Kraamverzorgenden | Maartje Kraamzorg
Zorggroep Sint Maarten

Functieomschrijving

Voor baby’s hoeven we je natuurlijk niet meer enthousiast te maken. Je hebt al gekozen voor het meest fantastische en dankbare beroep dat er is. Wil je hierbij alle ruimte krijgen om je talenten in te zetten en het beste uit jezelf te halen? Dan zit je bij Maartje Kraamzorg op de juiste plek. Bij ons werk je in een kleinschalig team, maar profiteer je tegelijkertijd van de voordelen van de grote organisatie Zorggroep Sint Maarten waar we toe behoren. Je hebt korte lijntjes met de planning en we zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte blijft van alle nieuwe inzichten en ontwikkelingen. Samen maken we de kraamtijd van kraamgezinnen zo speciaal mogelijk!

We bieden jou:

 • een uitdagende baan in een team vol enthousiaste collega’s
 • een gezellig, klein team met goed geschoolde professionele kraamverzorgenden met passie voor het vak
 • korte lijntjes met de planning kraamzorg rond inzet en beschikbaarheid.
 • gedurende de kraamweek blijf jij in het gezin, wel zo vertrouwd en persoonlijk voor jou en het gezin
 • goede samenwerking met verloskundigen
 • mogelijkheden om jezelf te ontwikkelen in de geboortezorg
 • een bijscholingsprogramma op kosten van Maartje, die voldoet aan de eisen van KCKZ
 • Een werktelefoon en alle materialen die je nodig hebt om goede zorg te verlenen.

 

Leuk!

Goed zijn in je werk is één ding, doen wat je leuk vindt en waar je passie voor hebt is minstens zo belangrijk.  Bij Zorggroep Sint Maarten krijg je volop de ruimte om nieuwe dingen uit te proberen en jezelf verder te ontwikkelen. We proberen voortdurend het beste uit elkaar te halen en zetten graag een stapje extra voor elkaar.

 

Hier staan we voor:

Deel je leven is de belofte van Maartje kraamzorg en Zorggroep Sint Maarten. We kiezen er bewust voor ons leven te delen met anderen omdat we beseffen en ervaren hoe waardevol dat is. Een gedeeld leven is een gelukkiger leven. Herken jij jezelf in de kernwaarden die hierbij horen en wil je samen met ons de kraamzorg versterken?

 • Zijn
  Ons leven doet ertoe, we mogen zijn wie we zijn en we zijn er voor elkaar.
 • Ontplooiend
  We zijn erop gericht dat mensen zoveel mogelijk doen wat ze kunnen en willen doen; we kijken altijd wat er beter kan en geven niet snel op.
 • Vitaal
  We hebben zichtbaar plezier in ons werk, zijn energiek en kunnen goed omgaan met onverwachte situaties.
 • Dorps
  Tijd nemen voor een praatje en moeite voor elkaar doen vinden we vanzelfsprekend. We kennen elkaar, willen weten wat er speelt en zorgen ervoor dat iedereen zich thuis voelt.

Dit heb je in je mars

 • Een afgeronde opleiding tot kraamverzorgende of verzorgende IG met uitstroom kraam en je bent geregistreerd in het KCKZ
 • Ben je in het verleden kraamverzorgende geweest en wil je nu dit prachtige vak weer oppakken? Ook dan ben je van harte welkom en kijken we welke scholing nodig is om jou
 • weer in te zetten.
 • Je vindt het vanzelfsprekend én leuk om te zorgen voor anderen en hebt passie voor de kraamzorg
 • Je brengt niet alleen je talent maar ook een flinke dosis gezelligheid mee
 • Je staat klaar voor een ander en zet graag een stapje extra als dat nodig is
 • Je beschikt over een rijbewijs B en een eigen auto

Dit hebben wij voor jou in petto

Vanzelfsprekend kun je bij ons rekenen op uitstekende arbeidsvoorwaarden conform de cao Kraamzorg. Je functie is ingedeeld in FWG 35. We bieden je een parttime contract. Het aantal contracturen kan variëren tussen de 12 en 24 uur gemiddeld per week en kan in onderling overleg worden vastgesteld, wat aansluit bij jou wensen en voorkeuren en onze mogelijkheden.

Je kunt bij ons gebruik maken van allerlei extra voorzieningen zoals:

 • aanmelding bij pensioenfonds PfZW;
 • een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden met mogelijkheid om met fiscaal voordeel een
 • (elektrische) fiets, laptop, tablet of cadeaubon van Bol.com of Coolblue aan te schaffen of lidmaatschap van de sportschool of contributie van de sportschool te laten verrekenen;
 • korting op meerdere zorgverzekeringen.

Solliciteren?

De vacature is open tot en met 31 oktober a.s. We houden meerdere gespreksrondes. Hiervoor zijn de volgende data al gepland: maandag 27 september en maandag 11 oktober. In november wordt er ook nog een gespreksronde gepland. Zodra we je reactie hebben ontvangen, zullen we een afspraak met je plannen.

Wil jij straks met net zo veel plezier naar je werk als je nieuwe collega’s? Aarzel dan niet solliciteer voor 31 oktober a.s. via onderstaande button.

Twijfel je of deze functie bij je past of wil je meer weten over de inhoud, het team of Maartje? Of onder het genot van een kop koffie of thee je vragen stellen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Brenda Spenkelink, teamcoach, via telefoonnummer 06 – 52 01 11 18. Voor vragen over de procedure kun je bovendien altijd terecht bij één van onze collega’s van het HRM servicecentrum via telefoonnummer 06 – 12 08 36 97.

 

Oh, en voordat we het vergeten...

Om aan de slag te kunnen in de zorg is het belangrijk dat je beschikt over een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). Als het klikt en je bij ons aan de slag gaat, vragen we je deze te overleggen. Natuurlijk betalen wij als werkgever deze kosten.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld. 

Type Vacature
Intern nummer MA-43
Organisatie Zorggroep Sint Maarten
Locatie Maartje, Kraamzorg in regio Twente
Postcode 7581 BV
Stad Losser
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Mbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 12
Uren tot 14
Arbeidsovereenkomst Nader te bepalen
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Externe url Bekijk
Informatie verkrijgen bij Brenda Spenkelink, teamcoach, via telefoonnummer 06 – 52 01 11 18.
Functie(s) Kraamverzorgende
Publicatiedatum 17-09-2021
Reageer voor 31-10-2021
Ingangsdatum 17-09-2021
Nummer 71192

Zorggroep Sint Maarten

Zorggroep Sint Maarten vindt dat ieder mens recht heeft op zorg, liefde en aandacht. Wij zien een maatschappij voor ons waarin mensen bewust in het leven staan en dat leven samen delen. In onze 15 woonzorgcentra en verpleegcentra, verspreid over het land, gaan onze 2.500 medewerkers en 1.700 vrijwilligers dagelijks uit van de kracht van mensen, hun mogelijkheden en hun talenten. En van de kracht van delen. Deel je leven! Zorggroep Sint Maarten biedt: - Wonen met zorg voor ouderen - Behandeling - Thuiszorg - Kraamzorg - Revalidatie

Meer over Zorggroep Sint Maarten