LABORANT KLINISCHE NEUROFYSIOLOGIE (KNF)
Saxenburgh

De functieafdeling van het Saxenburgh Medisch Centrum zoekt een enthousiaste en gedreven LABORANT KLINISCHE NEUROFYSIOLOGIE die graag in een klein en betrokken team wil werken in een gloednieuw ziekenhuis!

Hoe ziet het werken bij ons er uit?
Je werkt in een nieuw ziekenhuis met de nieuwste apparatuur! De sfeer in ons kleine team is collegiaal en betrokken. Binnen onze afdeling wordt zelfstandigheid en meedenken gewaardeerd én gestimuleerd. Als laborant Klinische Neurofysiologie (KNF) ben je zelfstandig, of samen met een collega laborant of neuroloog verantwoordelijk voor het uitvoeren, interpreteren, uitwerken en verslag leggen van KNF-onderzoeken. Denk hierbij aan EEG, SEPP/VEP, EMG, EP, vaatonderzoek voor de vaatchirurgie, botoxspreekuur en zenuwecho. Ook wordt er  in samenwerking met de afdeling Longfunctie en longgeneeskunde polysomnografie onderzoek verricht. Daarnaast heb je betrokkenheid bij 1 van de  aandachtsvelden zoals infectiepreventie, scholing, apparatuur, werkinstructies etc. Tot slot vind je het geen probleem om bereikbaarheidsdiensten te draaien.

Wat hebben onze patiënten nodig?
Je hebt een afgeronde opleiding HBO Laborant klinische neurofysiologie, of EEG laborant A of B. Ook als je de opleiding tot laborant KNF bijna hebt afgerond nodigen we je uit te solliciteren! Je bent actief en betrokken bij afdelings- en vakinhoudelijke ontwikkelingen. Je hebt een flexibele instelling, bent breed inzetbaar, leergierig, nauwkeurig en sociaal vaardig. Een positieve instelling en respect staan voorop. Laten we vooral een gezonde dosis humor niet vergeten!

Afdeling Medisch Ondersteunende Diensten (MOD)
Sinds een jaar werken we in een prachtig nieuw en eigentijds ziekenhuis met alle moderne voorzieningen. De MOD bestaat uit 74 medewerkers verdeeld over de functieafdeling, radiologie en endoscopiecentrum. De KNF is onderdeel van de functieafdeling en bestaat uit 3 laboranten.

Wat maakt werken bij de functieafdeling in het Saxenburgh Medisch Centrum aantrekkelijk?
Martine en Wijnalda werken als laborant klinische neurofysiologie bij Saxenburgh:
“Het werk is uitdagend, afwisselend en complex. De combinatie van patiëntenzorg en de technische kant van het vak maakt het boeiend. Ook de laagdrempelige contacten met andere disciplines en zelfstandigheid waardeer ik zeer binnen dit ziekenhuis.”

Saxenburgh biedt een volwaardig zorgpakket van basisvoorzieningen in ziekenhuiszorg, ouderenzorg, thuiszorg en revalidatie. Samen met onze netwerkpartners zoals huisartsen en welzijnsinstellingen werkt Saxenburgh aan een Vitaal Vechtdal en een Gezond Coevorden. De kern daarvan is het bevorderen van een gezonde levensstijl, preventie van ziekte en het leveren van zorg waarin een waardig leven van de cliënt en patiënt de belangrijkste drijfveer is. Saxenburgh kijkt vol vertrouwen naar de toekomst. Het Saxenburgh Medisch Centrum is een gloednieuw ziekenhuis dat in september 2020 in gebruik is genomen. In de ouderenzorg is voor de komende jaren ook nieuw- en herbouw op verschillende locaties gepland. Ons motto is: Samen werken voor goede zorg!

Wat kunnen wij jou bieden?
Werken in een klein team met loyale en toegewijde collega’s en een unieke diversiteit aan werkzaamheden op een mooie, goed ingerichte afdeling.

  • De aanstelling vindt plaats voor onbepaalde tijd
  • Een arbeidsovereenkomst voor 16 tot 24 uur per week
  • Salaris is maximaal 3.774,- bruto o.b.v. 36 uur per week (cao Ziekenhuizen, FWG 50)
    • Er komt nog vakantiegeld (8,33%) en eindejaarsuitkering bij (8,33%)
  • Je neemt automatisch deel aan het pensioenfonds
  • Saxenburgh biedt daarnaast de mogelijkheid om gebruik te maken van fiscale uitruil voor bijvoorbeeld reiskosten, laptop, tablet, PC of een fietsplan
  • Je kunt gebruik maken van diverse aantrekkelijke collectieve verzekeringen zoals de Vitaal Vechtdal polis

Word jij blij van deze vacature?
Dan nodigen we je uit om bij ons te solliciteren! Wil je liever eerst meelopen? Zodat je een inschatting kan maken of deze baan bij jou past? We laten je graag zien hoe we werken, zodat jij een goede keuze kan maken. Om mee te lopen of om vragen te stellen kun je contact opnemen met Jan Mulder, teammanager MOD (0523) 27 62 82 of ja.mulder@sxb.nl.

Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) & referenties
Kom je bij Saxenburgh in dienst, dan vragen we je een recente VOG in te leveren. Daarnaast is het bij Saxenburgh gebruikelijk om referenties op te vragen bij voorgaande werkgevers.

Tot snel!

Let op:
Zodra je hebt gesolliciteerd, ontvang je een standaard ontvangstbevestiging via de mail. Het kan zijn dat jouw mailprogramma dit ziet als spam. Wij adviseren je ons mailadres pa@sxb.nl op te nemen in je contacten

Type Vacature
Intern nummer Z.21.076
Organisatie Saxenburgh
Locatie Saxenburgh Medisch Centrum
Postcode 7772SE
Stad Hardenberg
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 24
Arbeidsovereenkomst Onbepaalde tijd
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Jan Mulder, teammanager MOD (0523) 27 62 82 of ja.mulder@sxb.nl
Functie(s) Laborant Hbo
Overig
Publicatiedatum 26-08-2021
Ingangsdatum zsm
Reageer voor 01-01-2022
Nummer 70673
Doorsturen Bekijk PDF

Saxenburgh

Saxenburgh biedt op verschillende locaties medische en ouderenzorg voor alle mensen die zorg of ondersteuning nodig hebben. We zorgen, werken en bouwen samen met de cliënt en professionals, zodat mensen zich zo goed en gezond mogelijk voelen. Onder het motto ‘Zorg dichterbij beter’ brengt Saxenburgh deze zorg zo dicht mogelijk bij de inwoners in de buurt. Hiervoor werken wij samen met andere zorgaanbieders, gemeenten en inwoners samen in Vitaal Vechtdal. Bijna 2.000 medewerkers en 1.000 vrijwilligers zetten zich in voor de best mogelijke zorg vanuit behoeften van patiënten en cliënten.

Meer over Saxenburgh