Leerling begeleider MVG Brummen
Stichting Philadelphia Zorg

Informatie

Voor de locatie Grasland in Brummen zoeken we enthousiaste Leerling begeleiders.

Op Grasland wonen 48 cliënten met een (licht) verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag. Er zijn 7 verschillende woningen met allemaal een eigen expertise. Binnen het omgaan met moeilijk verstaanbaar gedrag leer je als leerling begeleider vooral de vraag achter de vraag te achterhalen zodat je kunt doorzien waar het gedrag vandaan komt. Grasland is een locatie in ontwikkeling waarin niet alles vaststaat. Je bouwt als leerling mee aan het creëren van een veilige woonomgeving waarin je de mensen helpt bij het leiden van een gewoon leven. Je start als Aspirant Leerling om in de eerste periode rustig ervaring op te kunnen doen met de doelgroep en om zo te wennen aan het werken in de zorg. Na deze aspirant periode word je -na goedbevinden van beide kanten- leerling en start je de (interne) opleiding niveau 4. Dit is een landelijk erkende opleiding van 1.5 jaar. Tijdens de sollicitatiegesprekken gaan we dieper in op de opleiding.

Over jou
Je krijgt er energie van om de vraag achter de vraag te ontdekken. En jij bent in staat om samen met je team een goed beeld te schetsen in de vaak complexe zorgvraag van onze bewoners. Denk hierbij aan een verstandelijke beperking in combinatie met autisme, psychiatrische beelden, hechtingsproblematiek of verlieservaringen. Je houdt van de uitdaging om voor elke bewoner de juiste zorg te organiseren. Dit vraagt affiniteit want het heeft veel raakvlakken met de psychiatrie. Je draait je hand niet om voor de ADL zorg die erbij gebaat kan zijn.

Je bent de collega die staat stevig in de schoenen en bent enthousiast en gemotiveerd jezelf verder te ontwikkelen. Je bent nieuwsgierig ingesteld, waarbij je proactief te werk gaat om vragen beantwoord te krijgen. Anderen omschrijven jou als enthousiast, volhardend en energiek. Vanzelfsprekend vind je het leuk om nieuwe dingen te leren en om weer naar school te gaan! Je behoort tot een van de volgende doelgroepen:
  • Je start in het beroepsveld na een vereiste middelbare opleiding en wilt een zorgopleiding volgen.
  • Je bent werkzaam in een andere bedrijfstak in wilt als zij-instromer overstappen naar een zorggerelateerde functie.
Herken je jezelf hierin? Dan zien we jouw reactie graag verschijnen!

Dit krijg je van ons
  • Allerlei trainingen om bij te blijven en fris te blijven in je vak;
  • Faciliteiten om 'goed in je vel' te zitten. Van timemanagement tot coaching, nét wat je nodig hebt;
  • Een brutosalaris conform de CAO Gehandicaptenzorg van minimaal €1861,- en maximaal €2766,- (FWG 35) bij een fulltime dienstverband, gebaseerd op je ervaring en opleiding. En bij onregelmatige diensten krijg je een extra toeslag;
  • Een Aspirant leerling contract met daarna uitzicht op een leer/arbeidsovereenkomst voor de duur van de opleiding;
  • Vergoeding van opleidingskosten;
  • Kijk hier voor al onze arbeidsvoorwaarden.
Echt iets voor jou?
Vertel ons waarom jij denkt dat je bij ons past. Doe dit vóór maandag 1 november 2021 via de sollicitatieknop op werken voor Philadelphia (vacaturenummer 1453).
Heb je nog vragen? Bel of stuur een whatsapp bericht met je vraag naar Iris Thomas, recruiter, op telefoonnummer 06 - 29 17 28 49. Nadere informatie kan ook ingewonnen worden bij Coördinator BeroepsPraktijkVorming Annelies Kramer, telefoonnummer 06 - 23 86 48 84.

We vinden interne mobiliteit belangrijk. Daarom kiezen we bij gelijke geschiktheid voor een interne sollicitant.
Het recruitmentteam van Philadelphia werkt zonder tussenkomst van werving- en selectiebureaus.

Type BBL
aantal plekken 1
Organisatie Stichting Philadelphia Zorg
Locatie Radeland 2-16, Brummen
Postcode 6971 LV
Stad Brummen
Werkveld Gehandicaptenzorg
Opleidingsniveau Niveau 3
Arbeidstijd Part time
Arbeidsovereenkomst bepaalde tijd, voor de duur van 1 jaar, mogelijkheden voor vast dienstverband
Externe url Bekijk
Functie(s) Begeleider niveau 4
Begeleider niveau 3
Publicatiedatum 28-10-2021
Reageer voor 28-10-2022
Nummer 72249

Stichting Philadelphia Zorg

Begeleiding bieden aan mensen met een verstandelijke beperking is bijzonder. Je werkt met mensen die uniek zijn en die in meer of mindere mate ondersteuning nodig hebben. Bijvoorbeeld mensen met een lichte verstandelijke beperking, ouderen die intensieve zorg nodig hebben of mensen met een ernstige meervoudige beperking. Bij Philadelphia ondersteunen we als het nodig is en durven we los te laten als het kan. Met liefde, lef en meesterschap en een eigen leven voor de cliënten als ambitie.

Je kunt bij ons in veel verschillende functies werken. Bijvoorbeeld als begeleider op een woonlocatie of bij een dagbesteding. Als jobcoach of in een staffunctie op kantoor.

Met inmiddels zo’n 8.600 cliënten, 7.500 medewerkers en 600 locaties staan we als moderne zorgaanbieder midden in de samenleving. Bij Philadelphia werken betekent van de gebaande paden af durven wijken om zo de mogelijkheden van de mensen die we ondersteunen écht centraal te zetten. Spreekt deze werkwijze je aan? Kom bij ons werken!

Kijk op werkenvoorphiladelphia.nl voor alle actuele vacatures.

Philadelphia.
Het beste uit elkaar.

Stages en leer-werkplekken
Veel collega’s die je bij Philadelphia treft zijn ooit begonnen op een stage- of een leerwerkplaats. Het is een uitstekende manier om kennis te maken met de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking. Van collega’s met liefde voor hun vak leer je immers meer. Lees verder over stages en leer- werkplekken. Ook als vrijwilliger ben je van harte welkom. Wist je dat dit een opstap kan zijn naar een betaalde baan? Lees meer op deze pagina.

Meer over Stichting Philadelphia Zorg