KWALITEITSMEDEWERKER (voor gemiddeld 24 uur per week)
Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Functieomschrijving

Ben jij in voor een nieuwe uitdaging in de functie van Kwaliteitsmedewerker? En wil jij werken in een mensgerichte organisatie waar je gezien, gehoord en ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Dan is werken bij Driezorg iets voor jou. Per direct zijn we op zoek naar een:

Kwaliteitsmedewerker (voor gemiddeld 24 uur per week)

Zo’n 1500 cliënten en bewoners maken gebruik van de zorg- en dienstverlening op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Wij willen dat zij bij Driezorg een vertrouwd en veilig (t)huis vinden. Daar zorgen we voor samen met onze collega’s (800) en vrijwilligers (650). Als grootste ouderenzorgorganisatie in Zwolle doen we ertoe. Met onze 10 locaties in Zwolle en 1 locatie in Hattem zijn we altijd dichtbij. 

Naast 24-uurs zorg (verpleging/verzorging), bieden we ook zelfstandige huurwoningen met services, thuiszorg en ondersteuning zoals wijkverpleging en huishoudelijke hulp en extra services zoals alarmering, wasverzorging en catering. Werken bij Driezorg betekent werken vanuit de waarden veilig, verbindend, vertrouwd, verantwoordelijk, verrassend. Samen bouwen we aan een toekomstbestendige en eigentijdse organisatie met een gezonde werk-, leer- en aanspreekcultuur en een gezonde bedrijfsvoering als basis. Dit vraagt van de medewerkers dat zij verantwoordelijkheid nemen en krijgen over eigen functioneren, persoonlijke ontwikkeling en deskundigheid. 

Samen met drie collega’s maak je deel uit van het team Beleid, Kwaliteit en Ontwikkeling. In het team draag je als kwaliteitsmedewerker bij aan het invoeren van het kwaliteitsbeleid, de implementatie, borging (ook door coaching en ondersteuning) en de toetsing hiervan.

Werkzaamheden zijn o.a.:
- Mede zorgdragen voor de ontwikkeling van de benodigde documentatie vanuit het kwaliteitsbeleid en actueel houden en het plaatsen van (geactualiseerde) kwaliteitsinstrumenten in ons digitaal kwaliteitssysteem Manual Master.
- Ondersteunen bij het borgen van de inzet van de kwaliteitsinstrumenten, zoals: 
richtlijnen, protocollen, procedures en werkinstructies; 
kwaliteitsmetingen en opstellen van bijbehorende rapportages;
begeleiden van trajecten zoals certificerings(trajecten), calamiteitenonderzoeken en (externe) audits;
en het (mede) uitvoeren van de risico-analyses(waaronder de RI&E).   
- Ook begeleidt, coacht en ondersteunt de kwaliteitsmedewerker bij de uitvoering van de activiteiten op het terrein van kwaliteitsverbetering in de teams en commissies. Een voorbeeld hiervan is dat jij als kwaliteitsmedewerker daar waar nodig ondersteuning biedt in het project Waardigheid en Trots op Locatie (WOL). 

Ben jij  die  kwaliteitsmedewerker die het leuk vindt om bezig te zijn met actuele thema’s rondom beleid en kwaliteit van zorg, en wil je graag direct bijdragen aan de concrete vertaling van beleid naar de dagelijkse praktijk, dan zoeken wij jou!

Functie eisen

Wat wij vragen van jou?
Op deze verantwoordelijke en uitdagende positie past een ervaren kwaliteitsmedewerker met enige jaren ervaring. Verder vragen wij van jou:
- Je beschikt over aantoonbaar HBO werk- en denkniveau aangevuld met kennis op het gebied van kwaliteitsbeleid en kwaliteitssystemen;
- Je hebt een zorginhoudelijke achtergrond;
- Je hebt minimaal 1 jaar ervaring in een vergelijkbare functie;
- Je bent integer, verbindend, verantwoordelijk en vertrouwen wekkend;
- Je bent proactief en goed in staat zelfstandig te werken;
- Je kunt helder en transparant communiceren en goed luisteren;
- Je kunt plannen en organiseren, ordelijk werken en bent betrouwbaar en accuraat;
- Je bent klantgericht, proactief en initiatiefrijk;
- Je hebt kennis van het gebruik en toepassing voor de functie relevante gebruik van software systemen/documentbeheersysteem.
- Je bent organisatiesensitief: Je beweegt je makkelijk binnen verschillende lagen in een organisatie en je bent een visitekaartje namens Driezorg in externe overleggen;
- Je bent een procesdenker met oog op borging.

Inschaling

Wat wij je bieden
Wij bieden jou een veelzijdige en uitdagende baan in een complexe, sterk aan verandering onderhevig zijnde omgeving. De veranderingen zijn complex maar bieden tegelijk ook veel kansen. Je maakt onderdeel uit van een organisatie die volop in beweging is voor 24 uur per week.
* Een dienstverband voor bepaalde/onbepaalde tijd;
* De functie is ingedeeld in FWG 50 conform cao Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT);
* Mogelijkheden tot ontwikkeling en ontplooiing;
* Een aantrekkelijk pakket aan secundaire arbeidsvoorwaarden. 

Bijzonderheden

Het nemen van referenties en aanvragen van een VOG zijn standaard onderdelen van onze selectieprocedure (een reeds aangevraagde VOG die niet ouder is dan 3 maanden is ook geldig).

Meer informatie
Ben jij geïnteresseerd in deze leuke en uitdagende baan? Voor meer informatie voor de vacature kun je contact opnemen met Simone Slootmaker (Manager kwaliteit, beleid en communicatie ) via  het algemene telefoonnummer van Driezorg  038-2001100.
Ook kun je informatie over Driezorg vinden via www.driezorg.nl

Interesse?
Herken jij jezelf in het gevraagde profiel? Stuur dan je motivatiebrief voorzien van CV via het digitale sollicitatieformulier voor 19 januari a.s. naar ons toe. Wij vragen je wel echt alleen te reageren als je voldoet aan het profiel.
 

Type Vacature
Organisatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg
Locatie Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg te Zwolle
Postcode 8032HX
Stad Zwolle
Werkveld Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd met uitzicht op vast
CAO Verpleging & Verzorging en Thuiszorg
Informatie verkrijgen bij Simone Slootmaker (Manager kwaliteit, beleid en communicatie ) via tel. nr. 038-2001100.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 08-01-2021
Reageer voor 19-01-2021
Ingangsdatum 08-01-2021
Nummer 56980
Doorsturen Bekijk PDF

Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg

Driezorg is actief op het gebied van ouderenzorg door middel van het aanbieden van dienstverlening en faciliteiten op het gebied van Wonen, Welzijn & Zorg.

Meer over Driezorg, Wonen Welzijn & Zorg