Leerling (BBL) Maatschappelijke Zorg
Riwis Zorg & Welzijn

Functieomschrijving

BBL staat voor Beroeps Begeleidende Leerweg, dat wil zeggen dat je via een werken en leren traject jouw opleiding doorloopt. Je gaat een dag in de week in eigen tijd naar een ROC naar keuze en daarnaast werk je in de praktijk. De opleiding duurt maximaal drie jaar (afhankelijk van je vooropleiding).

De functie waarvoor je wordt opgeleid

Als begeleider B bied je begeleiding bij wonen, werken en welzijn aan cliënten om hen zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je staat open voor zorginhoudelijke coaching door de begeleider A. Je onderhoudt contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Functie eisen

Is deze functie jou op het lijf geschreven en voldoe je aan de toelatingseisen voor de opleiding, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Inschaling

Wij bieden

  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. Als leerling ontvang je in het 1e praktijkleerjaar € 1.379,- bruto per maand bij fulltime dienstverband. Indien van toepassing is er een aanvulling tot het Wettelijk Minimum Loon;
  • Bij goed functioneren en wederzijdse tevredenheid wordt je arbeidsovereenkomst na een jaar verlengd;
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Bijzonderheden

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 30 april a.s. via de button 'Solliciteren' via de vacature op onze website: https://werkenbij.riwis.nl/vacature-algemeen-2/leerling-bbl-maatschappelijke-zorg-in-apeldoorn

Let op: Niet solliciteren via de button onderaan deze pagina!

Type Vacature
Organisatie Riwis Zorg & Welzijn
Locatie Riwis Zorg & Welzijn in Apeldoorn
Postcode 7311 LW
Stad Apeldoorn
Werkveld Geestelijke gezondheidszorg
Opleidingsniveau Niveau 4
Arbeidstijd Part time
Uren van 26
Uren tot 27
Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd voor de duur van 1 jaar
CAO Geestelijke Gezondheidszorg
Informatie verkrijgen bij Patricia Jonkers, Praktijkopleider GGZ, telefoonnummer 06 - 282 365 8
Functie(s) BBL overig
BBL SPW/MMZ 4
Publicatiedatum 08-03-2021
Ingangsdatum 1 september 2021
Reageer voor 30-04-2021
Nummer 59193
Doorsturen Bekijk PDF

Riwis Zorg & Welzijn

Riwis ondersteunt mensen met psychische, sociale of lichamelijke beperkingen bij een zo zelfstandig en onafhankelijk mogelijk leven. Riwis biedt verzorging en verpleging, thuiszorg, GGZ-begeleiding en diensten op het gebied van welzijn aan jongeren, gezinnen, volwassen en ouderen in de regio’s rondom Apeldoorn, Vaassen, Epe, Voorst, Twello, Brummen, Eerbeek, Doetinchem, Gendringen en Terborg. De visie van Riwis: voor mensen zoals jij en ik. Ieder mens kan in de situatie komen dat hulp van Riwis noodzakelijk is. Riwis biedt mensen ondersteuning die je zelf zou willen krijgen als je in dezelfde kwetsbare omstandigheden zou verkeren. De organisatie werkt op basis van gelijkwaardigheid. Dat betekent dat Riwis er met volle aandacht en onvoorwaardelijk met passie voor mensen is en ze tegelijkertijd aanspreken op hun eigen verantwoordelijkheid. Riwis wil haar visie bereiken door net zo goed te kijken naar wat mensen wel kunnen als naar wat ze niet kunnen. Het doel is mensen bij hun eigen kracht te brengen. Hun geloof in eigen kunnen te versterken. Riwis maakt mensen bewust wat daar voor nodig is en helpt ze dat te bereiken samen met de mensen die voor jou belangrijk zijn. Daarbij richt zij zich op vier levensgebieden: psychisch welbevinden (je prettig voelen), lichamelijk welbevinden (gezond zijn), participatie (meedoen in en bijdragen aan de samenleving) en woon- en leefomstandigheden (prettig en veilig wonen). Riwis vertrouwt ook in het eigen kunnen van haar medewerkers. Riwis biedt hen de ruimte zaken goed en snel te regelen in het belang van cliënten. Binnen de organisatie begeleiden en verzorgen ruim 700 medewerkers, 200 vrijwilligers en tientallen stagiaires meer dan 1000 cliënten.

Meer over Riwis Zorg & Welzijn