Laag -Soeren/ nachtdienst/ begeleider wonen/ 60%/ per direct/ (m/v )
Elver

Functieomschrijving

Op verschillende locaties van Elver werken we met een nachtdienst. Voor de locatie Laag Soeren zijn we op zoek naar een:

 Begeleider Nachtdienst m/v

voor gemiddeld 60% (21,60 uur = 9 á 10 nachten per maand)

Organisatie

In alles wat we doen bij Elver stellen we de cliënt centraal. Wij vinden het belangrijk dat de cliënt zoveel mogelijk de regie heeft over zijn eigen leven. De verwant en begeleider ondersteunen hem of haar om dit zoveel als mogelijk vorm te geven en te realiseren. Samen vormen zij “de driehoek” dat het fundament is van waaruit de zorg, begeleiding en ondersteuning inhoud krijgt. We werken met zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging.

Wat ga je doen

Als begeleider binnen de nachtdienst werk je tussen 7,15 uur en 22,45 uur. Je zorgt voor een zo optimaal mogelijke zorg en nachtrust van de cliënten gedurende de nacht. In Laag-Soeren wonen 40 cliënten verdeeld over 3 woonhuizen, waarbij de zorgvraag varieert van persoonlijke verzorging tot begeleiding.

Uitgebreide functieomschrijving

Functie eisen

Gedurende de nacht werk je alleen, waarbij je een terugval mogelijkheid hebt op een slaapdienst die tevens op de locatie aanwezig is.

 Wij zoeken iemand met:

  • Een relevante opleiding op MBO niveau 4 hebben afgerond, bijvoorbeeld SPW, MMZ of VP;
  • Ervaring hebben in het werken in de nachtdienst;
  • Zelfstandig kunnen werken en daarnaast ook alleen kunnen werken;
  • Adequaat kunnen handelen bij calamiteiten;
  • Om kunnen gaan met cliënten met probleem gedrag;
  • Affiniteit hebben met deze doelgroep;
  • Flexibel zijn, alle dagen van de week inzetbaar zijn.
  • Incidenteel overdag beschikbaar zijn voor teamvergaderingen en (interne) scholingsprogramma’s.

Inschaling

Wat bieden wij jou

Zodra je bent aangenomen krijg je de kans om verschillende (online) cursussen en trainingen te volgen, denk hierbij bijvoorbeeld aan een weerbaarheidstraining (in teamverband), medicatie- en epilepsiecursus. Wij bieden je een functie binnen een organisatie die volop in ontwikkeling is. De arbeidsvoorwaarden zijn in overeenstemming met de cao Gehandicaptenzorg (vakantietoeslag 8% en eindejaarsuitkering 7,05%). Elver biedt diverse collectiviteitskortingen op het gebied van (zorg)verzekeringen.

 Daarnaast bieden wij een uitgebreid Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) met onder andere een fietsplan, pc-plan (voordeliger een tablet of laptop bijvoorbeeld aanschaffen) en hebben wij een personeelsvereniging die jaarlijks verschillende activiteiten organiseert. Deze functie is ingedeeld in 35 conform FWG 3.0, salariëring is afhankelijk van diploma en ervaring.

Bijzonderheden

Vervolg

Je hebt tot 26 maart 2019 de tijd om te reageren op deze vacature, reageer direct via de knop ‘solliciteren’.

Elver is verplicht om van nieuwe medewerkers een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) in het bezit te hebben en een referentiecheck te hebben gedaan, voordat de arbeidsovereenkomst wordt aangegaan.

Deze vacature wordt gelijktijdig in- en extern uitgezet. Bij gelijke geschiktheid gaan interne kandidaten voor.

Inlichtingen

Herken jij jezelf hierin? Dan maken we graag kennis met jou! Wil je eerst antwoord op je vragen?

Dan kan je deze stellen op de mail van tglas@elver.nl

Type Vacature
Organisatie Elver
Locatie Elver, Laag Soeren
Postcode 6957 AB
Stad Laag-Soeren
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd In overleg
Arbeidsovereenkomst in overleg
CAO Gehandicaptenzorg
Informatie verkrijgen bij tglas@elver.nl
Functie(s) Begeleider niveau 4
Publicatiedatum 12-03-2019
Reageer voor 26-03-2019
Nummer 44310
Doorsturen Bekijk PDF

Elver

Elver heeft als missie: ‘Er zijn om bij te dragen aan een gelukkig bestaan voor mensen met een verstandelijke beperking.’ ‘Er zijn’ betekent dat we er onvoorwaardelijk zijn; alert en aandachtig. Op de verschillende locaties in de omgeving Arnhem, Laag-Soeren en Nieuw-Wehl willen wij de beste zorg leveren en voor iedere cliënt een zo goed mogelijk leven creëren. ‘Elk verhaal telt’ en het verhaal van ieder mens is uniek. Daarom zetten we elke stap in nauw overleg met de cliënt, zijn familie en verwanten. Zo nodig betrekken we verwijzers of specialisten en schakelen we andere professionals van Elver in. Samenspel leidt uiteindelijk tot succes, is onze overtuiging. De ruim 1200 medewerkers van Elver werken in zelfstandige teams. Deze hebben hun eigen verantwoordelijkheid en regelruimte. Het vertrouwen dat professionals vakbekwaam zijn is het uitgangspunt. Ook de vrijwilligers zijn niet meer weg te denken binnen Elver. Ze zijn niet alleen een verrijking voor het leven van de cliënt, maar ook voor begeleiders én familieleden en verwanten.

Meer over Elver