Kwaliteitsfunctionaris
Stichting de Warme Huizen

Functieomschrijving

Jouw werkzaamheden: 

Met deze vacature zoeken we de kwaliteitsfunctionaris-theorie, die de kwaliteitszorg vooral versterkt vanuit analyse en theoretische onderbouwing.

Als kwaliteitsfunctionaris, ben je tevens functionaris gegevensbescherming, en heb je een gevarieerd takenpakket. Daarin heb je inzicht in proces en uitvoering in alle geledingen van de organisatie en heb je goed contact met de betrokken collega’s.                     

Enerzijds adviseer je op strategisch niveau de bestuurder en regisseur over ontwikkelingen, borging en toetsing van het Kwaliteitsbeleid.  Anderzijds ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van de kwaliteitssystemen, schrijven en beheren van documenten voor het Kwaliteitshandboek, het analyseren van (MIC)meldingen, voorbereiden en begeleiden van kwaliteitsaudits, kwantitatieve en kwalitatieve rapportage WZD, bewaken van de kwaliteitsagenda en ondersteunende werkzaamheden voor de kwaliteitscommissie.

Functie eisen

Wat heb jij nodig?

 • Academisch werk- en denkniveau  
 • Afgeronde opleiding op het gebied van kwaliteitsmanagement, bijvoorbeeld gezondheidswetenschappen of een (zorg-)opleiding in combinatie met een Master in Kwaliteitsmanagement.
 • Beschikbaarheid van 12 uur per week
 • Kwaliteitsgerichtheid en kunnen samenwerken
 • Doelgericht, planmatig en systematisch kunnen werken
 • Mondeling en schriftelijk communicatief vaardig
 • Ervaring en affiniteit met de zorgsector, bij voorkeur in de ouderenzorg

Inschaling

Wat krijg jij?

 • Werken bij een kleinschalig, ambitieus verpleeghuis in ontwikkeling met een visie én plan
 • Een cultuur gekenmerkt door huiselijke sfeer en warme aandacht
 • Ruime invloed, korte lijnen en snelle besluitvorming
 • Een strategisch adviesfunctie over ontwikkelingen, borging en toetsing Kwaliteitsbeleid
 • Verantwoordelijkheid voor het beheer van de kwaliteitssystemen
 • Samenwerking in een enthousiast team met een kwaliteitsfunctionaris praktijk, regisseur en leidinggevende zorgteams
 • Werk waarbij jouw heldere analyses er toe doen in de zorg praktijk
 • Salaris o.b.v. opleiding/ervaring, FWG 55 of 60 (cao VVT) inclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering
 • Reiskostenvergoeding ruimer dan CAO
 • Ontwikkelingsmogelijkheden
 • Aandacht voor vitaliteit en gezondheid 
 • Optie om deels vanuit huis te werken met een ingerichte thuiswerkplek en laptop

Bijzonderheden

Waarom zou je willen werken bij ons?
Daarnaast betekent werken bij De Warme Huizen dat je een mooie baan hebt in een leuk ondersteunend team. Daarbij werk je vanuit je eigen professionele verantwoordelijkheid, samen met anderen, in een huiselijke sfeer. Je hebt veel ruimte voor eigen initiatief en inbreng.  Je kunt bij ons een belangrijke bijdrage leveren aan leren en ontwikkelen en het continue verbeteren van kwaliteit. Inspraak en ondersteuning van de medewerkers in hun persoonlijke ontwikkeling en collegialiteit hebben wij hoog in het vaandel.

Jouw nieuwe werkgever De Warme Huizen

De Warme Huizen staat voor warme en huiselijke zorg in een kleinschalige opzet. Het is een unieke ambitieuze organisatie met een visie én groeiplan. Kwaliteit staat bij ons heel hoog in ons vaandel en gaat uit van bewonersperspectief en is gericht op uitkomsten.                          Wij werken vanuit die visie en het kwaliteitsplan, waarin onze klantbeloften en kernwaarden het uitgangspunt zijn. Jij herkent je in deze visie en kernwaarden. Binnen de organisatie is er sprake van ruime invloed, korte lijnen en snelle besluitvorming. De cultuur wordt gekenmerkt door aandacht, openheid en geborgenheid.

Bij Huize Herfstzon wonen zo’n 50 mensen met een eigen verhaal die worden gehoord! Mensen die zichzelf kunnen en mogen zijn binnen een daadwerkelijk warme en huiselijke omgeving.  

Naast toegewijde medewerkers zetten ook ruim honderd vrijwilligers zich met warmte en plezier in voor de bewoners. Dat is de kracht van hartelijke zorg onder het dak van een klein huis. Dichtbij bewoners en hun familie staan en hen echt begrijpen. Met deskundigheid en kwaliteit zetten de zorgmedewerkers van Huize Herfstzon zich hier elke dag weer voor in. 

Solliciteren
Is dit jouw nieuwe uitdaging?
Dan ontvangen wij graag jouw motivatiebrief met CV voor 21 november 2022 per e-mail aan [email protected] Heb je vragen, dan kun jij je wenden tot Stella Broeks (regisseur) via telefoonnummer 06-25194299.

Type Vacature
Organisatie Stichting de Warme Huizen
Locatie Herfstzon, Woon- en Zorgcentrum in Goor
Postcode 7471RG
Stad Goor
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Wo
Arbeidstijd In overleg
Uren van 12
Uren tot 12
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 04-11-2022
Reageer voor 31-12-2022
Ingangsdatum 01-12-2022
Nummer 115290
Doorsturen Bekijk PDF

Stichting de Warme Huizen

Stichting de Warme Huizen is een kleinschalig en huiselijk centrum voor wonen, welzijn en zorg. Het hoofdgebouw aan de Javastraat heeft, samen met de appartementen aan de Kapellengaarde, een belangrijke functie in de directe omgeving en in het centrum van Goor. Huize Herfstzon is een gemoedelijk huis waar de mens nog telt en kwaliteit hoog in het vaandel staat. De bewoners en hun familie staan centraal met hun eigen verantwoordelijkheid en regie. We werken als medewerkers en vrijwilligers nauw met hen samen. Binnen Herfstzon is een verandering gaande van lichte verzorgingshuiszorg naar meer zwaardere zorg, daarbij is ook meer plaats gekomen voor ouderen met psycho-geriatrie. Daarnaast bestaat de mogelijkheid voor het huren van een aantal all-inclusieve zorgwoningen.

Meer over Stichting de Warme Huizen