LABORANT KLINISCHE NEUROFYSIOLOGIE (KNF)
Saxenburgh Groep

Functieomschrijving

Binnen de klinische neurofysiologie (KNF) zijn we op zoek naar een enthousiaste


LABORANT KLINISCHE NEUROFYSIOLOGIE (KNF)
24 tot 32 uur gemiddeld per week (66,67%-88,89%)

aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd


De afdeling
De afdeling Medisch ondersteunende dienst-intern (MOD-intern) bestaat uit de functieafdeling, endoscopiecentrum en radiologie. De functieafdeling is onder te verdelen in longfunctie, KNF en hartfunctie.

BEN JIJ DE ENTHOUSIASTE COLLEGA DIE WE ZOEKEN?

Spreekt je het werken in een klein, professioneel en enthousiast team je aan? Ben je breed inzetbaar? En wil je graag een bijdrage leveren aan de ontwikkeling van onze afdeling in transitie naar nieuwbouw?

Dan zoeken wij jou!

Zeker als je graag met een grote mate van zelfstandigheid en verantwoordelijkheid jouw vak wilt uitoefenen. Je hebt ervaring in het werkveld. Ook laboranten die hun opleiding bijna hebben afgerond worden uitgenodigd te solliciteren.

Functie-inhoud

 • Het zelfstandig verrichten en voorbereiden van KNF-onderzoek aan de hand van protocollen en richtlijnen (EEG/SSep op IC/PSG/EMG)
 • Het beschrijven en beoordelen van het EEG en het terugkoppelen van de resultaten, inclusief je eigen interpretaties aan de neuroloog
 • Het zelfstandig verrichten en voorbereiden van vaat-onderzoek aan de hand van protocollen en richtlijnen (HTG/enkel/arm index, etc.)
 • Het zelfstandig verrichten van metingen, het analyseren van de gegevens en het beschrijven van de onderzoekgegevens, onder supervisie van de vakgroep neurologie
 • Het begeleiden en bewaken van patiënten voor en tijdens onderzoeken
 • Het verzorgen van administratie rondom de onderzoeken
 • Begeleiden van leerling laborant(en)
 • Bijhouden van de ontwikkelingen binnen het vakgebied
 • Participeren in afdelingsbrede projecten zoals bijvoorbeeld protocollen, kwaliteit en veiligheid, Convenant medische techniek, etc.

Functie eisen

 • Afgeronde of bijna afgeronde opleiding tot HBO Laborant klinische neurofysiologie (KNF) of EEG laborant A of B
 • Somno-technician is een pre
 • Kennis van vaatdiagnostiek is een pre
 • Relevante werkervaring
 • Goede sociale vaardigheden en uitdrukkingsvaardigheid
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kunnen werken
 • Kennis van administratieve processen en verschillende software-programma's ten behoeve van de verwerking van patiënten- en onderzoeksgegevens
 • Je beschikt over een professionele, klantgerichte houding, flexibel, stressbestendig, initiatief en accuratesse zijn eigenschappen die evenmin mogen ontbreken

Inschaling

Wat bieden wij?
Wij bieden een prettige en dynamische werkomgeving en een prima pakket arbeidsvoorwaarden conform de CAO Ziekenhuizen. Het salaris bedraagt maximaal € 3.490,- bruto per maand op fulltime basis, volgens FWG 50.

Het dienstverband wordt afgesloten voor onbepaalde tijd. Tijdens de sollicitatieprocedure kan de definitieve deeltijd worden vastgesteld.

Daarnaast kun je een reiskostenvergoeding ontvangen via de fiscale uitruilregeling, hebben wij een eindejaarsuitkering en kun je gratis parkeren. Je kunt bij de Saxenburgh Groep gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen, zoals het Vitaal Vechtdal polis.

Bijzonderheden

Sollicitatiegesprekken
De sollicitatiegesprekken zijn gepland op woensdag 10 april 2019.

Verklaring omtrent gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij de Saxenburgh Groep in dienst, dan vragen we jou een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij de Saxenburgh Groep gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Let op
Je kunt alleen solliciteren via deze site. Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten.

Type Vacature
Intern nummer Z.19.026
Organisatie Saxenburgh Groep
Locatie Saxenburgh Groep, Röpcke-Zweers Ziekenhuis
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 24
Uren tot 32
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij de heer J. Mulder, teammanager, telefoon (0523) 27 62 82 of (06) 31 66 45 79
Functie(s) Laborant Hbo
Publicatiedatum 12-03-2019
Ingangsdatum 01-07-2019
Reageer voor 29-03-2019
Nummer 44326
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh Groep

De Saxenburgh Groep biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt de Saxenburgh Groep deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh Groep