • je vindt het vanzelfsprekend én leuk om samen te werken;
 • als je als helpende, verzorgende of verpleegkundige solliciteert beschik je natuurlijk over de juiste diploma’s;
 • je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee;
 • je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is.

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao VVT. Je functie wordt markconform beloond. Het aantal contracturen kan in onderling overleg worden vastgesteld, wat aansluit bij jou wensen en voorkeuren en onze mogelijkheden. Tevens kun je bij ons gebruikmaken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PfZW;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid om met fiscaal voordeel een (elektrische) fiets, laptop, tablet of cadeaubon van Bol.com of Coolblue aan te schaffen of lidmaatschap van de sportschool of contributie van de sportschool te laten verrekenen;
 • korting op meerdere zorgverzekeringen.

Solliciteren?

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 31 december a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of je past bij onze organisatie of wil je meer weten over onze Zorggroep of de mogelijkheden die wij jou kunnen bieden? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Tanja Smit, lokaal manager, via 06 49 46 76 50. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze HRM-collega’s via 06-12083697.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer GA-07
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Zorggroep Sint Maarten
Postcode 7591 PE
Stad Denekamp
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Arbeidstijd In overleg
Uren tot 36
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Tanja Smit, lokaal manager, via 06 49 46 76 50.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-10-2021
Reageer voor 31-12-2021
Ingangsdatum 08-10-2021
Nummer 71689

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten