Laborant klinische neurofysiologie
ZGT

Functieomschrijving

Wij bieden een zelfstandige functie binnen een leuk team in een dynamische omgeving. De werkzaamheden worden zowel op locatie Almelo als Hengelo uitgevoerd. Beide locaties zijn in het bezit van een goed geoutilleerde afdeling klinische neurofysiologie.
Als laborant verricht je veelal zelfstandig onderzoeken met behulp van geavanceerde elektronische apparatuur. Op de afdeling worden onder andere de volgende onderzoeken verricht: EEG, EMG, EP, VNG, PSG, Actigrafie en MSLT.
Onze KNF-afdeling beschikt over een opleidingsbevoegdheid. Momenteel zijn er drie leerlingen in opleiding tot KNF-laborant.
Wij beschikken over een geaccrediteerd en gecertificeerd slaapcentrum, waarbij in Hengelo uitgebreide slaapdiagnostiek plaatsvindt. De KNF-laboranten participeren in het MDO.
De opleiding tot somno-technoloog behoort tot de mogelijkheden.
Er is een goede samenwerking met de neurologen, die ook betrokken zijn bij de KNF-afdeling.

Functie eisen

Je bent een enthousiaste gediplomeerde KNF laborant die beschikt over goede contactuele eigenschappen die de KNF in de volle breedte uit kan oefenen. Je beschikt over een professionele, klantgerichte houding en kunt goed zelfstandig werken. Daarnaast ben je resultaatgericht, innovatief en een teamplayer.

Ook laboranten die hun opleiding bijna hebben afgerond worden uitgenodigd om te solliciteren.

Inschaling

Jouw salaris is ingedeeld in FWG 50 en bedraagt, afhankelijk van je ervaring, minimaal € 2.336,= (50-0) en maximaal € 3.490,= (50-12) bruto per maand op basis van een fulltime dienstverband.

Bijzonderheden

De duur van de arbeidsovereenkomst wordt in onderling overleg vastgesteld.

Een voorwaarde voor aanstelling is dat je voldoende beschermd bent tegen Hepatitus B en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) kunt overleggen.

De sollicitatiegesprekken vinden plaats op woensdag 17 april 2019.

ZGT checkt referenties. De vraag om toestemming voor het nagaan van referenties ontvang je tijdens de sollicitatieprocedure van P&O.

Privacy
Wij gaan zorgvuldig om met de door jou aangeleverde informatie. De NVP-sollicitatiecode is voor ons leidend. Voor meer informatie over de wijze waarop je persoonsgegevens worden verwerkt en jouw rechten aangaande deze gegevens, verwijzen wij naar ons privacy statement.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Type Vacature
Intern nummer MR19-AH045
Organisatie ZGT
Locatie ZGT
Postcode 7609PP
Stad Almelo
Werkveld Ziekenhuizen
Opleidingsniveau Hbo
Arbeidstijd Part time
Uren van 16
Uren tot 16
Arbeidsovereenkomst Niet van toepassing
CAO Ziekenhuizen
Informatie verkrijgen bij Wilma van Oostenbrugge, unithoofd, telefoon 088 708 5789, kan je meer informatie geven over deze vacature.
Functie(s) Overig
Publicatiedatum 12-03-2019
Reageer voor 12-04-2019
Ingangsdatum 01-05-2019
Nummer 44343
Doorsturen Bekijk PDF

ZGT

Gezondheid is voor ieder mens één van de belangrijkste elementen voor een gelukkig leven. ZGT draagt bij aan de gezondheid van mensen in de vorm van preventie, diagnostiek, behandeling en verpleging. ZGT werkt aan continue verbetering en innovatie van zorg en biedt zijn deskundige medewerkers een stimulerende werkomgeving waar professionaliteit, samenwerking, opleiding en wetenschappelijk onderzoek centraal staan. Je vindt ons gastvrije, NIAZ-geaccrediteerde, ziekenhuis in Almelo en Hengelo. ZGT is gecertificeerd als Top Employer Cure & Care Nederland 2017.

Meer over ZGT